Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,504
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

alpkaptan' Alıntı:
rakadasım antep maras saksakcılnsa dondu .bız maroff ve gazoff gelmesek sız offroad yaptınızı zanneecektınız.offroad boyle bır sey sızler offroad degıl kampcılık yapıyorsunuz ,offroad yapan marooff ve gazoff gorup bırseyler ogernmısınızdır. bızheryerde boyle yatrıstık isoofta kayserıde antalyada geldık 10 bınlra hasar var araclarda zebkıde burda zarten parcalamıcaksan offroad yapmıcaksın.aksu tv bızım resmı sponsorumuz bu arada bır program malıyetı 20 bın lıra bız bunu anlasmayla cektırıyoruz ve gıtdımız yerlerın guzelıklerını tanıtıyoruz dun reyhanlıyı tanıtdımız gıbı ,orada bız maroffcular ve kardesl klubumuz ve aramızda guzel bır rekabet olan gazoffcular olmasaytdı orada offroad degıl tozlu yolda gezmek olurdu . yınede bızlerı yalnız bırakmayan em . muduru bld. baskanı hamoff bas. kayserıden gelen kayooff baskanı okan beye sıvas offroaddan burcu ya ve gazzofflu ve marofflu kardeslerıme tesekur ederım
paradan bahsetmeniz doğru olmamış bizde paradan bahsetmek yanlış anlaşılabilir zevk için araba kırdığınıza göre yörenizde bayağı fakiride doyuruyorsunuzdur imkanlarınızla okuttuğunuz fakir öğrenci sayısıda fazla olmalı yılda giydirdiğiniz fakirde çoktur fakir evlerini grup olarak donatma işi mutlaka vardır bu gibi etkinliklerinizide GEZENBİLİR sosyal sorumluluk projeleri bölümünde resim video görüntüleriyle bizimlede paylaşırsanız nasıl yardım yapılır öğrenmiş olur seviniriz selamlar

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

küçük ağa' Alıntı:
ya ADAM Atamızı tanımıyorsa okur yazar değilse ne yapacağız bunu da düşünmek lazım selamlar

Tahminim Atam da anlamıyordur bu işten Kampçıdır o Kampçı.... :mad:

Yahu arkadaşım sana soruyorum kaçtane zirve yaptın hayatında kaç expedisyon yaptın "expedisyonu tanımlayabilir misin?" Sen o aşağıladığın kampçılığı bırak daha ailenle arabalı faaliyet yapabiliyor musun?

Yaa çok özur diliyorum gerçekten, ama bukadarı olmaz Tamam renk katın hırsta yapın ama birazda eğitin kendinizi bilip bilmeden terbiyesizlik yapmayın benim düzineyle Zirvem var bugune kadar kimseyi de Kampçı diye hor gormedim bırak onu reyhanlıdaki hareketlerinizde bile ortamı germemek adına sustuk çekildik kenara ee naapalım yani hiç bişey demeyelim her faaliyetede gelip sizin şovunuza figuranmı olalım 15 Araç. Faaliyete gelipte çok mutevazi hareketler yapıldı çok centilmenlerdi diyen duyduysanız banada gösterin Doğru bir tanedir, bir saniyede durup objektif olun beyler önce tartın biçin sonra konusun, yazın, gaza basın.!

Sayın buyuklerim Sedat bey Mahmut usta Atilla abi Hasan bey konuyu uzattığım için özur diliyorum ancak suanda gördum goruslerimi belirttim daha öncede diğer topiktede belirttim faaliyete gölge dusurmemek adına bundan sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim.
Saygılarımla
Kerim AKKIŞ
(Kendi adından baska sıfata ihtiyaç duymayan kişilik)

yok Atamız kampçı bile değildi KOCATEPEDE yan gelip yatmış resimi var üzerinde sadece kaput başında kalpak var Kerim kardeş

anlatım ve fotolar çok güzel ellerinize sağlık

Kerim kardeşim doğru bildiğini ölç biç tart yaz fazlada özür dileme adam 4 satır yazının harflerini bir araya getirememiş yazıyı zor çözüp cevap yazabildim doğru bildiğin şey için defterinde Özür olmasın

.......(Bu topiğe yazmayacağımı belirttiğim için başka topikten tasınan mesajımı siliyorum.)

fatihcanlar' Alıntı:
Bu pazar günü adrenalımız 4x4 tü hakikaten off-road yarışları nefesleri kesti.
emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Özellikle Sedat Bey'e teşekkür ederim.
Bu güzellikle bizi tanıştırdığı için İskenderunlu olarak Bu organizasyonun yayılmasında ve bu aktivitenin İskenderunda yayılmasında çok büyük emeği var.
Şu anda HATOFF ismi telafuz ediliyorsa Sedat beyin çok büyük bir emeğinin olduğunu bilinmesini isterim.
Bu yüzden Bu etkinliklerde ve Hatoff'un diğer etkinliklerinde Sedat Beyi ayrı bir yere koyulmasını tavsiye ederim.
Bu etkinliğin ana malzemesi 4x4 ve zor yollardır.
4x4 olsa bile zor yollar olmadığı sürece adrenalin ve heyecan olmaz.
Unutulmamalı bir çok zor yollarla bizi Sedat Bey tanıştırdı. ve İskenderunda 4x4 heyecanını yine sedat Bey tanıştırdı.
Bunu sadece ben söylemiyorum. Sedat Beyin bu aktiviteyle tanıştırdığı diğer arkadaşlarda söylüyor.
Sedat Beyin protestosu dikkatle irdelenmelidir diye düşünüyorum.
Hatoffun geleceği açısından bu çok önemli
Sadece Kendi fikrim.
Fatih bu işlerin başı Yaşar HOCA ben eski jipciyim off road diye yapılanları ben yıllardır iş icabı yaptım kırıp dökmeden gelişmelerden haberdar olacaksınız sen,erkin,ibrahim bey sizleri bilgilendireceğim havalar açılsın bahçede çay içer konuşuruz

BABAMIZLA GURUR DUYUYORUZ.SENİ ÇOOK SEVİYORUZ BABA (MEHMET ATİLLA )

EDA KÜPELİ' Alıntı:
BABAMIZLA GURUR DUYUYORUZ.SENİ ÇOOK SEVİYORUZ BABA (MEHMET ATİLLA )
kızım baban uydu şimdi seni nasıl duyacak şu olabilir sabah bilgisayarı açınca süpriz olur aferin sana kızım iyi yaptın

bhdrslck' Alıntı:
Organizasyona katılamadım ama resimler neler kaçırdığımı özetliyor. Bazı üzücü olayların yaşandığın işitsemde emeği geçen herkesin eline sağlık. Bende bu paylaşıma Sedat Bey sayesinde ortak oldum, tekrar tekrar teşekkürler..
iyiki yoktun oğlum resimlerden bakmak daha eğlenceli etrafınızda görmediğin saygısızlıklara şahit olabilirdin

IMG_5724.jpg

IMG_5725.jpg

IMG_5726.jpg

IMG_5727.jpg

IMG_5728.jpg

IMG_5729.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

SON KONULAR

Geri