Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,518
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

d

IMG_1784.jpg

IMG_1785.jpg

IMG_1786.jpg

IMG_1787.jpg

IMG_1788.jpg

Etiketler

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

tbrikler hala bu cahilce yazıları gündemde tutmaya çalışıp övüyorsunuz yazık ....

teşekkür ederim bilerek yapmadığını tahmin ediyordum sağol selamlar

Mahmut ustam resimleri bu saatten sonra yüklediğine göre sandıkta yer bulamadın hala köşe bucakta kalan varsa bekleyelimmi yoksa bu güzel resimler için teşekkürmü edeyim selamlar ellerine sağlık sağol ustam

Merhabalar.

Mahmut Bey fotoğraflarınızı inceledim ve çok güzel kareler tebrikler. Heleki toprağın üzerine oturmuş, yarışları izleyen çocuğun fotoğrafına bayıldım.

Ayrıca arkadaşlar organizasyondan beri bu linki takip ediyorum. Belki haddim değildir, belki bunları söylemek bana düşmez ama " offroad hissederek yaşamaktır, kavga ederek değil" Ben hatay organizasyonunu güzel anılarıyla hatırlamak istiyorum :smiley: Çamurunuz bol, gönlünüz güzelliklerle dolu olsun...

iyi akşamlar Burcu kızım sana katılıyorum ,yeni üye arkdaşlarımız istemeyerekte olsa hata yapıyorlar, hoş görmek lazım her şey düzeliyor ,tabi zamanla selamlar

Şu Çeşmenin Haline Bak
Su İçecek Tası Yok
Kırma Kimsenin Kalbini
Yapacak Ustası Yok.........

haklısın Arif kardeş eskiden öyle idi ,şimdi o kadar çok ve kaliteli yapıştırıcılar üretiliyorki ,kırığı yapıştırınca eskisinden sağlam oluyor, selamlar

dünyanın en kaliteli PAHALI yapıştırıcısıda olsa KIRILDIKTAN sonra fayda yok....

aro' Alıntı:
dünyanın en kaliteli PAHALI yapıştırıcısıda olsa KIRILDIKTAN sonra fayda yok....
estetik yaparız iz bırakmayız rahat ol kırıldığını bile tespit edemezsin bana güven ikaz, uyarı, dikkat çekme, özel mesaj, açık mesaj ,protostolar, sonuç veriyor insanlarda neyi yapıp neyi yapmamasını nasıl davranması ğerektiğini yazarak tartışarak öğreniyor bu siteyi bir nevi okul gibi düşünmek gerek arayan aradığı çok şeyleri bulup öğreniyor

Baştan kırmasak daha iyi değilmi :smiley:)

küçük ağa' Alıntı:
estetik yaparız iz bırakmayız rahat ol kırıldığını bile tespit edemezsin bana güven

Obelia' Alıntı:
Baştan kırmasak daha iyi değilmi :smiley:)
sana yine katılıyorum kızım bu etkinlikte en çok ben kırıldım tatmin edici açıklama yazıldı açıklama beni tatmin etti ve kimseye kırgınlığım yok kalmadı kişileri kendimiz gibi biliyoruz aksi olunca kırgınlık oluyor ama unutmak daha güzel şayet beni tatmin edici açıklama yapılmasa savaş baltaları gömülmez hala devam ederdim özür işi bitirdi selamlar

Atilla kardeşim arkadaşımız hatasını düzeltti kendisi yeni üye isteyerek yapmamış tuşa yanlış basmış

m atilla kupeli' Alıntı:
Atilla bey sizlere bir kahve içiremedim biraz tepemde sorunlar oluştu bütün Adanalı arkadaşlarımın hakları mahfuzdur proğramımda kahve

faslı vardı başka zaman inşallah bırakmam selamlar

alacağımız olsun sedat abi.kahveni çok sevmiştik manzaralı yerde :smiley: ama bizde bekleriz acılı adana ve şalgama.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR