yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Karagedik.
sisli
bizde yağmur var ama hava lodos yumuşak yılbaşına kar ile giremedik hocamSabah epey sisli bir güne uyandık bugün. Sonradan sisler dağıldı.
Kar bizde ulaşımda sorun yaratabilir. Olmasa daha iyi...bizde yağmur var ama hava lodos yumuşak yılbaşına kar ile giremedik hocam
Çok teşekkürler. Güzellik bakan gözde olsa gerek. Sağolun, varolun.Yücel hocam bu forumun en masum ve en güzel insanı sensin.
Olduğun yeri güzelleştiriyorsun.
Karagedik denen yeri senin sayende sisiyle pusuyla, güneşiyle karıyla tanıdık. Haritada bile yerini bilmediğimiz nahiyelerde ne güzel insanlar yaşıyormuş dedik. Yaşantına dair paylaştığın anılarınla hepimize bir farkındalık kazandırdığını düşünüyorum.
Bu başlık kapanmadan yazayım istedim. 2022 herkese iyi şeyler getirsin.
Şimdiden iyi yıllar diliyorum.
hocam çok memnun olduk inşallah başka kardeşlerimizde duyar karagedik teki can dostlarımızıArkadaşlar,
Aç sokak köpeklerimize mama gönderen hayırseverimize çok teşekkür ediyorum. Demek ki hala böyle insanlar varmış. Sağolun varolun.
hocam bu romanlar her dinleyşte beni küçüklüğüme götürmüştür anı tazelemeceVictor Hugo. Sefiller dinlemece...
bizde(ÇANAKKALE) sahil kısmı daha çok kar hiç etkisi yok kar lastiğine gerek yok ama çanakkale den istanbuLa gideceksen yılın belli zamanı kar aşırı yağar o zaman kar lastiği lazım tabii ankara iç anadolu doğu anadolu yaşadım bilirim olsun oralarıda öyle güzel biz edirnede iken benim oğlan sürekli hasta olurdu muşta küçük bir köyde -38 derecede 2 sene kaldı benimle 1 kere hasta olmadı oralarında öyle anıları kaldı SEVGİYLE KALINKar bizde ulaşımda sorun yaratabilir. Olmasa daha iyi...
Tv için Vodafone TV kullanıyorum. Çok memnunum ondan da...Hocam Netflix de çok iyi. Hep TV yi radyo gibi dinleyecegimiz uygulama isterdim. Netflix de isterseniz görüntü kapalı dinleyebilirsunuz. Çok iyi belgeseller var.