Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,751
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

-

IMG_3258 [800x600].jpg

IMG_3259 [800x600].jpg

IMG_3261 [800x600].jpg

IMG_3266 [800x600].jpg

IMG_3267 [800x600].jpg

Etiketler

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

köylülerimizle fotğraf çektirdik hatıra olsun unutulmasın diye gerçi benim, ADAMın davranışlarından sonra Reyhanlıyı unutmam mümkün değilde

IMG_3357 [800x600].jpg

IMG_3358 [800x600].jpg

IMG_3359 [800x600].jpg

IMG_3360 [800x600].jpg

IMG_3361 [800x600].jpg

römorkumuz yerinde duruyormuş çok şükür çalınmamış motorsikletleri yükledik hadi köyümüze dönelim şu ADAMlardan uzaklaşalım

IMG_3362 [800x600].jpg

IMG_3363 [800x600].jpg

IMG_3364 [800x600].jpg

IMG_3365 [800x600].jpg

IMG_3366 [800x600].jpg

kardeşim yanlış hatırlamıyorsam ismin Alicandı yarış alanında kaza geçirdin büyük bir darbe aldın geçmiş olsun önce bizi bayağı korkuttun ve üzdün çok şükür ALLAHA ayağa kalktın ve sevindirirken başka bir darbeyle yine sarsıldın ve beni yine üzdün çantalarınız,cep telefonlarınız ve buna benzer birşeyleriniz çalınmış inşallah bulunur dua edelim ama sebebinede çalışalım bu durumu Sayın Hasan Çolakefe beye ve ADAMlarına duyuralım burayı merak edip okurlarsa bilgi sahibi olurlar gerçi başka bir gerçek daha var yarış alanında yanlış duymadıysam HAKEMİN masanın üstündeki cep telefonunun kanatlanıp uçtuğundan bahsediyorlardı cep telefonu ermiş göğe çıkmışta

IMG_3367 [800x600].jpg

IMG_3368 [800x600].jpg

gozukara' Alıntı:
Sedat abi öncelikle sizlere olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel bir gündü
Gökhan kardeşim günün güzel geçtiyse senin adına çok sevindim ama benim günüm hiç iyi geçmedi siz farkında olmadınız belki ikiayaklı ADAMın ikisi davranışlarıyla hareket ve sözleriyle benim günümün içine pislediler sadece tesellim bizim çocuklardan biri üçüncülük kupasını aldı motorsikletçi ona biraz sevindim selamlar

öncelikle emegi geçen herkese teşekkürler.bizde ADANOFF olarak haksızlıklara yanlışlara organizasyon bozukluguna ragmen. v.s...bizde adanoff olarak 11 aracımızla katıldık.açıkçası iskenderun etkinligindeki misafirperverliklerini bekliyorduk.tam bi fiyaskoydu.etkinlik antep maraş şovuna dönüştü. anoslarda devamlı antep maraş şak şak cılıgı vardı .beyler bu etkinlige mersin adana gaziantep kahramanmaraş kayseri tarsus osmaniye iskenderun v.s........ katıldı sadece antep maraş degil .bu konuda yanlış yaptınız bence.tamam kupaları hakettiniz helal olsun .o ayrı .ama dışarıdan gelen misafirlere biraz daha eşit davranılmalıydı.zaten son raçdan sonra bizde çıktık hemen .çok şükür 11 araç geldik 11 araç döndük sagsaglim. yinede degişik görselleri güzel enteresan bi etkinlik oldu belki kalabalıkdan bazı sorunlar oldu herkese sevgiler saygılar. ;)

süper organizasyon süper kareler uçan araçlar emeği geçen herkesin eline bileğine saglık :smiley:

Evet çok güzel kareler ama bazı araçların yere konuşları sağlıksız olmuş onlarada geçmiş olsun diyelim selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR