Bulgaristan'da hırsızlık olayı çok oluyormuş. Gurbetçi vatandaşlarımız bu konuda çok muzdaripler. Ben ve eşim ile 7aralık 2019 günü fransa'ya hareket etmeden önce Kapıkule'de kime sorduysam kesinlikle otobandan ayrılmadan ve tüm bulgaristanı gündüz geçmemizi söylediler yakıt almak için girdiğinizde bile bir kişi arabada kalarak emniyeti sağlamayı söylediler. Yoksa aracınızı soyup soğana çeviriyorlar dediler. bende sırp'a kadar hiç durmadım. Fransa'da bir gurbetçi vatandaşımız Türkiye'ye ziyarete giderken otobanda bazı yerler yapım aşamasında kapalı olduğu için şehir içine girmek zorunda kaldıklarında size yol gösterme bahanesi ile çıkmaz sokaklara yönlendirmeye çalışmışlar. Kısacası soymak için her yolu deniyorlar. Çok dikkatli olmalı sevgiler."ben moldova gagauz yeri rotasını 2 sene önce yapmiştım. bugün öğlen havaalanından rotayı çekyaya çevirdim, fransa bitti almanyadayım. belarus ve ukraynadan sonra bulgarlara bulaşmadan romanya, macaristan, sırbistan, makedonya, yunanistan yapacağım"
Bulgaristan sıkıntısı veya Bulgaristandaki sıkıntı nedir acaba?