Güncel Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslanamca71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,358
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi

mustafa bey sizin aracı sormuştum geçenlerde .. sizde ne var dı.. ne yakıyosunuz.. cherokee = hayal

Etiketler
Geçenlerde bende size cevap vermiştim şuan arazim yok Toyota arıyorum diye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

34tl lik gaz ile 60km yol yaptım, önce fulledim 60km sonra tekrar aynı istasyona aynı pompaya yanaştım ve fulledim, o yüzden küsuratlı çıktı ama 57 kuruş gibi bir rakam var sakin kullanımda...

97 model 5,2 zj aracım

Kışın LPGnin biraz daha fazla yaktığını düşünürsek havalar ısınmaya başlayınca bence herkesin gönlündeki yakıtlar oluşmaya başlar...yada ben 5.2 v8 kullanıcısı olarak öyle hayal ediyorum :smiley:

VetTS61' Alıntı:
Kışın LPGnin biraz daha fazla yaktığını düşünürsek havalar ısınmaya başlayınca bence herkesin gönlündeki yakıtlar oluşmaya başlar...yada ben 5.2 v8 kullanıcısı olarak öyle hayal ediyorum :smiley:

Bu araçlara doğal gaz harika olur biara atiker ARGE çalışmalarımız bitmek üzere diyodu doğal gaz dönüşümü için ben bir araştırıyım .

M

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1395251284.025699.jpg

144 tl lpg ile 300 km. XJ 4.0.

Çok yaktı bu kez ama bastım da şimdi ne yalan söyleyim :smiley:.

valla benim bu kullanimim sehir ici dip gazli ve kemerburgaz da 2 gun gecirmis hali,duz otobana ciksam daha da duser heralde

ahhh ahhh daha ne yaktıgını ölçemedim bile aletin bi gelse kapının önüne bi gelse :smiley:

cherokee 4.0 şehir içinde 90 TL LİK lpg yle 107 km yapıyor ,
50-60 krş yakıyor diyenler bence Amerikan zevkini henüz yaşayamayanlar .

ghostrider12' Alıntı:
cherokee 4.0 şehir içinde 90 TL LİK lpg yle 107 km yapıyor ,
50-60 krş yakıyor diyenler bence Amerikan zevkini henüz yaşayamayanlar .

Yaklaşık 0.90 TL/KM yapar ki; bence bu motora, bu ağırlığa ve bu tekerleklere göre hiç bir şey değil.
Ben benzinde, 2.5 motorla 0.95 TL/KM yakıyorum ki; araç, 1600 kg civarı. (Konunun başında yazmıştım)
Demek ki; aynı yükte ve aynı motorda olsa 2 TL falan yakacak.. ;D ;D ;D

Aracım 1998 Tahoe Sport 5.7

Geçen haftaki ölçümde 129 TL LPG (LPG Fiyatı 2.49) ile 200 km yol yaptım. KM'de 66 kuruş. Hafif gazlayarak, çok sıkışık olmayan şehiriçi kullanımı sonucudur. Arazide kullanılmamıştır. Araçta 3 inch yükseltme , 33/12.5/15 Cooper STT lastik kullanıyorum.

2 ay önce İstanbul Ankara arası 80-110 km hız aralığında otoban kullanımında 112 TL LPG (LPG Fiyatı 2.59) ile 260 km yol yapmıştır. KM'de 43 kuruş

lynx255' Alıntı:
Yaklaşık 0.90 TL/KM yapar ki; bence bu motora, bu ağırlığa ve bu tekerleklere göre hiç bir şey değil.
Ben benzinde, 2.5 motorla 0.95 TL/KM yakıyorum ki; araç, 1600 kg civarı. (Konunun başında yazmıştım)
Demek ki; aynı yükte ve aynı motorda olsa 2 TL falan yakacak.. ;D ;D ;D

abi haklisin ..ben sehir icinde sakin kullanimda bile 80 krs tan asagiya dusuremiyorum sonuc itibariyle 4.0 litre :smiley: :smiley:

bi yanlis var bence bu durumda aslan besliyoruz yemine katlanicax gibi bi durum yok arkadaslar lpg ayarini yaptirin roketleme teline baktirin vs vs ben cok gazlayarak kullaniyorum otobana ciktigimda yok 2 kere kemerburgaz arazide kullandim kalan yoluda bahcesehir icinde kullandim ona ragmen 120mil rahatlikla yapiyorum 155 lira ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR