mahmutdemir
Zirve
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
d
d
tsk ler onemlı olan kayserıdehkı dostlukların burada surmesı belki bıraz asırıya kacıldı ama sonucta offroad kulplerı olarak guzel bır gosterı yaptık arac ıyı veya kotu olması onemlı degıl yalnız emek veren aracını parcalayan arkadaslarada bıraz destek vermek gerekır.yoksa onemlı olan dostluklar gerısı bahanekemalhanoray' Alıntı:Ayrıca Şunuda Söylemeden Geçemicem ; Bugün Sabah Adana Suzuki Servisi Mıçı Oto'ya Gittiğimde Maroff'un Yeşil Vitarasını Gördüm Ve Üzüldüm Kendi İle Kayoff'ta Merhabalaşmıştık Herhangi Bir Samimiyetimiz Olmadı Ancak Kendimi Hakan Beyin Yerinde Koyduğum İçin Sağolsun Adana Suzuki Servisi Olan Mıçı Oto'da Çok Sevildiğim İçin Ne Gerekiyorsa Yapılmasını Ve Benim Aracımmış Gibi Davranılmasını Rica Ettim Sonuçta Yetkili Servis Bir Yere Kadar Yardımcı Oluyor Off-Road Donanımlı Araçlarla Normalde Pek İlgilenemiyorlar..Ve Şehir Dışındasınız Yabancı Olduğunuz Bir Servisten Hizmet Alıyorsunuz Ne Kadar İlgi Bekleyebilirsinizki ? Kısacası Birgün hepimiz Bu Duruma Düşebiliriz MAROFF ADANOFF GAZOFF HATOFF Başta Olmak Üzere Bizler Birbirimize Her Konuda Yardımcı "OLMAK ZORUNDAYIZ" Bakın Burada Tartışıyoruz Ama Yarın Yine Bir Etkinlikte Beraber Olucaz O Yüzden Yok Parası Olan Yapsın Yüreği Olan Yapsın Falan Yapmayın Bunları Yahu..
alpkaptan' Alıntı:tsk ler onemlı olan kayserıdehkı dostlukların burada surmesı belki bıraz asırıya kacıldı ama sonucta offroad kulplerı olarak guzel bır gosterı yaptık arac ıyı veya kotu olması onemlı degıl yalnız emek veren aracını parcalayan arkadaslarada bıraz destek vermek gerekır.yoksa onemlı olan dostluklar gerısı bahane
tskler kardesım hepımız kalıtelı ınsanlarız aynı tastan corba ıcenlerız ama bır solganımız var allah aramıza akıllı gonderıpte huzurumuzu bozmasınZEUSSSS' Alıntı:elinize emeginize arçlarınıza saglık arkdaslar iyi dostluklar arkdaslıklar kavgayla kavga değilde (küçük tartısmalarla diğelim) başlarmış. kayseride tanıştık kaynaştık ben katılamadım işlerimden dolayı katılan arkdaşlara maroofta katılıyormuş hepsi iyi sıcak kanlı arkdaslar diye bahsettim bu küçük tatsızlık sizin için olan fikirlerimizi düşüncelerimizi değiştirmedi olur öyle şeyler..arkdaşlar sonunda tatlıya baglandı.arkdaşlık we dostluk kazandı sizleri seviyoruz dostçakalın daha sonraki organizasyonlarda görüşmek üzere..
abı bosver kapatdık bu konuyu emege bıraz saygı yalnızca ıstedımızmaroff' Alıntı:öncelikle organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen bütün off-road tutkunlarını can-ı gönülden teşekkür ederiz.organizasyonda yaşanan aksaklıklar heryerde olabilecek münferit olaylardan ibarettir.hasan bey i protesto etmenizin gayet doğal olduğu kanısındayım.siz eleştirin ki hasan bey de daha sonraki organizasyonunda eksikliklerini görsün.ama mesafeyi koruyarak lütfen eleştirilere devam edelim.adanalı off road (grubu-kulübü-derneği-topluluğu...???)arkadaşımız gereksiz ve gerçekten can sıkıcı bir yorumda bulunmuş.her zaman heryerde ferdi düşüncelerini dile getirebilir elbette ama lütfen seviyeye dikkat.keşke beraberinde basını, tv ve sunucularını beraberinde misafir etseydi.bizim amacımız sadece off road yapmak değil dostluk kazanmak.kusura bakmayın siz böyle yaparak hiçbiryere gelemezsiniz.zannetmeyinki bizde çok profesyonel off road cularız.sonucta bu bızım hobby miz ve biz bunun ugruna evimizi eşimizi coluğumuz çocugumuzu işimizi bırakıp farklı yerlere gidiyoruz.kimse kusura bakmasın bu spor pahalı bir spor ve can tehlikesi yüksek derecede olan bir spor dalı.işin hakkıyla yapmaya çalıştıkça gelen yorumlar biraz bizi üzüyor tabiiki ama yolumuzdan da bizi çevirmiyor.bizim aramızda akıllı adam yok akıllı adamında zaten aramızda işi yok.biz şakşakçıda değiliz başka bişeyde.biz off road cuyuz.kayseridede antalyada da başka illerde yerlerde de katıldıgımız bütün etkinliklerde sağolsun dostlarımızdan böyle bi yorum almadık.ve bir çok ille ilçeyle kardeşlerle dostluklarımız oldu.gel gelelim adana off road grubundan bir arkadaş seviyesiz bir şekilde (adana off road cularını tenzih ediyorum) ifadelerde bulunuyor.kusura bakmasın herşeyin bir haddi var.yetiyorsa paranız zamanınız sizde yapın bizim yaptıklarımızı meydan sizin buyrun...