Gürcistan Bekle Bizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,081
Katılımcı İl Araç Kişi

1-mrdnmz Antalya Frontera 3 kişi
2-mountaineer16 Bursa Palio 2 tam kişi birde cadı (daha 2 yaşında olan kızım)
3-daisuki İstanbul Citroen Nemo :D 2 tam kişi bir çeyrek ( gezi tarihinde 10 aylık olacak oğlum,yan çizeceklerden birisi benim galiba ;) :D :D yinede imkanlarımı zorlayacağım. saygılar.)

Etiketler
emre bey merhaba (yaşınızı bilmediğim için abimi diyim emre diyim bilemedim) bu gezi için ortalama ne kadarlık bir bütçe gerekmektedir?

ben belki hayırlı bir iş için bu geziden vazgeçebilirim :smiley:
nedeni ise aşağıdaki linkte :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94099.msg1216211#new

İyi günler
Emre bey
Benim Gürcistan gezisine, Samsun dan bir üyenin açmış olduğu topic sayesinde karar vermiştim.
Topic süresince bir çok üye katılmayı planlamıştı,ancak katılmak isteyen kişilerin özel nedenleri veya tarihin uygun olmaması sebebiyle katılım olmadı.Ben hiç katılım olmamasına rağmen geziden vazgeçmedim ve gezi sononda kararımın ne kadar doğru olduğunu göedüm.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Ynt: Gürcistan Bekle Bizi

Emre abi ben katılamıyorum, katılmak isteyen arkadaşlar varsa onların hakkını yemek istemem, en azından benim yerime katılacak arkadaş şimdiden işlerini ayarlamaya çalışır... İnanyıroumki on numara gezi olacak :smiley:

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Emre bey
Benim Gürcistan gezisine, Samsun dan bir üyenin açmış olduğu topic sayesinde karar vermiştim.
Topic süresince bir çok üye katılmayı planlamıştı,ancak katılmak isteyen kişilerin özel nedenleri veya tarihin uygun olmaması sebebiyle katılım olmadı.Ben hiç katılım olmamasına rağmen geziden vazgeçmedim ve gezi sononda kararımın ne kadar doğru olduğunu göedüm.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Merhaba Batuhan Bey, o geziye gelemeyenlerden biri de bendim. Kısmet olsa idi beraber gidecektik. Biraz geçte olsa almış olduğumuz kararı bu sene inşallah uygulayacağız. Tek başına olur mu sorusuna da sizin gezinizi örnek gösteriyorum zaten.
Takibiniz ve desteğiniz için de teşekkür ederim.

Quinsley' Alıntı:
Emre abi ben katılamıyorum, katılmak isteyen arkadaşlar varsa onların hakkını yemek istemem, en azından benim yerime katılacak arkadaş şimdiden işlerini ayarlamaya çalışır... İnanyıroumki on numara gezi olacak :smiley:

devamında bir de Kanyon planlıyoruz ona gelirsin :smiley: bilgi verdiğin için de çok teşekkür ederim. Bu yakınlarda İstanbul gözüküyor bana haberleşiriz.

mrdnmz' Alıntı:
devamında bir de Kanyon planlıyoruz ona gelirsin :smiley: bilgi verdiğin için de çok teşekkür ederim. Bu yakınlarda İstanbul gözüküyor bana haberleşiriz.
süper emre abi haberleşelim görüşelim :smiley: kanyona seve seve gelirim inş.

sayın takipçiler, sevgili niyetlenenler

maalesef motor arızası dolayısı ile aracımız 10 gün kadar yatıyor. bu süreçte çok güzel bir şekilde baştan yapılıyor. Gürcistan gezisi tarihine de yetişir ancak bu gezi için planladığımız bütçemiz maalesef motorun yenilenmesi için kullanıldığından belirsiz bir süreliğine Gürcistan gezisine biz gidemiyoruz.

gitmeye niyetlenenler var ise biz'i pas geçmelerini ama gidenleri de bu sayfalardan takip edeceğimizi bildirmek istedim.

:(:(:(:(:(

mrdnmz' Alıntı:

maalesef motor arızası dolayısı ile aracımız 10 gün kadar yatıyor. bu süreçte çok güzel bir şekilde baştan yapılıyor. Gürcistan gezisi tarihine de yetişir ancak bu gezi için planladığımız bütçemiz maalesef motorun yenilenmesi için kullanıldığından belirsiz bir süreliğine Gürcistan gezisine biz gidemiyoruz.

gitmeye niyetlenenler var ise biz'i pas geçmelerini ama gidenleri de bu sayfalardan takip edeceğimizi bildirmek istedim.

haydaaa kötü oldu bu abi yaa üzüldüm şimdi

mrdnmz' Alıntı:
sen sevindir bizi. :smiley: temiz frontera buldum demiştin noldu son durum?
pazar günü netleşecek abi satan kişi birine söz vermiş pazara kadar bekleyicem diye eyer gelmezse pazartesi gidip satış işlerini yapıcaz kısmetse

mrdnmz' Alıntı:

Hayırdır arap?? geçmiş olsun noldu?

dturan' Alıntı:
Hayırdır arap?? geçmiş olsun noldu?

zıkkım kelebeğini tutan uffacık minnacık bir parça kopmuş pistonun içine girmiş sonrası discoya dönmüş. her vurduğunda bir çentik :smiley:

V6 yolda iyi de yaptırırken kasıyor :smiley: ama yine senin defender dan az yakıyor ya hayret :smiley::smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
zıkkım kelebeğini tutan uffacık minnacık bir parça kopmuş pistonun içine girmiş sonrası discoya dönmüş. her vurduğunda bir çentik :smiley:

V6 yolda iyi de yaptırırken kasıyor :smiley: ama yine senin defender dan az yakıyor ya hayret :smiley::smiley::smiley:
ne yapılacak gömlekmi geçirecekler? komple motor mu yapacaklar. ? geçmiş olsun.

Benim Defender bu ara kendini ısıtabilmek için 10 lt yakar oldu soğuktan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR