mahmutdemir
Zirve
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
d
d
estetik yaparız iz bırakmayız rahat ol kırıldığını bile tespit edemezsin bana güven ikaz, uyarı, dikkat çekme, özel mesaj, açık mesaj ,protostolar, sonuç veriyor insanlarda neyi yapıp neyi yapmamasını nasıl davranması ğerektiğini yazarak tartışarak öğreniyor bu siteyi bir nevi okul gibi düşünmek gerek arayan aradığı çok şeyleri bulup öğreniyoraro' Alıntı:dünyanın en kaliteli PAHALI yapıştırıcısıda olsa KIRILDIKTAN sonra fayda yok....
küçük ağa' Alıntı:estetik yaparız iz bırakmayız rahat ol kırıldığını bile tespit edemezsin bana güven
sana yine katılıyorum kızım bu etkinlikte en çok ben kırıldım tatmin edici açıklama yazıldı açıklama beni tatmin etti ve kimseye kırgınlığım yok kalmadı kişileri kendimiz gibi biliyoruz aksi olunca kırgınlık oluyor ama unutmak daha güzel şayet beni tatmin edici açıklama yapılmasa savaş baltaları gömülmez hala devam ederdim özür işi bitirdi selamlarObelia' Alıntı:Baştan kırmasak daha iyi değilmi)
m atilla kupeli' Alıntı:Atilla bey sizlere bir kahve içiremedim biraz tepemde sorunlar oluştu bütün Adanalı arkadaşlarımın hakları mahfuzdur proğramımda kahve
faslı vardı başka zaman inşallah bırakmam selamlar