Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,520
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Sedat abi maroff un yesil vitarasi yani hakan bey yukseltme kiti siparisi vermisti bildigm kadariyla hala arac bizim burfa adana suzuki serviste parca bekliyor digerleri hakkinda bir bilgim yok hepsine gecmis olsun..

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

kemalhanoray' Alıntı:
Sedat abi maroff un yesil vitarasi yani hakan bey yukseltme kiti siparisi vermisti bildigm kadariyla hala arac bizim burfa adana suzuki serviste parca bekliyor digerleri hakkinda bir bilgim yok hepsine gecmis olsun..
teşekkür ederim birde motorsikletçi Alicandan haber alabilirsek iyi olacak orda sıcağı sıcağına ayağa kalkmıştı son durumu nasıl çocuğun bir araştırsan zahmet olmazsa kendisi Adanalı idi öyle duymuştum

Değerli dostlar ben hatay motosiklet sporları kulübü üyesiyim, katılan,emek veren,izleyen,yorum yapan bütün herkeze teşekkürlerimi sunuyorum.Sizlerin de sayesinde çok güzel bir organizasyon oldu, mutlaka eksikler olmuştur,hatalar olmuştur.Bunları not ederek bir daha ki organizasyonda olmamasını sağlamamız lazım hep beraber.Ellerinize yüreğinize sağlık...!!!

Altta vereceğim linkte HAMOK başkanı Sıtkı GÜVEN'in anlatım ve fotoğraflı raporudur,teşekkür ederim.

http://www.hamok.org/forum/viewtopic.php?f=12&t=1131

küçük ağa' Alıntı:
HASAR TESPİTLERİ VE SONUÇLARI

arkadaşlar etkinlik sona erdi herşey bitmedi bilgisi olanlar lütfen yazsınlar

etkinlik esnasında motor kazası geçiren Adanalı arkadaşımız Alican beyin son durumu nasıl sağlığına tam kavuştumu?

diğer motosiklet kazası geçiren arkadaşlarımızın durumları nasıl?

off road aracı suziki ayağa kalktımı ?

MAROFFtan bir arkadaşımız yazmıştı hava yastığı açılması nedeniyle gözlerinden problem yaşayan arkadaşımızın durumu nasıl?

benim bilmediğim diğer arkadaşlarımızın gördüğü fiziki maddi hasarlar varsa durumları nasıl?

yukarda sormuş olduğum sorulara bilenler lütfen cevap yazsınlar olaki üzerimize düşen görev var ise yerine getirelim arkdaşlarımızı

kaderlerine terketmiyelim selamlar
bı sıkıntı yok aırbag patlatan arabadakı servet kardesımız ıyı araclarda hasar az cok var olayın maddı boyutu onemlı degıl cunku burada maroff arkadaslarımızın hepsı gucu yetdıgınce ımece usulu bırbırıne yardım edıyo, ama dusunmenız bıle mutlu etdı selsamlar saygılar

alpkaptan' Alıntı:
bı sıkıntı yok aırbag patlatan arabadakı servet kardesımız ıyı araclarda hasar az cok var olayın maddı boyutu onemlı degıl cunku burada maroff arkadaslarımızın hepsı gucu yetdıgınce ımece usulu bırbırıne yardım edıyo, ama dusunmenız bıle mutlu etdı selsamlar saygılar
sevindim araba çokda önemli değil bir şekilde yerine gelir selamlar

sELAM

IMG_1680.jpg

IMG_1684.jpg

IMG_1685.jpg

IMG_1686.jpg

IMG_1687.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR