Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,506
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

IMG_9054Medium.jpg

IMG_9055Medium.jpg

IMG_9057Medium.jpg

IMG_9058Medium.jpg

IMG_9061Medium.jpg

IMG_9062Medium.jpg

IMG_9063Medium.jpg

IMG_9064Medium.jpg

IMG_9065Medium.jpg

IMG_9067Medium.jpg

IMG_9070Medium.jpg

IMG_9073Medium.jpg

IMG_9075Medium.jpg

IMG_9076Medium.jpg

IMG_9077Medium.jpg

IMG_9078Medium.jpg

Kedi de izliyor.

IMG_9094Medium.jpg

Dedim ya, kıyasıya bir mücadele var pistte.

IMG_9096Medium.jpg

IMG_9102Medium.jpg

IMG_9103Medium.jpg

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

IMG_9105Medium.jpg

IMG_9110Medium.jpg

Adana Grubu'ndan Alican ve arkadaşları gidiyorlar. Yolcu ediyoruz.

IMG_9111Medium.jpg

IMG_9112Medium.jpg

IMG_9113Medium.jpg

IMG_9116Medium.jpg

Tekrar sahadayız.

IMG_9117Medium.jpg

IMG_9118Medium.jpg

IMG_9119Medium.jpg

IMG_9121Medium.jpg

Keyifle izlemeye devam.

IMG_9123Medium.jpg

IMG_9130Medium.jpg

IMG_9129Medium.jpg

Gelişinden belli. Uçacak...

IMG_9131Medium.jpg

Demiştim. Favori fotografım oldu.

IMG_9132Medium.jpg

Biraz sert indi. Sol jant parçalandı.

IMG_9133Medium.jpg

Diğer 4x4 gibi, iyi uçtu.

IMG_9134Medium.jpg

Harika...

IMG_9135Medium.jpg

Lakin maalesef hasarlandı.

IMG_9136Medium.jpg

IMG_9137Medium.jpg

IMG_9138Medium.jpg

Evet, Off-Road gösterileri de son buldu.
Sıralamaya giren ilk üç sürücüye kupaları ve hediyeleri veriliyor.

IMG_9139Medium.jpg

IMG_9140Medium.jpg

IMG_9141Medium.jpg

IMG_9143Medium.jpg

IMG_9144Medium.jpg

Hasan Çolak, Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız'a,

IMG_9150Medium.jpg

IMG_9151Medium.jpg

Ben de Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'ye plaketlerini veriyoruz.

IMG_9152Medium.jpg

IMG_9155Medium.jpg

IMG_9156Medium.jpg

IMG_9159Medium.jpg

Motosiklet ve otomobil sporlarına verdiğiniz destek için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Umarım bu davranışınız diğer bölge yöneticilerine örnek olur.

IMG_9162Medium.jpg

IMG_9163Medium.jpg

Etkinliklerimiz bitti. Yavaş yavaş dağılmalar başladı.

IMG_9170Medium.jpg

IMG_9171Medium.jpg

IMG_9172Medium.jpg

IMG_9173Medium.jpg

IMG_9174Medium.jpg

IMG_9175Medium.jpg

IMG_9176Medium.jpg

IMG_9178Medium.jpg

Menderes Hocam, katkılarınız için teşekkürler.

IMG_9179Medium.jpg

IMG_9180Medium.jpg

IMG_9181Medium.jpg

IMG_9182Medium.jpg

Kurtarıcılar hasarlı araçları yükleyecek.

IMG_9184Medium.jpg

IMG_9186Medium.jpg

IMG_9187Medium.jpg

Tüm etkinlik boyunca etrafımızdaydı. Teşekkürler.

IMG_9188Medium.jpg

Davetimize icabet ederek K.Maraş'tan, G.Antep'ten, Adana'dan, Kayseri'den Mersin'den, İskenderun ve Antakya'dan gelmek suretiyle bizleri onurlandıran Off-Road'çı arkadaşlarımıza etkinliğe kattıkları renkten ve sundukları mükemmel görsel şölenden dolayı sonsuz teşekkürler.

IMG_9189Medium.jpg

Pistten ayrıldık. İsmet'in aracına Erhan'ın CRF'si ve benim Sokak Kedisi yüklenecek.

IMG_9190Medium.jpg

IMG_9191Medium.jpg

IMG_9194Medium.jpg

IMG_9195Medium.jpg

IMG_9196Medium.jpg

Yükleme tamam.

IMG_9197Medium.jpg

Dönüş yolundayız.

IMG_9198Medium.jpg

Teşekkürler İsmet.

IMG_9199Medium.jpg

IMG_9200Medium.jpg

Bir arkadaşımız geride. Kısacık bekliyoruz.

IMG_9202Medium.jpg

Antakya'ya doğru yola çıkıyoruz.

IMG_9203Medium.jpg

İleride kara bulutlar var.

IMG_9204Medium.jpg

Manzara mükemmel.

IMG_9208Medium.jpg

Evet, Antakya kapalı görünüyor.

IMG_9210Medium.jpg

IMG_9212Medium.jpg

Derken iyi bir yağmura giriyoruz.

IMG_9214Medium.jpg

Keyifli ve ıslak bir yolculuk sonrası Antakya'dayız.

IMG_9215Medium.jpg

IMG_9216Medium.jpg

Küçükleri indirdik, büyüklerle evin yolunu tuttuk.

IMG_9217Medium.jpg

Biraz oturalım birlikte dedik ama, ı-ıh...

DSCN3425Medium.jpg

Çok yorulmuşuz. Kısa süre sonra dinlenmeye çekildik.

DSCN3426Medium.jpg

İşte böylesine bir haftasonu geçirdik. Mükemmel mi mükemmel, keyifli mi keyifli...
İlk kez böylesine bir organizasyona imza attık. Acemiydik, çok fazla bilgimiz yoktu.

Lakin bundan sonraki sportif faaliyetlerimizde bu etkinlikten çıkardığımız derslerle çok daha iyisini yapacağımıza inancım tam.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Sevgiyle...

Sıtkı bey, tüm organizasyonu derleyip toparlamış ve sunmuşsunuz. Emeklerinize, objektifinize, elinize sağlık.

Sıtkı Bey, fotoğraflarınız harika. Tek tek zevkle baktım her birine. Birde öyle güzel öykülendirmişsiniz ki, emeğinize sağlık. özellikle de küçük motorculara ve uçan offroadcular harika :smiley: Fotoğraflarınıza baktıkça, okadar yol tepipte tamda yarış günü ayrılmak zorunda kaldığım için ve yarışları kaçırdığım için hala hayıflanıyorum kendime :(

Obelia' Alıntı:
Sıtkı Bey, fotoğraflarınız harika. Tek tek zevkle baktım her birine. Birde öyle güzel öykülendirmişsiniz ki, emeğinize sağlık. özellikle de küçük motorculara ve uçan offroadcular harika :smiley: Fotoğraflarınıza baktıkça, okadar yol tepipte tamda yarış günü ayrılmak zorunda kaldığım için ve yarışları kaçırdığım için hala hayıflanıyorum kendime :(
o kadar yol geldin beklemeden dondun ,hıc mı hatırımız yoktu senı sıvasa kadar gotururduk ,ama yınede kısada olsa bızı yalnız bırakmadıgın ıcın tesekurler..........................................................

Güzel dostlarım benim, beni istesem sivasa değil fizana bile götürürsünüz biliyorum. Akıl edemedim işte, başka bir etkinlikte acısını çıkarcaz emin olabilirsiniz. Yürekleride kendileri gibi güzel olan insanları niye yalnız bırakayım, aksine birlikteyim diye onur duyarım. Maraşımıza selamlar ......

alpkaptan' Alıntı:
o kadar yol geldin beklemeden dondun ,hıc mı hatırımız yoktu senı sıvasa kadar gotururduk ,ama yınede kısada olsa bızı yalnız bırakmadıgın ıcın tesekurler..........................................................

jeep' Alıntı:
Hasan Hocam video CD lerini bekliyoruz hala ;D
Eyvah !!!!!!Göktuğ'cuğum cd tamam ihmalkarlık ettim bana adres ver göndereyim selamlar

AKSU TV nin yayından 1-2 gün önce haber vermesini beklerdim, üzüldüm

menderessereflisan' Alıntı:
AKSU TV nin yayından 1-2 gün önce haber vermesini beklerdim, üzüldüm
bu persembe saat 16,30 da tekrarı var

hasancolakefe' Alıntı:
Eyvah !!!!!!Göktuğ'cuğum cd tamam ihmalkarlık ettim bana adres ver göndereyim selamlar

Hasan Hocam Göktuğ Güzelbey yaz Gaziantep te herhangi bir kargoya ver. Telefonumu da yazarsan beni bulurlar.. Teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR