Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,506
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Arkadaşlar buişin organizatörü olarak işe küçük çapta başladık ancak iş büyüdü ve avuçlarımıza sığmayacak duruma geldi bulunduğum 63.ooo nufuslu şehirde off-Road aracı ve kross motoru olan tek kişi benim İlçemdeki daire amirlerini ikna ederek 500 adet kask almayı başardım sonra tekbaşına motorların olması istediğim yankıyı vermeyecekti büyük bir cesaretle işin içine Jeepleride dahil etmem oldu bana yardımcı olacak arkadaşlarla aramız 100 km idi bu vesileyle destekleride kısıtlı idi bu şartlar içerisinde iş başa düştü geri dönmeyi düşündüm olmadı tekçarem nepahasına olursa olsun yola devam kararı aldım işin ucunda rezil olmak vardı ama göze aldım çünki arkamda devlet vardı bunların desteği bana güç verdi ve tüm zorlamalarla bukadarını başardım hiç bilmediğim konuda parkur hazırladım kepçeci isyan ediyordu çünki yaptığı işe anlam veremiyordu nihayet 5 günde parkuru tamamladım acemiydim ama kararlıydım beklentilerinizi karşılayabildimmi bilmiyorum eksik ararsanız inanınızki çok. bağışlayın kusurlarımız istem dışında olmuştur sizden ricam Neolursunuz KAVGA ETMEYİN İyi dilek temennilerinizi sunun ilçem ve devletim bana şukranlarını sundu mutluyum sizleri ÇOK SEVİYORUM hepiniz saygın ve değerlisiniz gücüm zamanım yetseydi inanınızki daha iyisini yapardım ama bukadar işte neyapayım Gaziantep Ve Kahraman maraş olmazsaydı bu etkinlik bukadar renklenmezdi diğer arkadaşlar alınmasın onlarıda çok seviyorumfarkı yok aynı ama bu iki kardeş ilin gururları haklıydı kupalarda haklarlıydı keşke her kulüp böyle disiplinli ve organize olmuş olsalar sözüm önce HATAY'a bu vesileyle hepinizi aynı oranda seviyorum benim yurdumun güzel insanları hepiniz sağolun var olun Allah sizi korusun Reyhanlı size minnettar kaldı :D

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Mahmut Usta bir ara plakayı bıraktı yollara:smiley:

offroad1.jpg

tansu.jpg

mer.jpg

mer1.jpg

hasan bey böyle aksilikler olmazsa hatalarımızı anlayamayız bizlerede güzel örnek ve tecrübe oldu gelicek sene daha iyisini bekliyoruz sizden..siz elinizden geleni yapmışsınız..elinize yüreğinize sağLık..

kemalhanoray' Alıntı:
hasan bey böyle aksilikler olmazsa hatalarımızı anlayamayız bizlerede güzel örnek ve tecrübe oldu gelicek sene daha iyisini bekliyoruz sizden..siz elinizden geleni yapmışsınız..elinize yüreğinize sağLık..
Eyvallah sağolun destek ve temennilerinizle inşallah daha iyi organizasyonlara imza atarız BARIŞ VE KARDEŞLİKLER KAZANSIN KUPALAR HEP BARIŞIN VE KARDEŞLİKLERİN OLSUN.Ben hangi ilden olursa olsun gördüğüm güzellikler karşısında inanın çok mutlu oluyorum

Kimse kusura bakmasın buyuklerimdende özur diliyorum ancak tutamadım kendimi

1.) Bu linki yeni göruyorum bu yuzden bu saatte yazdım.

2.) Ben Adanadaki en seviyesiz adam olarak diğer linktede yazdığım göruslerimde kimin kim olduğunu bilmeden " YAVRUM" la baslayan cumleler kurmadım kurmaya TERBİYEM YETMEZ.

3.) Nacizane görusumuzu paylaştık diye ne AŞŞAĞILIK lığımız ne KISKANÇLIĞIMIZ ne CAHİLLİĞİMİZ kaldı 1997 yılından bu yana profesyonel olark Dağcılık yaptım Motocross Yaptım ufak ufak offroad yapıyorum o parkurda cıkan Adanalı 4x4 ve Motocrosscu insanların hepsini tanırım kimsenin bana bu faaliyetteki insanlar kadar terbiyesizce laf saydığını görmedim. Hakim olsanız kaç yazar Savcı olsanız kaç yazar .(Neden hakim diye belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz bir çekincenizmi var?)

4.)Sizler bukadar araç kırıp reklam yapacaksınızda bunun 10 bin TL lik 20 bin TL lik rakamlarını buraya yazacaksın diye biz oraya gelmedik senin reklamından TV in den Aracını parçalamandan Maddiyatından Maneviyatından BANA NE?

5.)Sen Eşini çoluğunu çocuğunu getiremiyorsan Takkeyi al öne dusun, çünkü orda herkes çoluklu cocuklu ailesiyle pazar gununu değerlendiriyordu offroad yapmak aileni almadan faaliyet yapmak diyen duymadım görmedim...

6.) Burada aklı basında bir allahın kulu OFFROAD yapmak ARAÇ PARÇALAMAKTIR desin yarın TENZİ EDİP 3 TEKERLİYE BİNECEĞİM.

7.)diye giderim burda ama anlamazsınız.

Buyuklerimden özur diliyorum tekrar ve diğer forumda yazdığım yazımı burayada ekliyorum..

****Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!

Bu tur Organizasyonları bölgemizde herzaman destekliyor ADANOFF olarak katılım sağlıyoruz yapılan ilk organizasyondaki eksikliklerin paylaşılmasını bir sonraki yıl yapılacak organizasyona olumlu katkıları olacağını dusunduğumum için görüşlerimi belirttim, yanlış anlaşılmasın.

sayın A.Kerim AKKIŞ az yazmışsın sana daha fazlasınıda yazsan katılıyorum rahatça içini dök kardeşim ne söylesen haklısın iyi geceler

kerimakkis' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın buyuklerimdende özur diliyorum ancak tutamadım kendimi

1.) Bu linki yeni göruyorum bu yuzden bu saatte yazdım.

2.) Ben Adanadaki en seviyesiz adam olarak diğer linktede yazdığım göruslerimde kimin kim olduğunu bilmeden " YAVRUM" la baslayan cumleler kurmadım kurmaya TERBİYEM YETMEZ.

3.) Nacizane görusumuzu paylaştık diye ne AŞŞAĞILIK lığımız ne KISKANÇLIĞIMIZ ne CAHİLLİĞİMİZ kaldı 1997 yılından bu yana profesyonel olark Dağcılık yaptım Motocross Yaptım ufak ufak offroad yapıyorum o parkurda cıkan Adanalı 4x4 ve Motocrosscu insanların hepsini tanırım kimsenin bana bu faaliyetteki insanlar kadar terbiyesizce laf saydığını görmedim. Hakim olsanız kaç yazar Savcı olsanız kaç yazar .(Neden hakim diye belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz bir çekincenizmi var?)

4.)Sizler bukadar araç kırıp reklam yapacaksınızda bunun 10 bin TL lik 20 bin TL lik rakamlarını buraya yazacaksın diye biz oraya gelmedik senin reklamından TV in den Aracını parçalamandan Maddiyatından Maneviyatından BANA NE?

5.)Sen Eşini çoluğunu çocuğunu getiremiyorsan Takkeyi al öne dusun, çünkü orda herkes çoluklu cocuklu ailesiyle pazar gununu değerlendiriyordu offroad yapmak aileni almadan faaliyet yapmak diyen duymadım görmedim...

6.) Burada aklı basında bir allahın kulu OFFROAD yapmak ARAÇ PARÇALAMAKTIR desin yarın TENZİ EDİP 3 TEKERLİYE BİNECEĞİM.

7.)diye giderim burda ama anlamazsınız.

Buyuklerimden özur diliyorum tekrar ve diğer forumda yazdığım yazımı burayada ekliyorum..

****Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!

Bu tur Organizasyonları bölgemizde herzaman destekliyor ADANOFF olarak katılım sağlıyoruz yapılan ilk organizasyondaki eksikliklerin paylaşılmasını bir sonraki yıl yapılacak organizasyona olumlu katkıları olacağını dusunduğumum için görüşlerimi belirttim, yanlış anlaşılmasın.

Kerim bey tebrik ederim ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi.

Bu arada ulu Atamızın şu vecizesini hatırlatmak isterim."Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda AHLAKLIsını severim."

aerateur' Alıntı:
Bu arada ulu Atamızın şu vecizesini hatırlatmak isterim."Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda AHLAKLIsını severim."
ya ADAM Atamızı tanımıyorsa okur yazar değilse ne yapacağız bunu da düşünmek lazım selamlar

Organizasyona katılamadım ama resimler neler kaçırdığımı özetliyor. Bazı üzücü olayların yaşandığın işitsemde emeği geçen herkesin eline sağlık. Bende bu paylaşıma Sedat Bey sayesinde ortak oldum, tekrar tekrar teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR