Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,753
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

yemek konusunda neler oldu bilmiyorum ama bizim hazırlığımız vardı. Etlerimizi önceden ayarladık. Mangalımızı yaktık. Karnımız doydu :smiley:

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

aynen katılıyorum,Maraşa gelelimde yiyelim şu dondurmayı artık:smiley:)çok keyif aldık eğlendik Reyhanlı Emniyet Müdürü ve ekibine,HATAY_HAMOK (1 kişi hariç)ve OffRoad ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim..

th_MOV00408_clip0.jpg
th_MOV00407_clip0.jpg
th_MOV00406_clip0.jpg
th_MOV00405_clip0.jpg
th_MOV00404_clip0.jpg
th_MOV00403_clip0.jpg
th_MOV00402_clip0.jpg
th_MOV00401_clip0.jpg
th_MOV00400_clip0.jpg
th_MOV00397_clip0.jpg
th_MOV00396_clip0.jpg
th_MOV00395_clip0.jpg
th_MOV00394_clip0.jpg

jeep' Alıntı:
yemek konusunda neler oldu bilmiyorum ama bizim hazırlığımız vardı. Etlerimizi önceden ayarladık. Mangalımızı yaktık. Karnımız doydu :smiley:
bunun bahsini etmemek lazımdı ama bir defa söylemiş bulunduk sorun yemekle ilgili değil aslında biz misafir olarak gelmişiz orda sabah sabah parktaki çalışan ile kavga etmek felan insan bir etrafına bakar yani orda diğer arkadaşlar da rahatsız oldu bu doğa sporu düşkünü olan birisine yakışmıyor diye düşünüyorum neyse bidaha bahsetmicem,bunun haricinde etkinlik güzeldi herkesin eline ayağına sağlık..

takip

Arkadaşlar marofff üyesi olarak;bir suçu lisan ettiysek herkesten derneğimiz ve şahsım adına özür diliyorum.Orda istenmeyen bir anons yapılmış bizlerde bu tür şeyleri tasnip etmiyoruz,amacımız kimseyi üzmek,kırmak değil bu birarada yaptığımız ilk etkinlikti bundan sonra daha sık karşılaşacağımızı ümüt ediyorum....anonsu yapan arkadaş hava yastığının patlamasının şokuyla BÜYÜK BİR ŞOKA GİRMİŞ ve bizimde istemediğimiz şeyler söylemiştir,kendiside HALAA ne söylediğinin farkında değil,olayın heyecenıylan sarf edilmiş sözlerdir.Biz burdan MAROFF ekibi olarak bu heyecanlı organizasyona katılıp göstermiş oldukları cesaretten dolayı bütün katılımcıları tebrik eder bundan sonraki etkinliklerin daha güzel olması ümüdiylle........

kemalhanoray' Alıntı:
Parası Olan Yapacaksa Ben Bu İşin Kralını Yaparım ! Aranızdaki En Baba Adamdan Daha İyi Maddi Durumum..Hoş Bu Hafta Gelemedim Sınavlarımdan Ve İş Yerimdeki Yoğunluktan Dolayı..Olayın Özü Şudur Arkadaşlar Oraya MAROFF'u GAZOFF'u ADANOFF'u Yada Başka Bir Off-Road Klübünü Tanımayan Bir Dolu İnsan Geliyor Yarın Birgün Onlarda Arazi Aracı Alıp Aranıza Veya Aramıza Katılmak İsteyecekler..Ancak Bu Görüntüler Ve Konuşmalar Sonucu İnsanlar " Acaba Aralarına Katıldığımızda Biz Böyle Kullanmasak Aracımızı Laf Söz Ederler Mi ? " Gibilerinden Düşünceleri Olacaktır..Tamam Araç Parçalayabilirsiniz Saygım Sonsuzdur En Kralıda Laf Edemez Ama O Mikrofondan Yapılan Konuşmalar Hoş DeğiL...Bizim Tepkimiz Buna Zaten Yok Parası Olan Yapsın Olmayan Yapmasın Yok Kabiliyet İşi Bu Beceri İşi..Yok Öyle Bir Dünyaa.! Eğerki Varsa O Zaman Hepimiz Satalım Arazi Araçlarını Gidelim Birer Tane GTI -Type-R Alalım Onlarla Caddelerde İnsan Hayatını Hiçe Sayarak Yarışalım Ne Dersiniz ? Bizler Off-Road'dan Önce İnsanlara Ve DOĞAYA Saygılı İnsanlarız..Yani Diğer Vatandaşlara Örnek Olmak Zorunda Olan Kesimin Tam Ortasındayız..Bakınız 12-13 Mart Tarihlerinde KAYOFF'taki Muhabbetimiz Sıcaklığımız Dostluğumuz Nasıldı ? Şimdi Nasıl ? Aslında Birazda Organizasyonun Off-Road Kısmındaki Eksiklikler Yüzünden Bu Tatsızlıklar Yaşandı..Yakışık Almayan Şeylerden Dolayı Adanoff Maroff Gazoff HatoffF Bu Gruplar Aynı Bölgenin İnsanlarının Oluşturduğu Topluluklardır..En Çok Bizim Birbirimize Destek Olmamız Ve Hem Kendimizi Hemde İlişkilerimizi Geliştirmemiz Gerek..Lütfen Bu Konuyu Daha Fazla Uzatmadan Karşılıklı Talihsiz Açıklamalar Olarak Düşünüp KapataLım..
tesekkur ederim ADANOFF olarak katılan arkadaslarıma bizler oraya hatay grubuna destek için gittik ..daha detay vermiyorum sadece spikerin yaptıgı konusma bile sportmen br camiiaya zan altında bırakmıstır kısır tartısmalarla vakit kaybetmeyelim hatay grubuna tekrar tesekkur ederim ......

mindoff' Alıntı:
aynen katılıyorum,Maraşa gelelimde yiyelim şu dondurmayı artık:smiley:)çok keyif aldık eğlendik Reyhanlı Emniyet Müdürü ve ekibine,HATAY_HAMOK (1 kişi hariç)ve OffRoad ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim..
sana katılıyorum bir kişi değil iki ayaklı ADAM hariç de yakışanı bu 53 yaşındayım böyle rezalet yaşamadım ve PROTOSTO ediyorum

Daha biz alkol sınırlaması getirdik. Kesin karar aldık. Sitede duyurduk. İçmeye gelen gelmesin dedik. Bu konuda da kamp alanı haricinde sanırım başarılı olduk. Alkol kaynaklı herhangi bir tatsızlık olmadı. Şimdi bu kadar adrenalinin yüksek olduğu bir ortamda alkolün de işin içine girdiğini düşünsenize.. 2 metre havalanan araçlar nerelere varırdı ;D

bu PROTOSTOM o adamla bizleri muhatap eden Hasan ÇOLAKEFEDEN tatmin edici cevap gelene kadarda devam edecektir.

mindoff' Alıntı:
Atilla bey bu spor dalında tecrübeli olduğunuz duyumlarını alıyoruz ve de biraz izleme şansı bulduk,siz mütevazi davranıyorsunuz herhalde:smiley:
Ayrıca Hatay Motorsiklet Ekibine birkaç cümle yazmadan geçemicem; organizasyondaki eksiklik apaçık ortadaydı,sabah HAMOK üyesi (hepsini kastetmiyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değil )bir şahsiyetin"benim arkadaşlarım aç kalamaz,onlar fişiyle yiyecekti,sen ne yaptın gibisinden parktaki çalışana bizlerin önünde saldırması yani kahvaltı kavgası inanılmaz derecede üzdü bizi" yani motorsikletçiler ne olursa olsun doysun Off-Road çular beni alakadar etmez aç kalsınlar zihniyeti en başta HATAY ın hoşgörü ve medeniyetler kenti imajını benim ve arkadaşlarım nezdinde yerle bir etti ..yine kendileri bilir ama bizlerin kanaatine göre bir daha organizasyonları HATAY Motorsiklet Ekibinin sözüm ona acemi ellere teslim etmemesini tavsiye ediyoruz..yüzlerce etkinliğe katıldık böylesi bir saygısızlığı ilk defa yaşadık...ismini bilmiyoruz bilsek ifşa etmekten kaçınmayız,onu ESEFLE KINIYORUZ,orda Off-Road çular olarak bulunuyorsak gelmişsek"benim" veya "senin" diye birşey yoktur "BİZ" vardır. (bu cümleleri KAYOFF,MAROFF,ADANOFF,GAZOFF,Sivas ve Hatay Off-Road sevdalıları için açıklama gereği duydum..,eğer Off-Road araçları olmasa idi etkinlik bu kadar renkli ve heycanlı olmaz idi hatta memleketlerinin tanıtımı açısından da sönük geçebilirdi...
canım kardeşim eleştriler iyidir maksadını çizgiyi aşmadıkça çünkü bunlar ders olur bi dahaki etkinliklerde dikkat edilir .tabii bizim amacımızda bu sporu sevdirmek geliştirmek milleti asvalttan başka yol oldugunu göstermek çogu araç 4x4 asvaltan inmemiş.etkinliklerde hatalar eksiklikler olur olacaktırda bunları eleştrilerle minimuma indirebiliriz.yemek içmek bunlar çok önemli degil zihniyet önemli o kadar kalabalıktıkı millet tanımamış olabilir.misafirleri.aynı durum bizdede vardı.sonuçda reyhanlı için güzel bi tanıtım ve etkinlik oldu ;)

mindoff' Alıntı:
beklerız herzaman ne demek, ısaalah yaz bası gıbı bır organızasyon yapıcaz turkıye capında belki bu gazoffla berabar de olabılır ,ama her ne olursa olsun marasta maras dondurması yedırecegız

Atilla kardeşim sana katılmıyorum o ADAMın insanları tanımaması mümkün değil arkadaşların tamamında tanıtıcı MAROFF veya diğerlerini belirten yazılar mevcuttu o ADAMI tekrar protosto ediyorum ve devamda edeceğim

kaysan' Alıntı:
Arkadaşlar marofff üyesi olarak;bir suçu lisan ettiysek herkesten derneğimiz ve şahsım adına özür diliyorum.Orda istenmeyen bir anons yapılmış bizlerde bu tür şeyleri tasnip etmiyoruz,amacımız kimseyi üzmek,kırmak değil bu birarada yaptığımız ilk etkinlikti bundan sonra daha sık karşılaşacağımızı ümüt ediyorum....anonsu yapan arkadaş hava yastığının patlamasının şokuyla BÜYÜK BİR ŞOKA GİRMİŞ ve bizimde istemediğimiz şeyler söylemiştir,kendiside HALAA ne söylediğinin farkında değil,olayın heyecenıylan sarf edilmiş sözlerdir.Biz burdan MAROFF ekibi olarak bu heyecanlı organizasyona katılıp göstermiş oldukları cesaretten dolayı bütün katılımcıları tebrik eder bundan sonraki etkinliklerin daha güzel olması ümüdiylle........

İşte Budur Abicim Yaa Bizler Kardeş Şehirleriz Yeri Gelicek Kol Kola Organizasyonlar Düzenleyeceğiz..Keşke Off-Road Oyunlarına da Biraz Titiz Davransaydı Hatoff'lu Kardeşlerimiz de Bu Konular Hiiiç Olmasaydı..

gozukara' Alıntı:
Sedat abi senden fiş isteyen ve fiş dağıtan ADAMların yaptıklarına üzüldüm keşke yaşanmasaydı
Gökhan istesin ben sağlık sorunundan bahsettim birde parayla acil birşeyler bulamam diye ADAMla muhatap oldum birde daha önce bizimle geziye gelmişti ekmeğimizi sucuğumuzu çayımızı paylaşmıştık ne bileyim ADAMAIN o kadar yüksek kültürlü olduğunu sana cevap yazdım bu vesile ile yaşadığım ve şahit olduğum yakışıksız harekete muhatap olmamıza sebep olduğu için etkinliğin lideri sayın Hasan Çolakefeyi protosto etmeye devam ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR