Gürcistan Bekle Bizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,116
Ynt: Gürcistan Bekle Bizi

mrdnmz' Alıntı:
hayırlısı kısmet nasip v.b. sözler bu zamanlar için var :smiley: ama hepsinden önce niyet önemli. niyetine girdiysen elbet alacaksın. frontera olmaz hummer olur ayrı :smiley::smiley:
niyet olmazmi abi ya kisitli butceyle bazi seyleri yapmaya calisiyorum oyuzdende zorlaniyorum
Plavdan donenin kasigi kirilsin abi

Etiketler

mrdnmz' Alıntı:
son durum nedir güncelleyelim :smiley:

yok be abi hakikatten bende şans yok bak sakın benimle geziye filan çıkmayın.... sahip olduğum palio aracıma müşteri çıktı arabayı beğendiler anlaştık el sıkıştık. 2 gün sonra teslim edicem. dönüş yolunda benim palionun hali

IMG-20130126-00945.jpg

acil tarafından nefesi kuvvetli hoca arıyorum kendimi okutucam.
en yakın türbeye gidip 40 düğüm çözücem belki bir umuttur düzelirim diye düşünüyorum :p

mountaineer16' Alıntı:
acil tarafından nefesi kuvvetli hoca arıyorum kendimi okutucam.
en yakın türbeye gidip 40 düğüm çözücem belki bir umuttur düzelirim diye düşünüyorum :p

Hoca yı Bursa da bulamıyorsan hiçbir yere bakma :smiley::smiley::smiley: bu arada bir tane var ama satıldı galiba. 3.2 2001 model... eğer 3.2 düşünürsen haberim olsun.

mrdnmz' Alıntı:
Hoca yı Bursa da bulamıyorsan hiçbir yere bakma :smiley::smiley::smiley: bu arada bir tane var ama satıldı galiba. 3.2 2001 model... eğer 3.2 düşünürsen haberim olsun.
abi tekirovada nefesi çok kuvvetli hocalar var diyorlar onlara gidicem artık :smiley: :smiley:

off bide otomatikse tadından yenmez ama 3.2 ler bütçe olarak beni çok zorlar bu aralar; gerçi 2.2 lerle arasında pek bir fiyat farkı yokta işte ilk önce şu duygusal noktayı aşmam lazım.
senin aracımı satmayı düşünüyorsun abi?

mountaineer16' Alıntı:
abi tekirovada nefesi çok kuvvetli hocalar var diyorlar onlara gidicem artık :smiley: :smiley:

off bide otomatikse tadından yenmez ama 3.2 ler bütçe olarak beni çok zorlar bu aralar; gerçi 2.2 lerle arasında pek bir fiyat farkı yokta işte ilk önce şu duygusal noktayı aşmam lazım.
senin aracımı satmayı düşünüyorsun abi?

yok yaw ne satması :smiley: daha yeni yaptırıyorum. tam da istediğim gibi oluyor maşallah. niye satayım. ama bir tane var 18 e bırakıyor istanbul da. dün başka bir arkadaş alacaktı olmamış bekliyor araç. aklında olsun. son fiyatı 18000 miş.

mountaineer16' Alıntı:
yok be abi hakikatten bende şans yok bak sakın benimle geziye filan çıkmayın.... sahip olduğum palio aracıma müşteri çıktı arabayı beğendiler anlaştık el sıkıştık. 2 gün sonra teslim edicem. dönüş yolunda benim palionun hali

şimdi gördüm geçmiş olsun sana da. sen in tek başına halin buysa bizi beraber yolda düşünemiyorum hahaha :smiley::smiley::smiley:

2012 filmi gibiyiz maşallahımız var... :smiley::smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
yok yaw ne satması :smiley: daha yeni yaptırıyorum. tam da istediğim gibi oluyor maşallah. niye satayım. ama bir tane var 18 e bırakıyor istanbul da. dün başka bir arkadaş alacaktı olmamış bekliyor araç. aklında olsun. son fiyatı 18000 miş.

çok iyiymiş abi yaa şu 1-2 hafta içerinde satılmazsa bakarım ben ona neden olmasın.

mrdnmz' Alıntı:
şimdi gördüm geçmiş olsun sana da. sen in tek başına halin buysa bizi beraber yolda düşünemiyorum hahaha :smiley::smiley::smiley:

2012 filmi gibiyiz maşallahımız var... :smiley::smiley::smiley:

şansızlıkları sonuna kadar zorlayabilirim abi sıkıntım yok o konuda düzenli işleyen bir sistemi bozmak konusunda üstüme tanımam.
mesela geçen hafta havalandırma işleri için gittiğimiz meşhur su fabrikasında 3 saat benim yüzümden imalat olmadı adamlar beni bi dövmedikleri kaldı :smiley: ama o kulak çınlamasını hala anlamış değilim :smiley: :smiley: :smiley: acaba neden o kadar çınladı kulaklarım :smiley:

emre bey gezi için neler gerekiyor.. ben erzurumda yım bende fronti 2.0 var katılabilirmiyim

demir545' Alıntı:
emre bey gezi için neler gerekiyor.. ben erzurumda yım bende fronti 2.0 var katılabilirmiyim

mrdnmz' Alıntı:
sayın takipçiler, sevgili niyetlenenler

maalesef motor arızası dolayısı ile aracımız 10 gün kadar yatıyor. bu süreçte çok güzel bir şekilde baştan yapılıyor. Gürcistan gezisi tarihine de yetişir ancak bu gezi için planladığımız bütçemiz maalesef motorun yenilenmesi için kullanıldığından belirsiz bir süreliğine Gürcistan gezisine biz gidemiyoruz.

gitmeye niyetlenenler var ise biz'i pas geçmelerini ama gidenleri de bu sayfalardan takip edeceğimizi bildirmek istedim.

:(:(:(:(:(

sevgili demir545;

gezi için Frontera yeterli idi ancak yukarıdaki sebepten ötürü biz gidemiyoruz. Fakat siz giderseniz de takip etmekten memnun olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR