Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,523
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

menderessereflisan' Alıntı:
profesyonel video çekimlerini bekliyoruz
çektiysen yükle bunlar tam amatör işi çocuk fotoğraf niyetine çekmiş fotoğraf makinesinden çıkan bu tam amatör işi

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Bunlar da cumartesi den...

th_IMG_0384.jpg

th_IMG_0382.jpg

Değerli başkanım HASAN ÇOLAK EFE, siz bir çok büyük şehrin yapamadığını 63.000 nüfuslu şirin ama çok şirin bir ilçemiz olan REYHANLI ,DA kişisel gayretlerinizle organize etmeyi kafanıza koymuşsunuz ve bunda çok bariz başarılı oldunuz .lütfen bundan hiç endişe etmeyin çünkü aynı anda bu kadar insanı memmun etmeniz mümkün değil.bu sizin ileriye dönük projelrdeki şevkiniz ve inancınız kırmasın lütfen.....vay kimileri yağmur yağdı ,vay kimileri pideler soğuktu ,kahvaltı bozuktu.hava soğuktu. dondurmalar ılıktı,pikniğemi geldik.biz.,arkadaşlar,ben önce kendi şahsım adına sonrada derneğimiz.MAROFF,Adına sonsuz şükranlarımı sunar bundan sonraki her türlü etkinlikte HASAN başkanımın sonuna kadar..maddi manevii emrindeyimm.......

kaysan' Alıntı:
Değerli başkanım HASAN ÇOLAK EFE, siz bir çok büyük şehrin yapamadığını 63.000 nüfuslu şirin ama çok şirin bir ilçemiz olan REYHANLI ,DA kişisel gayretlerinizle organize etmeyi kafanıza koymuşsunuz ve bunda çok bariz başarılı oldunuz .lütfen bundan hiç endişe etmeyin çünkü aynı anda bu kadar insanı memmun etmeniz mümkün değil.bu sizin ileriye dönük projelrdeki şevkiniz ve inancınız kırmasın lütfen.....vay kimileri yağmur yağdı ,vay kimileri pideler soğuktu ,kahvaltı bozuktu.hava soğuktu. dondurmalar ılıktı,pikniğemi geldik.biz.,arkadaşlar,ben önce kendi şahsım adına sonrada derneğimiz.MAROFF,Adına sonsuz şükranlarımı sunar bundan sonraki her türlü etkinlikte HASAN başkanımın sonuna kadar..maddi manevii emrindeyimm.......
Kıymetli dostum herşey senin dediğin gibi oldu yola çıktığımızdada tek başına idik yarış günüde tekbaşına idik sağolsun M.K.Üniversitesindeki Menderes Şereflişan hocamızla Sedat Bakır abimizinde Pistin teknik yapılanmasına ki destekleriyle ve diğer yardımlarıyla işin üstesinden gelmeye çalıştık benim göremediğim yanlışlarımı dışarıdan gören arkadaşlara iddianızda doğrusunuzdur diyorum ancak bu tamamen benim acemiliğimdendir üzgünüm ama kısmende olsa başarmanın mutluluğunu yaşıyorum bir adam herşeye yetişemiyor ben yetişmeye çalıştım ama başaramadım buişi tasarlamak yapmakta cesaret işidir diyorum cesur davrandım ama eksik yaptım istemeyerek KİMİ ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM Adanadan bahsetmemişim bana kırılan arkadaşlar olmuş inanın telaştan bilmeyerek olmuştur yoksa Adana Maraş,Gaziantep,Hatay hepimiz bu yurdun güzide insanlarıyız SEVGİDE AYRIM OLURMU olmaz tabi yarış 10 dakika devam etse inanınız düşüp bayılacaktım YORULDUM İNSANLAR MUTLU OLSUNLAR DİYE Sizin gibi Takdir edenler bana tüm yorgunluğumu unutturuyor sağolun varolun sokağa çıktığımda abi sağol Reyhanlıda böyle etkinlik yapmanız dan dolayı tşk edenler umutlarımı artırıyor.Komşu ilçenin Bld Başkanı arıyor Hasancığım Böyle bir etkinlik de bizim burada yaparmısınız diyor Yorgunum başkanım külfetli iş diyorum ama ısrar ediyor büyük ödüller vadediyor Bld emrinde istediğin parkuru yap diyor Bakalım deyip görüşmek üzere ayrılıyoruz bütün bunlar insana şevk veriyor Motorsiklet sporları ve Off-Road Halkımızın sevdiği sporlardır KÜÇÜK BİR İLÇENİN YAKTIĞI ATEŞ Şimdi etrafını aydınlatıyor bu aydınlık SİZ DOSTLARN SAYESİNDEDİR SİZ GELMEZSEYDİNİZ HİÇ BİRŞEY OLMAZDI sağolun var olun sevgili dostlar :D

Hasan bey emeklerinizden dolayı ellerinize sağlık inşallah sonraki organizasyonlar daha eksiksiz olur.

Hasan bey iyi akşamlar Bülent Ködürgü bu ismi tanıyormusunuz size neyi hatırlatıyor?

küçük ağa' Alıntı:
Hasan bey iyi akşamlar Bülent Ködürgü bu ismi tanıyormusunuz size neyi hatırlatıyor?
Sedat abi Bülent Ködürgü Arkadaşımız Hamok üyesidir Reyhanlıda sizinle ve diğer arkadaşlarla aranızda birtakım olaylar yaşanmış çok üzüldüm böyle olmasını istemezdim ama olmuş şimdi bu arkadaşımız gezenbilire üye değildir size cevap veremediği için onun adına ne yaptıysa ben Hasan çolakefe Reyhanlı 10 Nisan polis günü moto kros ve off-road gösterileri komitesi başkanı olarak Sizden ve incinen tüm arkadaşlardan özür dilerim Hamok Başkanı Sıtkı beyede durumu anlattım hepimiz üzgünüz yapacak birşry yoktur selamlar

Arkadaşlar Hasan ÇOLAKEFE beyefendinin yapmış olduğu açıklama beni tatmin etmiştir.yapmakta olduğum PROTOSTOM sona ermiştir.

Bu etkinlik nedeniyle 3 defa Reyhanlıya gittim 3.gidişim cumartesi günü akşam Reyhanlıda kaldık Reyhanlılı bir çok dostumuz arkadaşımız bizleri misafir etmek için evlerine davet ettiler kıyafetlerimiz uygun olmadığı için davetlerine icabet edemedik kendilerinden özür diliyor
göstermiş oldukları misasfirperverlik için çok teşekkür ediyorum.

yapılan etkinlikler sonucunda düşünülen ve planlanan hedef amacına fazlası ile ulaşmıştır.

bu etkinliğin düzenlenmesine katkı ve destek sağlayan Reyhanlı Kaymakamlığına,Reyhanlı Belediye Başkanlığına,Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne ,Sayın Emniyet Müdürü Aydın YILDIZ beyefendiye,

etkiniğin komite başkanı Sayın Hasan ÇOLAKEFE beyefendiye,HAMOK başkanı Sıtkı GÜVEN beyefendiye,

bu etkinliğe katılan güzel yurdumun muhtelif illerinden gelerek renk katan ve yarışan bütün motorsikletçilere ,kulüplerine bizim
yüreklerimizi ağzımıza getiren güzel sürücülerine,

Sivas,Kayseri,Kahramanmaraş,Gaziantep ve Adanadan katılan yarışan yoldan çıkmış ve hala arada bir yolda gezen aralarına akıllı kabul etmeyen OFF ROADcu arkadaşlarıma GEZENBİLİRin gezen üyelerine,

Yaşar ERGÜN hocama,Menderes ŞEREFLİŞAN hocama çok teşekkür ederim,

sağlıcakla kalın hakkınızı helal edin selamlar

Sedat BAKIR

küçük ağa' Alıntı:
yapılan etkinlikler sonucunda düşünülen ve planlanan hedef amacına fazlası ile ulaşmıştır.

bu etkinliğin düzenlenmesine katkı ve destek sağlayan Reyhanlı Kaymakamlığına,Reyhanlı Belediye Başkanlığına,Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne ,Sayın Emniyet Müdürü Aydın YILDIZ beyefendiye,

etkiniğin komite başkanı Sayın Hasan ÇOLAKEFE beyefendiye,HAMOK başkanı Sıtkı GÜVEN beyefendiye,

bu etkinliğe katılan güzel yurdumun muhtelif illerinden gelerek renk katan ve yarışan bütün motorsikletçilere ,kulüplerine bizim
yüreklerimizi ağzımıza getiren güzel sürücülerine,

Sivas,Kayseri,Kahramanmaraş,Gaziantep ve Adanadan katılan yarışan yoldan çıkmış ve hala arada bir yolda gezen aralarına akıllı kabul etmeyen OFF ROADcu arkadaşlarıma GEZENBİLİRin gezen üyelerine,

Yaşar ERGÜN hocama,Menderes ŞEREFLİŞAN hocama çok teşekkür ederim,

sağlıcakla kalın hakkınızı helal edin selamlar

Sedat BAKIR
ha soyle sedat abi olmus la ölmuse care yok daha guzel daha ıyı nasıl yaparız artık onu tartısalım

küçük ağa' Alıntı:
Arkadaşlar Hasan ÇOLAKEFE beyefendinin yapmış olduğu açıklama beni tatmin etmiştir.yapmakta olduğum PROTOSTOM sona ermiştir.

Bu etkinlik nedeniyle 3 defa Reyhanlıya gittim 3.gidişim cumartesi günü akşam Reyhanlıda kaldık Reyhanlılı bir çok dostumuz arkadaşımız bizleri misafir etmek için evlerine davet ettiler kıyafetlerimiz uygun olmadığı için davetlerine icabet edemedik kendilerinden özür diliyor
göstermiş oldukları misasfirperverlik için çok teşekkür ediyorum.
ohhhhhhhhhhhhhh Sedat Bakır abimizde normale döndü Çokşükür sıra Adanalılarda onlarında bize ohh detitmesini bekliyoruz başka sorunumuz yok kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz bazen hayatta böyleşeyler oluyor insanları özürleriyle kabul etmek lazım neticede İNSANIZ hatalar olacak büyükler affedecek hoşgörecek

hasancolakefe' Alıntı:
ohhhhhhhhhhhhhh Sedat Bakır abimizde normale döndü Çokşükür sıra Adanalılarda onlarında bize ohh detitmesini bekliyoruz başka sorunumuz yok kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz bazen hayatta böyleşeyler oluyor insanları özürleriyle kabul etmek lazım neticede İNSANIZ hatalar olacak büyükler affedecek hoşgörecek

Hasan Bey Adanalılar Bu Olayı Zaten Kapattı Bakın 30 Nisan 1 Mayısta Yine Bir Etkinlik Var Bu Sefer Bizim Bölgemiz Olan Tarsus'ta Yarı Ev Sahibi Sayılırz Bizde Orda Yine Hep Beraber Olacağız..Biz Hata Yaptıysak Özür Diledik Ancak Yapılanlar da Hoş Değildi Biraz Fazla Ve Adaba Uymayan Şekilde Çıkışmışta Olabilirz Karşılıklıydı Hepsi Ama Bitti Daha Önce de Dediğim Gibi MAROFF ADANOFF GAZOFF HATOFF Çukurova Off-Road Grubu BUnlar Kardeş Klüpler Birbirimze Destek Olmalıyız Tekrardan Saygı Ve Sevgiler..

alpkaptan' Alıntı:
ha soyle sedat abi olmus la ölmuse care yok daha guzel daha ıyı nasıl yaparız artık onu tartısalım
yapacağınız etkinlik,proje ve proğramlarınızı ilan ettğiniz taktirde gerekli gördüğüm bildiğim hususları yazarım selamlar

kemalhanoray' Alıntı:
Hasan Bey Adanalılar Bu Olayı Zaten Kapattı Bakın 30 Nisan 1 Mayısta Yine Bir Etkinlik Var Bu Sefer Bizim Bölgemiz Olan Tarsus'ta Yarı Ev Sahibi Sayılırz Bizde Orda Yine Hep Beraber Olacağız..Biz Hata Yaptıysak Özür Diledik Ancak Yapılanlar da Hoş Değildi Biraz Fazla Ve Adaba Uymayan Şekilde Çıkışmışta Olabilirz Karşılıklıydı Hepsi Ama Bitti Daha Önce de Dediğim Gibi MAROFF ADANOFF GAZOFF HATOFF Çukurova Off-Road Grubu BUnlar Kardeş Klüpler Birbirimze Destek Olmalıyız Tekrardan Saygı Ve Sevgiler..
Eyvallah kemal'cım hepinizi gönülden seviyorum kimsenin incinmemesi için elimden geleni yaparım sağolun etkinliğiniz şimdiden hayırlı olsun geçenyıl tarsustaydım Kaymakamınız dostumuzdur tüm etkinlikleri heycanla izlemiştim hatta yarış için adımı yazdırmıştım katılım bedeli 50.oo tl olunca hem arabayı parçala hemde üzerine 50.oo tl öde ters gelmişti katılamadım seyirci olarak izledik güzeldi emeği geçenleri kutlarım

hasancolakefe' Alıntı:
Eyvallah kemal'cım hepinizi gönülden seviyorum kimsenin incinmemesi için elimden geleni yaparım sağolun etkinliğiniz şimdiden hayırlı olsun geçenyıl tarsustaydım Kaymakamınız dostumuzdur tüm etkinlikleri heycanla izlemiştim hatta yarış için adımı yazdırmıştım katılım bedeli 50.oo tl olunca hem arabayı parçala hemde üzerine 50.oo tl öde ters gelmişti katılamadım seyirci olarak izledik güzeldi emeği geçenleri kutlarım

Bizimle Yani Adanoff'la Alakası Pek Yok Etkinliğin Aslında Sadece Ev Sahibi İle En Yakın Olan Yer Olduğumuzdan Ve Çukurova Off-Road Grubunu İlk Başlarda Ortak Olarak Kurduğumuzdan Ve Üyeler İle Bir Samimiyetimiz Olduğundan Öyle Söyledim..Bu Arada Bu Seneki Etkinlik TAMAEN ÜCRETSİZ Bilginiz Olsun Bende Yeni Öğrendim..

HASAR TESPİTLERİ VE SONUÇLARI

arkadaşlar etkinlik sona erdi herşey bitmedi bilgisi olanlar lütfen yazsınlar

etkinlik esnasında motor kazası geçiren Adanalı arkadaşımız Alican beyin son durumu nasıl sağlığına tam kavuştumu?

diğer motosiklet kazası geçiren arkadaşlarımızın durumları nasıl?

off road aracı suziki ayağa kalktımı ?

MAROFFtan bir arkadaşımız yazmıştı hava yastığı açılması nedeniyle gözlerinden problem yaşayan arkadaşımızın durumu nasıl?

benim bilmediğim diğer arkadaşlarımızın gördüğü fiziki maddi hasarlar varsa durumları nasıl?

yukarda sormuş olduğum sorulara bilenler lütfen cevap yazsınlar olaki üzerimize düşen görev var ise yerine getirelim arkdaşlarımızı

kaderlerine terketmiyelim selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR