Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da istediğim her kampta ve etkinlikte olmaya devam edeceğim. Ben kampçılığı sürekli yaşayan birisiyim. Evimde bile bir kampçı zihniyetiyle yaşarım. Başka bir deyişle biz bu Dünya'da zaten kampçıyız. İftira ederek de bana hiçbir şey yapamayacakları gibi aksine beni ve fikirlerimi daha da güçlendiriyorlar.
Her insanın eşit ve hür olduğu temeline dayanan fikirlerimi sonuna kadar savunacağım arkadaşlar. Örgütlü toplumun bir gereği olarak ben de 2017 senesinde gerekeni yapıp bir derneğe katıldım. Artık fikirlerimi Dernek çatısı altında savunuyorum. Zaten varlıklarını garabet bir durum olarak gördüğüm, Benim param var o halde ben farklıyım fikrini savunan tipitiplerden bizim dernekte ben hiç görmedim. Benim savunduğum fikirler bu fikre tamamen karşıt ve zıttır arkadaşlar... Biz kampçıyız ekolü olarak her insanın özgür, eşit ve hür olduğunu varsayarız. Sapa kulba kapağa bakmayız. Bizim için insan esastır arkadaşlar. Bizim bir battaniyesi dahi olmayan çok kamp arkadaşımız olmuştur.
Sevgilerle...