yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
berlin doğa tarihi müzesi
Sent from my MI 6 using Tapatalk
iki günden bu yana gündüz müze gezip gece proje yazıyorum ondan biraz yavaşladı. paris en batıdaki son duraktı, yarın eşim ve oğlumu havayoluyla antakya'ya gönderip kendim çekya'ya devam edeceğim.Hızınız iyiydi(?) , paylaşımlarınız durakladı . Umarım herşey yolundadır . İyi gezmeler .
Devamını bekliyoruz .
iki günden bu yana gündüz müze gezip gece proje yazıyorum ondan biraz yavaşladı. paris en batıdaki son duraktı, yatın eşim ve oğlumu havayoluyla antakya'ya gönderip kebdim çekya'ya devam edeceğim.
Bir Kyron kullanıcısı olarak ben de takip ediyorum. Maşallahınız var çok güzel bir gezi planı yapmışsınız. Yolda gezerken buraya yazmak zor oluyordur tahmin edebiliyorum.
Slovenya'ya gittiğimde 3 gün kiralık araçla gezmiştim. Çok güzel günlerdi. Avrupa'da araç ile gezmek çok keyifli oluyor. Birgün ben de aracımla Avrupa'da gezmek isterim. Sizi görünce cesaretim arttı bir anda .
İnşallah sağ salim gelin. İşlerinizi halledince anlatmanızı dört gözle bekliyoruz.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dresden bu kez planda yoktu. bu gezide 3 başkent hedeflemiştik üçu birbirinden güzeldi. amsterdam hariç benim için de yeni şehirlerdi.Dresden'i hep merak ederim . Çekya/Prag yolu üzerindeyse...(?!?).....
Umarım proje(?) / işleriniz de yolundadır
iyi yolculuklar
ben moldova gagauz yeri rotasını 2 sene önce yapmiştım. bugün öğlen havaalanından rotayı çekyaya çevirdim, fransa bitti almanyadayım. belarus ve ukraynadan sonra bulgarlara bulaşmadan romanya, macaristan, sırbistan, makedonya, yunanistan yapacağım.Maşallah.. Rotaya baktığım zaman benim hız kaplumbağa bile değil) Dönüş güzergahını kuzeyden yani Moldova Gagavuzya , Romanya , Bulgaristan Varna , Burgas yaparsanız değişiklik olabilir. Rusya maalesef henüz bize vizeli.. Açıldığı zaman Gürcistan dan başlar geçeriz inşallah. Benim önceliğim karadenizi dolanmak..
sağlıklı hayırlı yollar
Manzara yemyeşil mis gibi ne güzel. Havalar da güzeldir oralarda bu mevsimde.ben moldova gagauz yeri rotasını 2 sene önce yapmiştım. bugün öğlen havaalanından rotayı çekyaya çevirdim, fransa bitti almanyadayım. belarus ve ukraynadan sonra bulgarlara bulaşmadan romanya, macaristan, sırbistan, makedonya, yunanistan yapacağım. Ekli dosyayı görüntüle 513441