Gürcistan Bekle Bizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,116
merhaba. Land Rover Adventure Türkiye takımı ile 14 araç çıkmıştık yola. Ancak bir aracı Bolu da diğerini Çorum da bırakarak 12 araçla devam ettik yolculuğumuza.
Yardım edebileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli. iyi faaliyetler dilerim

Etiketler
xlan69' Alıntı:
en büyük haayalim bir karadeniz gezisi ama işim icabı pek kımıldıyamıyorum uzun vadeli 3 sene sonra inşallah(emekli olucamda) allah ömür verirse

Herşeyinde başı kısmet. Biz de planlıyoruz ama nairse gideriz kısmette yaşarız.

Başlıyorum ben 3 sene sonrasına Karadeniz turu çalışmaya :smiley::smiley::smiley:

huseyinyilmaz' Alıntı:
merhaba. Land Rover Adventure Türkiye takımı ile 14 araç çıkmıştık yola. Ancak bir aracı Bolu da diğerini Çorum da bırakarak 12 araçla devam ettik yolculuğumuza.
Yardım edebileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli. iyi faaliyetler dilerim

Sizin sandığınızdan daha fazla faydanız oldu bile 130 yaptırarak :smiley: Gürcistan içinde bir ara meşgul edebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Ömer bey eğer yer varsa bende aracımla kaıtlmak isterim inşallah bi aksilik çıkmassa araçlar arasındaki telsiz iletişimini ayarlarlarım cihazlar benden (;

İyi günler
Nisan 2012 sonu, Mayıs başında eşimle birlikte kendi aracımızla Doğu Karadeniz ve Gürcisten Batum seyehatı yapmıştık, çok memnun kalmıştık.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle (İlgili topic yardımcı olabilir)
Saygılar
Batuhan
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.msg1126254#msg1126254

huseyinyilmaz' Alıntı:
:smiley: nasil oldu hocam 130 la yardim :smiley:

Benim de aklımda 130 double projesi. Hatta bayağı detaylı bir halde raf ta sırasını bekliyor. Başıma gelebileceklerden artık görsel olarakta haberdarım. o anlamda siz zaten farkında olmadan fazlası ile yardımcı oldunuz bile :smiley::smiley:

Fakat Gürcistan ile ilgili olarak "Kamp Alanları" ile ilgili pek bilgi bulamadım elinizde detay varsa paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

chatlaxx' Alıntı:
Ömer bey eğer yer varsa bende aracımla kaıtlmak isterim inşallah bi aksilik çıkmassa araçlar arasındaki telsiz iletişimini ayarlarlarım cihazlar benden (;

Yer var tabi olmaz mı. Frontera'lar öncelikli... Cihaz teklifiniz için de teşekkür ederim. Bu arada tercih ettiğiniz konaklama tipini de belirtirmisiniz. Teşekkürler.

daisuki' Alıntı:
inşallah güzel bir gezi olur.zamanına var gerçi ama konvoyda binek araç da olabilirmi acaba gezi için ??

Olabilir elbette. Ancak öncelik sıramız var. frontera lar öncelikli. anlayışınız için teşekkür ederim.

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Nisan 2012 sonu, Mayıs başında eşimle birlikte kendi aracımızla Doğu Karadeniz ve Gürcisten Batum seyehatı yapmıştık, çok memnun kalmıştık.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle (İlgili topic yardımcı olabilir)
Saygılar
Batuhan
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.msg1126254#msg1126254

Merhaba Batuhan Bey. Okumazmıyım. neredeyse beraber gidecektik. Sizi de bir ara yoracağım detaylar ile ilgili. şimdiden teşekkür ederim.

GEZİYE KATILMAK İSTEYENLERDEN RİCAM, TERCİH EDİLEN KONAKLAMA TİPİNİ DE BELİRTMELERİDİR.

Teşekkürler.

Gezi rotası
Batum-Kobuleti-Poti-Kutaisi-Tblisi-Tsalka-Poka-Batum şeklinde planlıyorum. Yol üzerinde çok miktarda doğal park ve göl mevcut. Zaten Gürcistan ın da karadeniz olmasından ötürü yeşili ve doğası meşhur. Ortalama gezi süresi 6 gece 7 gün. Konaklama ve diğer detaylar için biraz vakit lazım.

elimizde kamp alanları konusunda bir harita mevcut değil ya yerel polisten yada belediyelerden destek aldık yer gösterdiler bize.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR