Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,523
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

küçük ağa' Alıntı:
arkadaşım paradan bahsedilme işini ben senin yazıda okudum ve bizim geleneklerimize göre doğru değil bu forumda yazılmasıda hoş değil

Sedat Abim KatıLıyorum Kesinlikle..

BOş İşlerle Uğraşıyoruz Şuanda Burda Bu Konular Uzadıkça Birbirimizi Daha ÇOk Kırmaya Devam Edicez..Biri Koçum Der Biri Fare Değil Koç Görelim Der..Yok Parası Olan Yapsın Der.. Yine Söylüyorum Maddiyatı Konuşturacaksak En Kralınız Çıksın Karşıma..Ama Olayı Bu Noktaya Getirmeyin ; Zararlı Çıkarsınız..Biz Olayı Tatlıya BAğlıyoruz Yapıcı Oluyoruz Diğer Arladaşlar Başlıyor Saldırıya..

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Arkadaşlar lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım. Biliyorsunuz "Olmuşla" Ölmüşe" çare yok. Hataylı olarak ortaya konan bu kadardır. Beğenenlere ve katkı sağlayan herkese şahsım adına teşekkür ederim. Beğenmeyen ve eleştirenlere ise "elimizden gelen budur" SEHVEN gerçekleşmiş olan kusurlarımız ve eksiklerimiz için hepinizden özür dileriz. Şuandan itibaren yapılması gereken bu yazılanlardan ders alarak bu sporun daha ileriye gitmesine katkı sağlayacak, kardeşlik ve centilmenliğe dayalı, eksikleri en aza indirilmiş yeni organizasyonlar düzenlemektir. Hepimiz farklı tatlara sahip olabiliriz ama hepimiz aynı çorbanın tatlarıyız. Bu nedenle ileride birbirimizin yüzüne bakmaktan utanacağımız cümleleri kurarken lütfen 2 defa düşünerek hareket edelim. Bu faaliyette başı çeken Reyhanlı mülki - idari amirleri ve Hasan ÇOLAKEFE başta olmak üzere, organizasyona katkısı olan tüm yarışçılar, arabasını parçalayanlar, yarışdan diskalifiye olanlar, yarışamayanlar, hakemler, itfaiyeciler, sağlık ekipleri, yarışmacı misafirleri, televizyoncular, fotoğraf sanatçıları, emniyet teşkilatı mensupları, meraklarından pist alanı içine atlayan çocuklar ve izleyici olarak katılan tüm Reyhanlı halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca kendi içinde sorunlar yaşayan HATOFF üyelerinin de, benden daha çok bir "HATAYLI" olarak burada tartışmak ve eleştirmek yerine, ev sahibi olarak konuyu kapatmaları, kendi eksiklerimizi daha sonra düzenleyeceğimiz toplantılarda çözme yoluna gitmemiz gerektiği hususunda kendilerinden ricada bulunuyorum. Ümitediyorum ki, bu yazımdan sonra kimse konuyu gurur meselesi haline getirmez, daha fazla uzatmaz ve unutulmayacak fotoğraf ve videolarını yükler.

kemalhanoray' Alıntı:
ALp Bey Burda Çok BASİT Kelimeler Var Olay Büyümesin Sözlerinize Şu Saatten Sora Dikkat Edin..
bız kapatdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

alpkaptan' Alıntı:
bız kapatdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Harika O Zaman :smiley: Bana Desen Zoruma Gitmez Benim Yaşım 23 Ama Abi Adam 46 Yaşında Yahu..

bu topik altında adanoff grubu olarak yapılan yorumlara cevap yazmama kararı aldık..
Saygılarımızla

senin için kolay Menderes Hoca ben yapılanları kabul etmiyorum Adana grubundan özür dilenmeli,hata yapanlar isimlerini yazıp özür dilemeli ben o çorbanın tuzu bile olmam ben talebe değilim o ADAMIN yaptıklarına sen şahit oldun yakıştımı doğru bir davranışmı insanlıkmı sizde böyle öğrenci yetiştiriyorsanız vay halimize PROTOSTO ediyorum ve tatmin edici cevap alana kadarda yazacağım

Arkadaşlar burdan sizlere pazar günü yapılan etkinliğe ve sizlere veda etmeden gittiğim için özür dilerim.Fakat sağlık problemimden dolayı gitmek zorunda kaldım.Küçük bir gıda zehirlenmesi yaşadım.Bu yüzden sizleride hem meşgul etmemek adına hemde moral bozukluğu olmaması adına habersizce gittim.Herkesin ellerine kollarına sağlık verilen emek için çok teşekkür ederim.Buradan dereceye giren herkesi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selam ve saygılarımla,

V.OKan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.

sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar burdan sizlere pazar günü yapılan etkinliğe ve sizlere veda etmeden gittiğim için özür dilerim.Fakat sağlık problemimden dolayı gitmek zorunda kaldım.Küçük bir gıda zehirlenmesi yaşadım.Bu yüzden sizleride hem meşgul etmemek adına hemde moral bozukluğu olmaması adına habersizce gittim.Herkesin ellerine kollarına sağlık verilen emek için çok teşekkür ederim.Buradan dereceye giren herkesi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selam ve saygılarımla,

V.OKan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.
bızlerı gelmekle ve bızımle olmanla onure etdın ,okan baskanım en kısa zamanda k.marasta bulusmak uzere

Hataylı arkadaşlarıma organizasyondaki görevlerinden emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum . Öncelikle bizler Hataylılar olarak gelen herkese teşekkürü borç biliyoruz. Ben ayırım yapmadan emeği olan herkese Hasan Bey'e , Sedat Bey'e , Menderes Bey'e tekrar tekrar teşekkür ederim . Diğer illerden gelen arkadaşlar bize emekleme döneminde büyük destek verdiniz sağolun. Menderes Hocam'a tam anlamıyla katılıyorum . Lütfen itidali elden bırakmayalım .
Sonuçta birbirinden değerli kardeşlerimiz birimizin bir diğerinden üstünlüğü yok . Ben herkesi saygıyla selamlıyorum...

Arkadaşlar resimler çok güzel ellerinize sağlık videolarıda ekleyelim lütfen
bunlarda bendekiler

http://www.youtube.com/watch?v=hnLufbQ1-bQ

http://www.youtube.com/watch?v=nmROzQneWso

http://www.youtube.com/watch?v=W2L4daI509Q

http://www.youtube.com/watch?v=oZHjTij8h-o

http://www.youtube.com/watch?v=c_KyDQhp8CY

Kaya parkurunda takılırım diyordum ama hiç zorlanmadan geçti benim düldül

ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYONDU YAPANLARIN EMEGİ GEÇENLERİN ELLERİNE SAGLIK

nrş' Alıntı:
Hataylı arkadaşlarıma organizasyondaki görevlerinden emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum . Öncelikle bizler Hataylılar olarak gelen herkese teşekkürü borç biliyoruz. Ben ayırım yapmadan emeği olan herkese Hasan Bey'e , Sedat Bey'e , Menderes Bey'e tekrar tekrar teşekkür ederim . Diğer illerden gelen arkadaşlar bize emekleme döneminde büyük destek verdiniz sağolun. Menderes Hocam'a tam anlamıyla katılıyorum . Lütfen itidali elden bırakmayalım .
Sonuçta birbirinden değerli kardeşlerimiz birimizin bir diğerinden üstünlüğü yok . Ben herkesi saygıyla selamlıyorum...
benim emeğim geçmedi çağrıldıkça gittim birde bizim köyün yarışçılarını iki defa götürdüm ve getirdim bana verilen bir görev olursa yapacaktım ADAMın teki ortalığı dağıtmaya çalıştı etkinlik gölgelenmesin diye sustum bazen uzaklaşmak zorunda kaldım etkinlik bitincede tepkimi ortaya koydum insana hakaret edilmez bazı arkadaşlarımız olayları bile bile bana tavsiyede bulunmasın sebep olana gerekli tepkiyi göstersinler ve gereğini yapsınlar fakat,ama,lakin gibi kıvırma işleri yangını söndürmez kovayı alacaksın suyu dökeceksin eylem yapacaksın işte olmuş,ölmüş gibi sözlerde hataları çoğaltmaktan başka birşeye yaramaz benim teşekkürüm tüm yarışan arkadaşlara ve katılanlara var o ADAM hariç ben gerekli açıklamayı beklemeye devam ediyorum PROTOSTOMU tekrarlıyorum o üstün ADAMı tekrar PROTOSTO ediyorum

gozukara' Alıntı:
Kaya parkurunda takılırım diyordum ama hiç zorlanmadan geçti benim düldül
düldül etrafa bakmış Sedat abi yok bu durumda Gökhan zorda kalmasın diye büyük fedakarlık yapmış eline sağlık arkadaş selamlar

Evet Sedat abi parkur benim araç için biraz zordu ama standart araçla biyerini kırmadan bitirdim neyseki

küçük ağa' Alıntı:
düldül etrafa bakmış Sedat abi yok bu durumda Gökhan zorda kalmasın diye büyük fedakarlık yapmış eline sağlık arkadaş selamlar

Sedat Abi Bizim Hayatımız Off-Road :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR