Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,751
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Göktuğ bey sizlerle tanışmak bir zevkti azda olsa sohbet imkanımız oldu katılımınıza,kupa kazanan arkadaşlarımıza,off roadcu olarak mutlak adil davranan hakem heyetine çok teşekkür ederim etkinliğe gayet güzel renk kattığınıza şahit oldum selamlar

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara canı yürekten teşekkür ediyorum.çevre illerden gelen tüm katılımcıların emeğine ve bileğine sağlık ancak alt yorumlardan anladığım kadarıyla offroad nedir nasıl yapılır offroad yarışları ne demektir ve aralarında ne gibi farklar vardır...vs bilemeyen ve bilmediği gibi yürekten yoksun bu zayıflığını insanlara çamur atarak kapatmaya çalışan kıskanç insanın kendini bilmezce bu halini kapatmak amaçlı ''gelişimini tamamlarını ümit ederim'' diyerek kendi cahaletini ortaya koyan bu ardaşımıza 3 tekerli bisiklet alıp beyinsel ve yüreksel büyümesini beklemesini ebebeynlerine tavsiye ediyorum reyhanlı yarışları birincisi cengiz özdoğan......

.

.

m atilla kupeli' Alıntı:
öncelikle emegi geçen herkese teşekkürler.bizde ADANOFF olarak haksızlıklara yanlışlara organizasyon bozukluguna ragmen. v.s...bizde adanoff olarak 11 aracımızla katıldık.açıkçası iskenderun etkinligindeki misafirperverliklerini bekliyorduk.tam bi fiyaskoydu.etkinlik antep maraş şovuna dönüştü. anoslarda devamlı antep maraş şak şak cılıgı vardı .beyler bu etkinlige mersin adana gaziantep kahramanmaraş kayseri tarsus osmaniye iskenderun v.s........ katıldı sadece antep maraş degil .bu konuda yanlış yaptınız bence.tamam kupaları hakettiniz helal olsun .o ayrı .ama dışarıdan gelen misafirlere biraz daha eşit davranılmalıydı.zaten son raçdan sonra bizde çıktık hemen .çok şükür 11 araç geldik 11 araç döndük sagsaglim. yinede degişik görselleri güzel enteresan bi etkinlik oldu belki kalabalıkdan bazı sorunlar oldu herkese sevgiler saygılar. ;)
rakadasım antep maras saksakcılnsa dondu .bız maroff ve gazoff gelmesek sız offroad yaptınızı zanneecektınız.offroad boyle bır sey sızler offroad degıl kampcılık yapıyorsunuz ,offroad yapan marooff ve gazoff gorup bırseyler ogernmısınızdır. bızheryerde boyle yatrıstık isoofta kayserıde antalyada geldık 10 bınlra hasar var araclarda zebkıde burda zarten parcalamıcaksan offroad yapmıcaksın.aksu tv bızım resmı sponsorumuz bu arada bır program malıyetı 20 bın lıra bız bunu anlasmayla cektırıyoruz ve gıtdımız yerlerın guzelıklerını tanıtıyoruz dun reyhanlıyı tanıtdımız gıbı ,orada bız maroffcular ve kardesl klubumuz ve aramızda guzel bır rekabet olan gazoffcular olmasaytdı orada offroad degıl tozlu yolda gezmek olurdu . yınede bızlerı yalnız bırakmayan em . muduru bld. baskanı hamoff bas. kayserıden gelen kayooff baskanı okan beye sıvas offroaddan burcu ya ve gazzofflu ve marofflu kardeslerıme tesekur ederım

Gelişimini tamamlamak demek ne demek. Bunun kararını szi mi verecek siniz? Parçalanan araçların masrafını mı ödediniz?

Hakem kurulunda görev yapan arkadaşınız bırakıp gitti. Biz Gaziantep olarak tamamen yardımcı olduk. Üstelik hakem arkadaşımız da HAKİM dir.. Daha uygun birisini düşünemiyorum.

arif kardeş tşklr güzel kareler çekmişin.eline saglık

Göktüg bey; Biraz yanlış anlaşıldı galiba demek istediğim organizasyonu yapan hatay grububnun daha etkin olmasıyla alakalıydı. Maroftan spiker arkadaşım ve sizler de olmasanız zaten hiç tadı tuzu kalmayacaktı. Sayenizde çok güzel bir yariş izledik. Güzel pozlar yakaladık. Katılımlarınız ve etkinliğe gösterdiğiniz canlılık için hepinize çok teşekkürler.

Fotoğraflar ve organizasyon iyi görünüyor buradan, keşke fotoğraflar daha net olabilse...

bu arada gazoof baskanı goktug bey sahsında tum ekıbıne ve bızım le ılgılı yazdıgı guzel ıfadelerden dolayı tsk ederız.bız offroadcıyız kampcı degıl orada gazoff ve marooff olmasa offroad olmaz tozlu yolda arac surme yapılırdı . bız aksu tv ye cekım yaptırdık kameraman aradasımız rahatsızlandı son aracımızı kullanan ve 3. olan servet kardesımızın aracı agır hasar aldı ve airbag patlamasından dolayı gozlerındae rahatsızlık var . hala burada MAROOFF VE GAZOFF şakşakcılıgı dıye laf soylyen arkadaslara duyurulur . bız offroad yapıyoruz sızler tozlu yolarda dolasmanın offroad oldunu zanedıyorsunuz bıde 25 yıldır offroad yatınızı soyluyorsunuz ;D ;D ;D bız kırmadan donmeyız cunku bızım ıcın keyfı ve ozelıgı budur 10 bınnlıraya yakın hasar verdık hıc onemlı degıl cunku bız offroad yapıyoruz ve sanıyorum kı maroff ve gazoff nasıl offroad yapıldını gosterdı ve hıc onemlı degıl kayserıye sıvasa orduya ıstanbula sorarsanız maroof u herkes bılır , şaksamızııda yaparız arabalarmızıda parcalarız ama offroad nasıl yapılır bunu herkese gosterırız çünkü bizler HEM KAHRAMAN HEM GAZİ ŞEHİRLERİZ

Kıyım olmuş :smiley:

adigecengiz' Alıntı:
organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara canı yürekten teşekkür ediyorum.çevre illerden gelen tüm katılımcıların emeğine ve bileğine sağlık ancak alt yorumlardan anladığım kadarıyla offroad nedir nasıl yapılır offroad yarışları ne demektir ve aralarında ne gibi farklar vardır...vs bilemeyen ve bilmediği gibi yürekten yoksun bu zayıflığını insanlara çamur atarak kapatmaya çalışan kıskanç insanın kendini bilmezce bu halini kapatmak amaçlı ''gelişimini tamamlarını ümit ederim'' diyerek kendi cahaletini ortaya koyan bu ardaşımıza 3 tekerli bisiklet alıp beyinsel ve yüreksel büyümesini beklemesini ebebeynlerine tavsiye ediyorum reyhanlı yarışları birincisi cengiz özdoğan......

MUSTANG' Alıntı:
adigecengiz' Alıntı:

arkadasım oradakı organızasyonun amacını ogrenmenızı tavsıye ederım reyhanlı halkına bu sporu sevdırmek amaclı yapılmıs bır etkınlıkte garıp bir ıhtıras ve hırs ıcerısınde oraya gelen ınsanlara paran varsa bu sporu yap araba parcala yoksa kenarda ızle havası estırmenın bır anlamı yoktu . lutfen katıldıgımız etkınlıklerım ne amacla yapıldıgını ogrenıp ona gore hareket edelım . 2. bır konu ıse hakemın, hakim savcı vs olmasının cok bır onemı yok ınsanlar oraya eglenmeye geldıler daha yarısın basında pıstten cıktıgı ıcın ladayı bu zevkten mahrum ettınız ınsanlar pazar sabah erkenden yollara dustuler eylenıp pıstte 1-2 tur atmak ıcın ama garıp bı sekılde ıddalı bır yarısa cevırdı orada gorevlı arkadaslar senlıklerı ve sonuclar ortada . bizim arkadasımız gorevı bırakmıs nedenını sordunmu sızın arkadasınızın gorevlı olan bızım arkadasımıza sen karısma sus gıbı terbıyesızce cumleler kurması bunuda arastırıp ogrenmenızıı tavsıye ederım . . KUPA TÖRENINDE BIZ KUPA ALMAK ISTERSEK ARABA PARCALAR YINEDE KUPAYI ALIRIZ GIBI BIR CUMLE KULLANILDIKI COK ÇİRKİN BİR BİTİRİS OLDU .
BİZ KUPA ALMAYA GELMEDİK ÖYLE BİR İDDAMIZDA YOK !!!

alpkaptan' Alıntı:
bu arada gazoof baskanı goktug bey sahsında tum ekıbıne ve bızım le ılgılı yazdıgı guzel ıfadelerden dolayı tsk ederız.bız offroadcıyız kampcı degıl orada gazoff ve marooff olmasa offroad olmaz tozlu yolda arac surme yapılırdı . bız aksu tv ye cekım yaptırdık kameraman aradasımız rahatsızlandı son aracımızı kullanan ve 3. olan servet kardesımızın aracı agır hasar aldı ve airbag patlamasından dolayı gozlerındae rahatsızlık var . hala burada MAROOFF VE GAZOFF şakşakcılıgı dıye laf soylyen arkadaslara duyurulur . bız offroad yapıyoruz sızler tozlu yolarda dolasmanın offroad oldunu zanedıyorsunuz bıde 25 yıldır offroad yatınızı soyluyorsunuz ;D ;D ;D bız kırmadan donmeyız cunku bızım ıcın keyfı ve ozelıgı budur 10 bınnlıraya yakın hasar verdık hıc onemlı degıl cunku bız offroad yapıyoruz ve sanıyorum kı maroff ve gazoff nasıl offroad yapıldını gosterdı ve hıc onemlı degıl kayserıye sıvasa orduya ıstanbula sorarsanız maroof u herkes bılır , şaksamızııda yaparız arabalarmızıda parcalarız ama offroad nasıl yapılır bunu herkese gosterırız çünkü bizler HEM KAHRAMAN HEM GAZİ ŞEHİRLERİZ
koçum biz sizin ofroadcılıgınıza bi şey demiyoruz zaten buna kimse bişey diyemez süpersiniz .gerçekten biz daha yeniyiz siz olmasaydınız tadı tuzu olmazdı biraz etkinligi gözden geçirsen öteki katılanlara karşı haksızlık yapıldıgını anlarsın.biz bunu dile getırmek ıstedik.ayrıca herkesin offroad tarzı degişik olabilir. hepsi sizin yaptıgınız gibimidir.bende şahsen çok acayip şekilde keyf aldım yarışırken.tekrar ediyorum biz sadece orada kayseride adanada mersinde hatayda iskenderunda.var oldugunun hatırlatılmasını ısterdik.sadece gazoff ve maroff degil.bu kadar fazla ortamı germeyede luzum yok hepinizin ellerine sağlık .geçmiş olsun tebrikler.selamlar saygılar ;)

m atilla kupeli' Alıntı:
koçum biz sizin ofroadcılıgınıza bi şey demiyoruz zaten buna kimse bişey diyemez süpersiniz .gerçekten biz daha yeniyiz siz olmasaydınız tadı tuzu olmazdı biraz etkinligi gözden geçirsen öteki katılanlara karşı haksızlık yapıldıgını anlarsın.biz bunu dile getırmek ıstedik.ayrıca herkesin offroad tarzı degişik olabilir. hepsi sizin yaptıgınız gibimidir.bende şahsen çok acayip şekilde keyf aldım yarışırken.tekrar ediyorum biz sadece orada kayseride adanada mersinde hatayda iskenderunda.var oldugunun hatırlatılmasını ısterdik.sadece gazoff ve maroff degil.bu kadar fazla ortamı germeyede luzum yok hepinizin ellerine sağlık .geçmiş olsun tebrikler.selamlar saygılar ;)
YAVRUM ORTAMI GEREN SIZSINIZ NE DEMEK MAROFF GAZOFF SAKSAKCILIGI BIZE BU ARDA COK KOC VAR GORDUN SANIRIM, SIZLERDE YAPIN ORAYADA GELELIM ,AMA GELINCE KARSIMIZDA KOC OLSUN FARE DEGIL

adigecengiz' Alıntı:

selamlar arkdaşlar etkinliklere şehir dışında oldugumdan katılma şansım olmadı malesef. orada ne oldu ne yaşandı bilmiyorum tam olarak. kayoffta bazı arkdaslarla tanışmıştık (Adanoff) olarak marofftan kardeş grup olarak anıldık kayserideki etkinliklerde sohbet ettik yapmış oldugunuz derecelerde beraber sevindik beraber üzüldük beraber fotograflar çekildik. bu duruma düşülmesi böyle şeylerin konuşulması yazılması çok üzücü bizler komşu gruplarız kardeş gruplarız.fotolardan da anladıgım kadarı ile araçlar çok sert kulllanılmış araçların limitlerinin zorlanması sonuç olarak kendi araçlarınız kırabilir parçalayabilirsiniz kimse bişe diyemez.bu sporu insanlara sevdirmek tanıtmak değilmi amaç güzel zaman geçirmek yeni arkdaslklar yeni dostluklar kurmak değilmi?. arkdaslarımızın tepkisi şu bu sporu tanıtırken paran ve gücün warsa yaparsın a dönüşmüş etkinlik aırbagler patlamış araçların jantları kırılmış akisler kesilmiş tamam offraod aynı zamanda show biraz belki aşırıya kaçılmış adanya geldiğinizde güzel acılı bi adana yer sohbet ederiz:smiley: organizasyondaki olumsuzluklar çatlaklar çok üzücü bu tür tatsızlıkların tekrar yaşanması dileğiyle...Saygılarımla Selçuk

.

.

adigecengiz' Alıntı:

Ben üç tekerlekli bisikletle saglam girer saglam çıkardım yinede... Arkadaşlar daha fazla yorum yapıp Hataylı arkadasların düzenlemiş oldugu organizasyonu rencide etmeyi düşünmüyorum yapılacak yorumlara cevap vermeyeceğim.
Saygılarımla

.

.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR