Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,513
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Arkadaşlar yazdıklarımdan alınan ya da kırılan olmuşsa HERKES ten ÖZÜR DİLERİM. Bence artık bu bölge de yeni organizasyonlar yapmalıyız. Dostluk kardeşlik havası içinde.. Tartışacaksak bunu tartışalım.

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

jeepcj5' Alıntı:
Evet haklısınız olay kapanmısdı dün.
Bir bakın isterseniz ne oldu da tekrar açıldı...
Herneyse, kapatalım artık bence de...

Beyefendi Adminler tarafından Topicler birleştirildi farketmediniz sanırım. ;D

senay07' Alıntı:
Beyefendi Adminler tarafından Topicler birleştirildi farketmediniz sanırım. ;D

Farkettim farkettim de benden başka farketmeyenler oldu...

Benim için zaten bir olay yoktu... Yok da:smiley:

Sadece bu kadar kırıcı olunmasına karşıyım, eleştirinin dozu kaçtı, buda etkinliği ikinci plana itiyor....
Sonuçda insanlar emek verdiler, bilmem kaç km yol yaptılar. Tamam mutlaka sıkıntılar oldu ama herşey mi bu kadar olumsuzdu?
Ben artık yorum yapmayacağım, herkesi de daha olumlu olmaya davet ediyorum...

Dönüş yolunda İslahiye ye yaklaşırken yola gelen heyelan ve selin arasından geçtiğimizde diğer araçların hepsi bekliyordu. İlk defa asfaltta jeeplerin avantajını yaşadık. :smiley:

yaa hasan abi. birdahaki etkinlik sadece motosiklet uzerine olsun. varsin rengi daha az olsun
baksana adamlar birbirini yiyor.....
gerci boyle forum aksiyon filmi gibi; bayagi heyacanli !! ama yinede yaziktir....

qrar' Alıntı:
yaa hasan abi. birdahaki etkinlik sadece motosiklet uzerine olsun. varsin rengi daha az olsun
baksana adamlar birbirini yiyor.....
gerci boyle forum aksiyon filmi gibi; bayagi heyacanli !! ama yinede yaziktir....

Motosiklet olsaydı yalnızca bizim burada ne işimiz vardı ;D ;D

iyi günler Hasan bey Adana grubunun geleceğinden haberim yok demen doğru olmadı Mahmut usta beni aradı bende haberler ve duyurular kısmında bunu yazdım ayrıca araç lıstesi için Atilla Küpeli konu başlığı açtı bende sana Adanadan arkadaşların geleceğini söyledim hiç kimseyi suçlama iyi bir yazı yaz beni o ADAMla muhatap ettiğin için gereğini yap ben açık net biriyim bunu iyi bilmen lazım açıkçası bana yapacağım neyi söyledin ben o hareketleri kabul etmiyorum iyi bir liderlik yapmadın Adanalı motorsikletçileri uyarabilirdiniz arayın sorun son durumları nedir diye sen kimseyi suçlayacak yazı yazma tek ve net bir yazı yazma hakkın var o ADAMINda ismini yazarak özür dile ben yazmaya devam edeceğim ancak senden açık ve net bir cevap çıkana kadar baştan beri yazdığım sana yaptığım tavsiyeleri oku ve iyi incele o ADAM benim muhatabım değil öyleyse haber verecektin ben o ADAMa aksesuar olmazdım ben senin hatırına kalktım geldim görevimiz ne diye yaz bildir dedim

alpkaptan' Alıntı:
bu arada kocum yazan arkadaşa da sızın adana grubundan ve fıtılı atesleyyen arkadasınızada bı seyler sozlersenız daha ıyı olur ,bız kapatmaya calıstıkca sankı bır sey varda altdan alıyoruz gıbı anlasıldı herhalde ,bu arada paradan bahsetden arkadas gezenbılırde yaptımız yardımlarıda paylasın dıyor,bızım peygamberımız bır elın verdını bır el gormıcek dıyor. bız bunu dustur edındık , bundan sonra yazmıcam bız renk verıp organısazyona keyıf verıp teprıkler alırken bazı ınsanların hala ne yapmaya calıstını anlayamıyorum ,dedımız gıbı hep aynı camıanın ınsanlatrıyız, ve her yerde her organısazyonda bırlıkte cok falıyet yapıcaz onun ıcın kalp kırmaya ve uzatmaya gerek yok sevgıler selamlar k.marastan
Ben paradan bahsetmedim senin yazdığın yazıda var kardeşim sen yazmışsın ,benim yazdığım cevap, peygamberimizin sözü doğru mensup olduğumuz dinde israf haram diyor sen yaptığın hayır işlerini resimleri kaptarak da yayınlasan olur araba kırmayı öğrendik hayır hasenatda nasıl yapılır onuda öğretin bize ne kaybedeceksiniz

jeep' Alıntı:
Dönüş yolunda İslahiye ye yaklaşırken yola gelen heyelan ve selin arasından geçtiğimizde diğer araçların hepsi bekliyordu. İlk defa asfaltta jeeplerin avantajını yaşadık. :smiley:

Heyelanmiydi o? Bana bir iki çakıl tası dökülmüş gibi geldi yola:smiley::smiley:

Gercekden de felaket yağış vardı...

Daha önce yazdığım gibi Antakya'da olduğum halde ben organizasyona dahil olamadım veya olmadım. Çünkü bu iş için pek çok şey birbirimize sorulmadan zaten yapılmıştı. Yer seçiminden tutun da zamanlama konusuna kadar . Ama ben yine de Hatay'daki arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen kendi içimizdeki olayları büyütmeyelim yalnızca olaylardan ders almasını bilelim.
Kim ne derse desin ben Hasan Çolakefe , Sedat Bakır ve Menderes Şereflişan Hoca'nın değerli katkılarını başım üstünde tutarak hürmetle selamlıyorum.
En kısa sürede aramızdaki iletişimi en üst düzeye çıkararak daha güzel şeyler başarabilmeyi umuyorum .

nrş' Alıntı:
Daha önce yazdığım gibi Antakya'da olduğum halde ben organizasyona dahil olamadım veya olmadım. Çünkü bu iş için pek çok şey birbirimize sorulmadan zaten yapılmıştı. Yer seçiminden tutun da zamanlama konusuna kadar . Ama ben yine de Hatay'daki arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen kendi içimizdeki olayları büyütmeyelim yalnızca olaylardan ders almasını bilelim.
Kim ne derse desin ben Hasan Çolakefe , Sedat Bakır ve Menderes Şereflişan Hoca'nın değerli katkılarını başım üstünde tutarak hürmetle selamlıyorum.
En kısa sürede aramızdaki iletişimi en üst düzeye çıkararak daha güzel şeyler başarabilmeyi umuyorum .
kıymetli arkadaşım benim iletişim sorunum yok bu organizasyon bizede ait değil kıvırmayı bilmem iyi halay çekerim beni çağıran HASAN Çolakefe ona yardımcı olalım diye gittim kimsenin benim saygınlığıma gölge düşürme hakkı olamaz ADAM kimden yetki almışsa sabah dışardan gelen misafirlerin önünde deli gibi bağırıyor işletmeci biraz sustu sonra oda başladı işletmecinin suçu yoktur adam elleriyle herşeyi hazırlamış yapması gerekeni yapmış kendini ......sayan ADAM bir gün önceden başladı bana yaptı Hasan beye söyledim Menderes Hoca orda yanımda götürdüğüm motorsikletçi arkadaşlar var yapılanları kabul etmiyorum PROTOSTOM devam edecektir tatmin edici cevap bekliyorum benim böyle saygısızca hareket yapanlarla bundan sonra işim olmaz kardeş

sedat efendi canım kardesım sen gel bır gun hayır nasıl yapılır nasıl dagıtılır gosterelım ,olayı basından berı okursan kımın gerdını anlayıp ona gore yazarsın sanırım ,sanada bır kocum dıyerek vede gelısımını tamamla dıyerek yazsa sen ne yazardın bır dusun ıstersen, bız kapatmaya calıstıkca uzerıne gelınıyo devam etmek ıstenıyorsa konusalım yoksada daha ıyısını nasıl yaparız onu tartısalım

jeep' Alıntı:
Motosiklet olsaydı yalnızca bizim burada ne işimiz vardı ;D ;D
Göktuğ bey ilk başta düşünce mtorsikletçiler için düşünülmüştü ev sahibide onlardı arkadaş doğru söylüyor

alpkaptan' Alıntı:
bu arada kocum yazan arkadaşa da sızın adana grubundan ve fıtılı atesleyyen arkadasınızada bı seyler sozlersenız daha ıyı olur ,bız kapatmaya calıstıkca sankı bır sey varda altdan alıyoruz gıbı anlasıldı herhalde ,bu arada paradan bahsetden arkadas gezenbılırde yaptımız yardımlarıda paylasın dıyor,bızım peygamberımız bır elın verdını bır el gormıcek dıyor. bız bunu dustur edındık , bundan sonra yazmıcam bız renk verıp organısazyona keyıf verıp teprıkler alırken bazı ınsanların hala ne yapmaya calıstını anlayamıyorum ,dedımız gıbı hep aynı camıanın ınsanlatrıyız, ve her yerde her organısazyonda bırlıkte cok falıyet yapıcaz onun ıcın kalp kırmaya ve uzatmaya gerek yok sevgıler selamlar k.marastan

adana grubu olarak olumsuzlukları yanlışları paylaştık burda kimsenin fıtıl ateşlediği yok fıtıl zaten etkinlikte ateşlenmiş yanlış davranılmış yapılan yanlışlıkları eksiklikleri paylaştık.....daha sonraki organizasyonlarda tekrarı olmaması için. biz yanıbaşımızda tarusta düzenlenen taroff un yapmış oldugu etkinliğe gitmedik reyhanlıdaki organizasyona katılacagımızın sözünü verdiğimiz için....grup başkanımız mahmut demir hataydaki arkdaslarımıza katılacagımızın bilgisini vermişti gezenbilirde katılımcı listesi ile ilgili başlık açılmıştı.. bazı arkdaslarımız bigün önceden gidip çadırlarda kaldı diğer arkdaslarımız sabah çok erken saatlerde uyanıp yollara düştü......bu şekilde olması çok üzücü burda önemli olan şu ortada bi yanlış war organizasyonda çatlaklar war eksiklikler yapılması gereken özür dilemeseni bilmek...

alpkaptan' Alıntı:
sedat efendi canım kardesım sen gel bır gun hayır nasıl yapılır nasıl dagıtılır gosterelım ,olayı basından berı okursan kımın gerdını anlayıp ona gore yazarsın sanırım ,sanada bır kocum dıyerek vede gelısımını tamamla dıyerek yazsa sen ne yazardın bır dusun ıstersen, bız kapatmaya calıstıkca uzerıne gelınıyo devam etmek ıstenıyorsa konusalım yoksada daha ıyısını nasıl yaparız onu tartısalım
arkadaşım paradan bahsedilme işini ben senin yazıda okudum ve bizim geleneklerimize göre doğru değil bu forumda yazılmasıda hoş değil

alpkaptan' Alıntı:
YAVRUM ORTAMI GEREN SIZSINIZ NE DEMEK MAROFF GAZOFF SAKSAKCILIGI BIZE BU ARDA COK KOC VAR GORDUN SANIRIM, SIZLERDE YAPIN ORAYADA GELELIM ,AMA GELINCE KARSIMIZDA KOC OLSUN FARE DEGIL

ALp Bey Burda Çok BASİT Kelimeler Var Olay Büyümesin Sözlerinize Şu Saatten Sora Dikkat Edin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.