Atilla bey bu spor dalında tecrübeli olduğunuz duyumlarını alıyoruz ve de biraz izleme şansı bulduk,siz mütevazi davranıyorsunuz herhalde
Ayrıca Hatay Motorsiklet Ekibine birkaç cümle yazmadan geçemicem; organizasyondaki eksiklik apaçık ortadaydı,sabah HAMOK üyesi (hepsini kastetmiyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değil )bir şahsiyetin"benim arkadaşlarım aç kalamaz,onlar fişiyle yiyecekti,sen ne yaptın gibisinden parktaki çalışana bizlerin önünde saldırması yani kahvaltı kavgası inanılmaz derecede üzdü bizi" yani motorsikletçiler ne olursa olsun doysun Off-Road çular beni alakadar etmez aç kalsınlar zihniyeti en başta HATAY ın hoşgörü ve medeniyetler kenti imajını benim ve arkadaşlarım nezdinde yerle bir etti ..yine kendileri bilir ama bizlerin kanaatine göre bir daha organizasyonları HATAY Motorsiklet Ekibinin sözüm ona acemi ellere teslim etmemesini tavsiye ediyoruz..yüzlerce etkinliğe katıldık böylesi bir saygısızlığı ilk defa yaşadık...ismini bilmiyoruz bilsek ifşa etmekten kaçınmayız,onu ESEFLE KINIYORUZ,orda Off-Road çular olarak bulunuyorsak gelmişsek"benim" veya "senin" diye birşey yoktur "BİZ" vardır. (bu cümleleri KAYOFF,MAROFF,ADANOFF,GAZOFF,Sivas ve Hatay Off-Road sevdalıları için açıklama gereği duydum..,eğer Off-Road araçları olmasa idi etkinlik bu kadar renkli ve heycanlı olmaz idi hatta memleketlerinin tanıtımı açısından da sönük geçebilirdi...