Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,761
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

th_MOV00393_clip0.jpg
th_MOV00392_clip0.jpg
th_MOV00391_clip0.jpg
th_MOV00364_clip0.jpg

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

m atilla kupeli' Alıntı:
yahu arkadaş hala aynı yerdesiniz biraz mutevazı olun biz sizin seviyenize gelmek için fırınla ekmek yememiz lazım sizleri takdir ve tebrik ediyoruz helal olsun belki ileriki günlerde bizde sizin gibi oluruz ama bizde kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz.esas mevzumuz dışardan gelenlere ilgi alaka gösterilmedi gazoff ve maroff dan başka bunu dile getirdik hepsi bu ve bundada haklıyız .tamam tabiikide her ikinizde çok renk kattınız herkesden süperdiniz .ama diger katılanlarada biraz moral olurdu .teşekkürler.bu arada .koçum. burada adanada çok iyi has adamlara soyledigimiz bir lafdır.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.vede 46 yaşındayım
bız kotu bır sey yapmadık bu arada ben de 37 yasındayım ama onca cabalama ve maddı maneı kayıplardan sonra herhalde sende olsan farklı dusunmezın

son yorumum tekrardan yorum yazmıyacağım seviyeli ve şahsi hakeret içirmeyen özeleştirilere her zaman açığız.ben gazoff ekibindeydim sipiker maroff un ekibiyle beraber gelen aksu tv spikeriydi dolayısıyla bizden hiç kimse araç parçalarız cümlesini sarf etmedi benim aracımın janttı kırıldı elime balyoz alıpta kırmadım yada kırılsın diye uğraşmadım.Bu kadar mı zor arkadaşım maksatı aşan bir cümle sarf ettik özür dilerim demek .........

legolasteo' Alıntı:
kerimakkis' Alıntı:
Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!

cok guzel bır organızazsyondu emegı gecen herkese tesekkurler.
bu organızasyonun amacı show amaclıydı .en basta gazoff ve maroff u tebrık edıyorum.
pistte gördüğüm kadarıyla cok engebe vardı .gazoff ve maroff gurbu bunun farkına kişisel becerileriyle anlayıp zorluk derecesını bilip yarıştılar ve cok guzel yarıslar cıkardılar
fakat orayı bir köy yolu zannedip altlarında pegeout 407 var sanan arkadaslar ve kısısel tercubesı buna yeten arkadaslar oradakı heyecanı 0 a indirdiler neysekı kişisel becerisi yuksek olan arkadaslar son 4 yarıscıya kadar uyuyan halkı uyandırıp etkinliğe heyecan kattılar .en basta gazoff u tebrık edıyorum.
şu gercegide unutmayalım paran yoksa gercekten bu işi yapamazsın kardeşim.

Parası Olan Yapacaksa Ben Bu İşin Kralını Yaparım ! Aranızdaki En Baba Adamdan Daha İyi Maddi Durumum..Hoş Bu Hafta Gelemedim Sınavlarımdan Ve İş Yerimdeki Yoğunluktan Dolayı..Olayın Özü Şudur Arkadaşlar Oraya MAROFF'u GAZOFF'u ADANOFF'u Yada Başka Bir Off-Road Klübünü Tanımayan Bir Dolu İnsan Geliyor Yarın Birgün Onlarda Arazi Aracı Alıp Aranıza Veya Aramıza Katılmak İsteyecekler..Ancak Bu Görüntüler Ve Konuşmalar Sonucu İnsanlar " Acaba Aralarına Katıldığımızda Biz Böyle Kullanmasak Aracımızı Laf Söz Ederler Mi ? " Gibilerinden Düşünceleri Olacaktır..Tamam Araç Parçalayabilirsiniz Saygım Sonsuzdur En Kralıda Laf Edemez Ama O Mikrofondan Yapılan Konuşmalar Hoş DeğiL...Bizim Tepkimiz Buna Zaten Yok Parası Olan Yapsın Olmayan Yapmasın Yok Kabiliyet İşi Bu Beceri İşi..Yok Öyle Bir Dünyaa.! Eğerki Varsa O Zaman Hepimiz Satalım Arazi Araçlarını Gidelim Birer Tane GTI -Type-R Alalım Onlarla Caddelerde İnsan Hayatını Hiçe Sayarak Yarışalım Ne Dersiniz ? Bizler Off-Road'dan Önce İnsanlara Ve DOĞAYA Saygılı İnsanlarız..Yani Diğer Vatandaşlara Örnek Olmak Zorunda Olan Kesimin Tam Ortasındayız..Bakınız 12-13 Mart Tarihlerinde KAYOFF'taki Muhabbetimiz Sıcaklığımız Dostluğumuz Nasıldı ? Şimdi Nasıl ? Aslında Birazda Organizasyonun Off-Road Kısmındaki Eksiklikler Yüzünden Bu Tatsızlıklar Yaşandı..Yakışık Almayan Şeylerden Dolayı Adanoff Maroff Gazoff HatoffF Bu Gruplar Aynı Bölgenin İnsanlarının Oluşturduğu Topluluklardır..En Çok Bizim Birbirimize Destek Olmamız Ve Hem Kendimizi Hemde İlişkilerimizi Geliştirmemiz Gerek..Lütfen Bu Konuyu Daha Fazla Uzatmadan Karşılıklı Talihsiz Açıklamalar Olarak Düşünüp KapataLım..

evet arkadaşlar konu kapanmıştır lütfen açmayın artık .güzel görselleri olan adrenalini yüksek bi gezi olmuştur .herkesin emegine saglık .hasar gören arkadaşlara geçmiş olsun .alnının teriyle hakettiler kupaları alanlar.tebrikler.teşekkürler.bi dahaki etkinlikde görüşmek üzere. ;)

MUSTANG' Alıntı:
kimsenin bişey lanse ettiği yok arkadaşım . biz eksik gordugumuz yanlıs olan seylerı dıle getırıyoruz. Ortamı geren cumle yarıs sopnunda ( biz kupa ıstersek arabaları parcalar alırız cumlesı ) ve onun oncesındekı adanoff yok sayılarak surelkı gazoff ve marraf reklamı yapılması .
( Bazı arkadaşlarımızın lanse ettiği gibi Bizim oraya geliş amacımız ne pahasına olursa olsun kupa alalım ,limitleri zorlayalım,araç parçalayalım ,parası olan yapsın, insanların kalpleri kırılsın vs... ) dediğim gibi biz bişe lanse etmeye calısmıyoruz sızıden bırılerı mıkrofonda sarf ettıgı cumlelerle zaten ortamı gerıyor ve senın yazdıklarının tam tersı fıkırde oldugunu gosterıyor. bu konunun daha fazla uzamaması adına bundan sonra yazmayacagım . organızasyonu duzenleyen herkese tesekkur edıyorum kunefelerde harıkaydı . YARIS SONUNUCUSU :smiley:

dikkat ettim herkes birseyler yazıyor ortamı germeyelım dıyor kimsenın bırsey lanse ettıgı yok dıyor ama cumlelerının sonuna ıllakı bırseyler sokusturuyorlar yok yarıs sonuncusu yok bız kotuyduk sız ıyıdınız yok sız supersınız gıbı sozler yanı cok mutevazı oldugunu anlatmaya calısan arkadaslara dıyorum guzel temennılerınızı yazın bu ısı burda bıtırın bırde o anonsu yapan maroff dur karıstırmayalım gazoff un hıcbır ıddası hıcbır soz dalası olmamıstır dur bende bır mutevazı sozle son vereyım (yarıs sonuncusundan sonrakı en kotu sonuncu :smiley:
ha bırde parayla olursa kralını yaparım dıyenler var yap kardesim .birde bilmediğin bırsey soyluyeyım offroad caddede yapılmaz sokalarda yapılmaz genelde engebelı arazilerde zorlu yollarda yaparsın tekrar soyluyorum bugun ortamı geren kişisellege laf soyleyen arkadasımız bırde maroff dan sunucunun aracı parcalayıp yınede bırıncı oluruz demesı bu olaylara gazoffu katmayın

konu kapanmıstır arkadaslar. sonuncu oldum bunlada eglenıyorum kımseye laf soktugumuzda yok eğlendık kunefemızı yedık geldık .

MUSTANG' Alıntı:
cevap vermeyecektım ama bılgı amaclı atısma amaclı deıl belkı sen o hengamede duyamadın ama mıkrofonda bu tarz bır cumle kullanıldı kameradan ızleyebılır yada etrafına sorabılırsın . bız kupa almak ıstersek araları parcalar o kupayı alırız tum basında bunu yazssın gıbısınden bır cumle kullanıldı . evet ortada maksadını asan bır cumle ve ozur yerıne ınkar edılen seyler var haklısın . Ben maksadımı aştıysam özur dılerım ama haksızssam yapılana tepkı vermek maksat asmak deıldır arkadasım . bu sayfaya yazdıgım son yazıydı mıkrofonda boyle bısey soylenmedıgını soyledıgınız ıcın yazdım.

evet mikrofondaki o sozlerı bende duydum ama bazı arkadaslar bunu gazoff a dıyor gazoff un aracı bırıncı olunca son arac maroff du ve o anons ozaman geldı maroff un temsilcileri o anonsu yaptı tekrar soyluyorum bu anonsla gazoff un hıcbır ılgısı yok

Atilla bey bu spor dalında tecrübeli olduğunuz duyumlarını alıyoruz ve de biraz izleme şansı bulduk,siz mütevazi davranıyorsunuz herhalde:smiley:
Ayrıca Hatay Motorsiklet Ekibine birkaç cümle yazmadan geçemicem; organizasyondaki eksiklik apaçık ortadaydı,sabah HAMOK üyesi (hepsini kastetmiyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değil )bir şahsiyetin"benim arkadaşlarım aç kalamaz,onlar fişiyle yiyecekti,sen ne yaptın gibisinden parktaki çalışana bizlerin önünde saldırması yani kahvaltı kavgası inanılmaz derecede üzdü bizi" yani motorsikletçiler ne olursa olsun doysun Off-Road çular beni alakadar etmez aç kalsınlar zihniyeti en başta HATAY ın hoşgörü ve medeniyetler kenti imajını benim ve arkadaşlarım nezdinde yerle bir etti ..yine kendileri bilir ama bizlerin kanaatine göre bir daha organizasyonları HATAY Motorsiklet Ekibinin sözüm ona acemi ellere teslim etmemesini tavsiye ediyoruz..yüzlerce etkinliğe katıldık böylesi bir saygısızlığı ilk defa yaşadık...ismini bilmiyoruz bilsek ifşa etmekten kaçınmayız,onu ESEFLE KINIYORUZ,orda Off-Road çular olarak bulunuyorsak gelmişsek"benim" veya "senin" diye birşey yoktur "BİZ" vardır. (bu cümleleri KAYOFF,MAROFF,ADANOFF,GAZOFF,Sivas ve Hatay Off-Road sevdalıları için açıklama gereği duydum..,eğer Off-Road araçları olmasa idi etkinlik bu kadar renkli ve heycanlı olmaz idi hatta memleketlerinin tanıtımı açısından da sönük geçebilirdi...

Sedat abi senden fiş isteyen ve fiş dağıtan ADAMların yaptıklarına üzüldüm keşke yaşanmasaydı

legolasteo' Alıntı:
evet mikrofondaki o sozlerı bende duydum ama bazı arkadaslar bunu gazoff a dıyor gazoff un aracı bırıncı olunca son arac maroff du ve o anons ozaman geldı maroff un temsilcileri o anonsu yaptı tekrar soyluyorum bu anonsla gazoff un hıcbır ılgısı yok
ok arkadasım boylece sızın alakanız olmadıgını ogrendık tessekur edıyorum sana. o anonsu yapan kendı ayıbıdır ozur dılemesı gerek kısı onans sahıbı ve sorumlularıdır kımseye yuklenılmesın etkı tepkıdır burada olan . bukadar da yeter uzamasın.

Ayrıca Şunuda Söylemeden Geçemicem ; Bugün Sabah Adana Suzuki Servisi Mıçı Oto'ya Gittiğimde Maroff'un Yeşil Vitarasını Gördüm Ve Üzüldüm Kendi İle Kayoff'ta Merhabalaşmıştık Herhangi Bir Samimiyetimiz Olmadı Ancak Kendimi Hakan Beyin Yerinde Koyduğum İçin Sağolsun Adana Suzuki Servisi Olan Mıçı Oto'da Çok Sevildiğim İçin Ne Gerekiyorsa Yapılmasını Ve Benim Aracımmış Gibi Davranılmasını Rica Ettim Sonuçta Yetkili Servis Bir Yere Kadar Yardımcı Oluyor Off-Road Donanımlı Araçlarla Normalde Pek İlgilenemiyorlar..Ve Şehir Dışındasınız Yabancı Olduğunuz Bir Servisten Hizmet Alıyorsunuz Ne Kadar İlgi Bekleyebilirsinizki ? Kısacası Birgün hepimiz Bu Duruma Düşebiliriz MAROFF ADANOFF GAZOFF HATOFF Başta Olmak Üzere Bizler Birbirimize Her Konuda Yardımcı "OLMAK ZORUNDAYIZ" Bakın Burada Tartışıyoruz Ama Yarın Yine Bir Etkinlikte Beraber Olucaz O Yüzden Yok Parası Olan Yapsın Yüreği Olan Yapsın Falan Yapmayın Bunları Yahu..

Merhabalar,

Etkinliği düzenleyen Hatay grubuna tşk ederim. Kimileri için organizasyonda eksiklikler olabilir, ama önemli olan sizinde bildiğiniz gibi zoru başarmaktır ve birliktelik sağlanmasıdır. Marofflu arkadaşlarım sizlerede teşekkürler, yine her zamanki gibi neşe kattınız etkinliğe. :smiley: Maraş etkinliğinizi dört gözle bekliyorum.

mindoff' Alıntı:
Atilla bey bu spor dalında tecrübeli olduğunuz duyumlarını alıyoruz ve de biraz izleme şansı bulduk,siz mütevazi davranıyorsunuz herhalde:smiley:
Ayrıca Hatay Motorsiklet Ekibine birkaç cümle yazmadan geçemicem; organizasyondaki eksiklik apaçık ortadaydı,sabah HAMOK üyesi (hepsini kastetmiyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değil )bir şahsiyetin"benim arkadaşlarım aç kalamaz,onlar fişiyle yiyecekti,sen ne yaptın gibisinden parktaki çalışana bizlerin önünde saldırması yani kahvaltı kavgası inanılmaz derecede üzdü bizi" yani motorsikletçiler ne olursa olsun doysun Off-Road çular beni alakadar etmez aç kalsınlar zihniyeti en başta HATAY ın hoşgörü ve medeniyetler kenti imajını benim ve arkadaşlarım nezdinde yerle bir etti ..yine kendileri bilir ama bizlerin kanaatine göre bir daha organizasyonları HATAY Motorsiklet Ekibinin sözüm ona acemi ellere teslim etmemesini tavsiye ediyoruz..yüzlerce etkinliğe katıldık böylesi bir saygısızlığı ilk defa yaşadık...ismini bilmiyoruz bilsek ifşa etmekten kaçınmayız,onu ESEFLE KINIYORUZ,orda Off-Road çular olarak bulunuyorsak gelmişsek"benim" veya "senin" diye birşey yoktur "BİZ" vardır. (bu cümleleri KAYOFF,MAROFF,ADANOFF,GAZOFF,Sivas ve Hatay Off-Road sevdalıları için açıklama gereği duydum..,eğer Off-Road araçları olmasa idi etkinlik bu kadar renkli ve heycanlı olmaz idi hatta memleketlerinin tanıtımı açısından da sönük geçebilirdi...
cok haklısınız ama bızım ıcın onemlı olan grupların kardeslıgı ve dostlarımızla gıderdımız ozlemler gerısı bos

Obelia' Alıntı:
Merhabalar,

Etkinliği düzenleyen Hatay grubuna tşk ederim. Kimileri için organizasyonda eksiklikler olabilir, ama önemli olan sizinde bildiğiniz gibi zoru başarmaktır ve birliktelik sağlanmasıdır. Marofflu arkadaşlarım sizlerede teşekkürler, yine her zamanki gibi neşe kattınız etkinliğe. :smiley: Maraş etkinliğinizi dört gözle bekliyorum.
burcu sıvastan bızım ıcın gelmekle bızı onure etdın sen bızım ıcın cok degerlısın bızım maroofun fahrı uyesısın
herzaman heryerde bırlıkte olucaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR