Gürcistan Bekle Bizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,084
Ynt: Gürcistan Bekle Bizi

hepsi baştan... piston daki yarayı görseydin... aklıma da gelmedi o an fotosunu çekeyim :smiley: seninde gözün aydın gürcistan iptal. bu sene başka bir şey yaparız artık...

Etiketler

Merhabalar,
Emre senin şansın hep parçaların bulunuyor hemde ustan yanında.
Ben arabayı Çanakkale'de servise getirdim yedek parçadaki arkadaş ve mekanikten birisi hariç kimsenin Galloper diye bir arabadan haberi yok.Servisle alakası olan sadece Gelibolu'da bir araba varmış.Benden başka 2 tane Galloper gördüm.
Kolay gelsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Emre senin şansın hep parçaların bulunuyor hemde ustan yanında.
Ben arabayı Çanakkale'de servise getirdim yedek parçadaki arkadaş ve mekanikten birisi hariç kimsenin Galloper diye bir arabadan haberi yok.Servisle alakası olan sadece Gelibolu'da bir araba varmış.Benden başka 2 tane Galloper gördüm.
Kolay gelsin.

Niyazi abi o şans değil. Ben aracı almadan önce ustasını buldum ondan sonra aracı aldım... ben biliyorum başıma gelecekleri çünkü :smiley::smiley:

Merhabalar,
Emre kardeş, seninolduğun yerde neler var neler.
Hala bazı yazılarda okuyorum "Antalya veya çevresinde .... arabaya bakacak usta arıyorum" bu arkadaşları iyi tanımak lazım.
Çanakkale'de inan iş yapabilecek usta (belkide ben bulamadım) zor gibi.Çünkü arabayı tanıyan yok.
Enbasiti direksiyon pompasından yağ kaçırıyor birkaç yere sordum komple değişecek dediler.Vazgeçtim ayın 16 sında İstanbul'a gideceğim bizim Osman usta var sağolsun birlikte sökeriz ne gerekirse yaparız.
Ne yapalım burada benim usta sıkıntım olacak gibi.Gerçi burada sizin arabalarda biraz zor gibi ya.
Boşver başka zaman birlikte gideriz, katılan dostlarımızıda davet ederiz.

mrdnmz' Alıntı:
evet bugün Pazartesi... Haber bekliyoruz :smiley:
emre abi ancak fırsat bulabildim.
Bugün sabah olmadı bana; erkenden satıcıyı aradım saat 07:30 gibiydi uyandırdım -- geliyorum dedim..
--gel dedi haber çıkmadı sana vereyim... yeminle heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı.
--patrona mesaj çektim benim işim çıktı öğlene kadar gelirim diye malum Bursa'dan Karacabey'e gidicez dedim yol uzun..
--Atladım otobüse doğru terminale ordanda Karacabeye Yakalaşık 2,5 saat sürdü yol.
--Gittim indim adamı aradım açmadı telefonu ama içimde birşeyler yandı o sıcaklığı hissettim.
--Gene aradım açtı dedim terminaldeyim geldim gel al beni tamam dedi geldi ama yanında biri daha var ben dedim ki belki arkadaşıdır...'!
-- ama değilmiş aracı almaya gelmiş o şahıs söz verdiği kişiymiş ben aradıktan sonra telefonu sözde yere düşmüş pili çıkmış benim numaramıda kayıt etmediği için ulaşıp haber verememiş.. şahsiyet....
Ağzım yamuldu adama sallarken ama napıcan söve söve geri geldim...
Anlıycan abi bende şans yok ben buna inandım artık maşallah dediğim 3 gün yaşıyor :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
emre abi ancak fırsat bulabildim.
Bugün sabah olmadı bana; erkenden satıcıyı aradım saat 07:30 gibiydi uyandırdım -- geliyorum dedim..
--gel dedi haber çıkmadı sana vereyim... yeminle heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı.
--patrona mesaj çektim benim işim çıktı öğlene kadar gelirim diye malum Bursa'dan Karacabey'e gidicez dedim yol uzun..
--Atladım otobüse doğru terminale ordanda Karacabeye Yakalaşık 2,5 saat sürdü yol.
--Gittim indim adamı aradım açmadı telefonu ama içimde birşeyler yandı o sıcaklığı hissettim.
--Gene aradım açtı dedim terminaldeyim geldim gel al beni tamam dedi geldi ama yanında biri daha var ben dedim ki belki arkadaşıdır...'!
-- ama değilmiş aracı almaya gelmiş o şahıs söz verdiği kişiymiş ben aradıktan sonra telefonu sözde yere düşmüş pili çıkmış benim numaramıda kayıt etmediği için ulaşıp haber verememiş.. şahsiyet....
Ağzım yamuldu adama sallarken ama napıcan söve söve geri geldim...
Anlıycan abi bende şans yok ben buna inandım artık maşallah dediğim 3 gün yaşıyor :smiley:

haydaaaaa. al bir tane daha benden :smiley::smiley: bende ki aynı baht sende de var anlaşılan :smiley::smiley:

Merhabalar,
Süleyman kardeş, bende malum sitede galiba 2000 model bir Fronti buldum hemde ilk sahibinden km düşük ve satanda sahibi ayrıca fiyatı baya güzeldi.Gerçi başka birilerinede (patlak gözlü birilerine) söyledim şöyle bir araba buldum birkaç güne gidip alacağım diye.Yahu niye söylüyorsunki elin patlak gözlüsüne.
Sonra arkadaşıma telefon edip bakın nedir dedim baktılar çok güzel dediler fakat ben geciktim.Çok hata ettim atla git al vede gel.
Araç satıldı alan güle güle kullansın.
Şimdi hiçbir şeyi artık kimseyle paylaşmamaya karar verdim özellikle patlak gözlülerle, sadece dostlerımla paylaşacağım.
Olsun daha güzel bir araba bulacakolduğuna eminim.
(patlak göz, kendi parasını harcamaya korkan ve herkesin malında gözü olan yaratıklardır.)

mrdnmz' Alıntı:
alma sen Frontera felan.. git başka araba bak kendine :smiley::smiley::smiley:

öyle yazalım ki tez seni bulsun en temizinden fronteran...

bu akşam karşı komşu lütfiye nineye gidicem bana bir kurşun döksün olmuyor bu böle belki ondan sonra buluruz temiz bir frontera :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Süleyman kardeş, bende malum sitede galiba 2000 model bir Fronti buldum hemde ilk sahibinden km düşük ve satanda sahibi ayrıca fiyatı baya güzeldi.Gerçi başka birilerinede (patlak gözlü birilerine) söyledim şöyle bir araba buldum birkaç güne gidip alacağım diye.Yahu niye söylüyorsunki elin patlak gözlüsüne.
Sonra arkadaşıma telefon edip bakın nedir dedim baktılar çok güzel dediler fakat ben geciktim.Çok hata ettim atla git al vede gel.
Araç satıldı alan güle güle kullansın.
Şimdi hiçbir şeyi artık kimseyle paylaşmamaya karar verdim özellikle patlak gözlülerle, sadece dostlerımla paylaşacağım.
Olsun daha güzel bir araba bulacakolduğuna eminim.
(patlak göz, kendi parasını harcamaya korkan ve herkesin malında gözü olan yaratıklardır.)

abi valla sende çekmişsin benim gibi araç alırken ama sen kavuşmussun aracına bakalım ben ne zaman kavuşucam.

Merhabalar,
Arkadaşım 2009 senesinde parasal durum tamam niyetim firgo kasalı kamyon satın alıp sebze naklinde kullanmak.Malum sitede bir araba buldum 10 teker Renault hemde tam benim istediğim gibi, satıldığı yerle bizim evin arası sanırım 5 kmden fazla değil.Kullandığım araba otoparkta gittimki önünde park etmiş bir araç var vede anahtar bırakmamışlar halbuki ben aboneyim benim yolum kapalı bekledik birsaati geçti sahibesi hanım geldi ve ben hanım efendi keşke anahtar bıraksaydınız dedim kadın başladı daha sosmaz.Sonra yolu açtı ben gecikmeyle de olsa kamyonun satıldığı galeriye gittim.Galerinin sahibi eşimin bankadan müşterisi ve tanışıyoruz hoşbeşten sonra ben kamyon için geldiğimi söyledim, halbuki yarım saat önce güneydeki bir ilimize satılmış.Alıcı internetten parayı hesaba yatırıp işi bitirmiş ve benim işimi o kadınmı yoksa otoparkcı mı engelledi bilmem.Belkide kısmet değilmiş.O nedenle kısmetin ne zaman olacağı hiç belli olmaz.
Bak bugün saat 11.30 da doktora gittim dışarı çıktım üç kişi arabayı inceliyor buyrun dedim müşteri çıktılar arabamı yükledim çarşamba sabah İstanbul'a hareket edeceğim hayır satmam dedim.İşte herşeyin bir sebebi var.
Bak göreceksin en güzel arabayı sen alacaksın.

üzülme dostum ben nisan mayıs gibi ev borcum bitiyor aklımda jeep grandchoreke 2.7 crd var onu alacağım benim aracıda sana veririz

sadoz5775' Alıntı:
üzülme dostum ben nisan mayıs gibi ev borcum bitiyor aklımda jeep grandchoreke 2.7 crd var onu alacağım benim aracıda sana veririz
Insallah kismet olursa almak isterim. Artik acele etmiycem ne zaman nasipse o zaman olsun

mountaineer16' Alıntı:
Insallah kismet olursa almak isterim. Artik acele etmiycem ne zaman nasipse o zaman olsun

hayırlısı kısmet nasip v.b. sözler bu zamanlar için var :smiley: ama hepsinden önce niyet önemli. niyetine girdiysen elbet alacaksın. frontera olmaz hummer olur ayrı :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR