organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara canı yürekten teşekkür ediyorum.çevre illerden gelen tüm katılımcıların emeğine ve bileğine sağlık ancak alt yorumlardan anladığım kadarıyla offroad nedir nasıl yapılır offroad yarışları ne demektir ve aralarında ne gibi farklar vardır...vs bilemeyen ve bilmediği gibi yürekten yoksun bu zayıflığını insanlara çamur atarak kapatmaya çalışan kıskanç insanın kendini bilmezce bu halini kapatmak amaçlı ''gelişimini tamamlarını ümit ederim'' diyerek kendi cahaletini ortaya koyan bu ardaşımıza 3 tekerli bisiklet alıp beyinsel ve yüreksel büyümesini beklemesini ebebeynlerine tavsiye ediyorum reyhanlı yarışları birincisi cengiz özdoğan......
selamlar arkdaşlar etkinliklere şehir dışında oldugumdan katılma şansım olmadı malesef. orada ne oldu ne yaşandı bilmiyorum tam olarak. kayoffta bazı arkdaslarla tanışmıştık (Adanoff) olarak marofftan kardeş grup olarak anıldık kayserideki etkinliklerde sohbet ettik yapmış oldugunuz derecelerde beraber sevindik beraber üzüldük beraber fotograflar çekildik. bu duruma düşülmesi böyle şeylerin konuşulması yazılması çok üzücü bizler komşu gruplarız kardeş gruplarız.fotolardan da anladıgım kadarı ile araçlar çok sert kulllanılmış araçların limitlerinin zorlanması sonuç olarak kendi araçlarınız kırabilir parçalayabilirsiniz kimse bişe diyemez.bu sporu insanlara sevdirmek tanıtmak değilmi amaç güzel zaman geçirmek yeni arkdaslklar yeni dostluklar kurmak değilmi?. arkdaslarımızın tepkisi şu bu sporu tanıtırken paran ve gücün warsa yaparsın a dönüşmüş etkinlik aırbagler patlamış araçların jantları kırılmış akisler kesilmiş tamam offraod aynı zamanda show biraz belki aşırıya kaçılmış adanya geldiğinizde güzel acılı bi adana yer sohbet ederiz
organizasyondaki olumsuzluklar çatlaklar çok üzücü bu tür tatsızlıkların tekrar yaşanması dileğiyle...Saygılarımla Selçuk
.
.