tafa4196' Alıntı:Tafa ne yaptı ne yapsın işte biraz senin arabayla uğraştı yağdı suydu, biraz evle uğraşıyo kısmetse bu hafta taşıyo, sonra bir petrolcüyle pazarlık yapıyo şaka biyana koşturuyoruz emrecim sponsor peşine en önemlisi araba bakıyorum benim punto iflas etti 5 gündür serviste gider ayak başıma iş açtı yoksa bugün istde deryanın yanında olacaktım kısmet işte. Aklımda bişeyler var Derya'yla konuşup bişeylerin planını yaparız sen nezaman buralarda olucan.
tafa4196' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-arazi-canavari-150123458/detay
gencler yorum alıyım pınar begenmiş ben bi gariplik hissettim aracta bide siz bakın bakalım...
cem uludinc' Alıntı:Sizin ne hissettiğinizi bilmiyorum ama sanki bana dolandırıcılık gibi geldi daha önce bir karavan olayında başımıza gelmişti son anda yırttık buda ona benziyor gibi ama aracı bilen arkadaşlar vardır ben yanılıyorsam da şimdiden özür dilerim.
O zamanda fiyatı baya cazip ilgilenmek veya bir bilene danışmak gerekir.
tafa4196' Alıntı:Arkadaşlar benim ufacık bir sıkıntım var malum sitede beğendiğim iki adet araç vardı, artık yoklar satılmışlar...
Allahtan Emre'nin araba var ;D şaka biyana tam Pınar'ın beğendiği bi araç bulduk satıldı. Acele etmiyim vakit var diyorum ama zamanda çok hızlı akıyo...
tafa4196' Alıntı:Kardeşim benim için çok sıkıntı yok biliyosun pınar beğencek: bu arada buğün aracın takdir ettim kardeşim...