Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,395
Benim yüz bin liralık karavanım yok ama yapacak bir şey de yok. Herkesin yüz binlik karavanı olabilecek diye bir şey olmadığı gibi buna gerek de yok arkadaşlar. Ben benim olan şeylerle mutlu olmuş birisiyim. Sadece çadırımla da mutluydum. Yüz liralık çadırım vardı ama ben gittiğim kamplarda mutluydum.

Etiketler
Arkadaşlar para ile çok derdim yok. Okumak istediklerimi satın alabilecek kadar ve kendi kendime bakabilecek kadar kazanıyorum. Bu da bana yetiyor.
Kampçıyız ekolünün temel feslesfesine göre tüm insanlar eşit ve kardeştir arkadaşlar. Benim düşüncem budur. Benim düzenlediğim kamplara insanlar 125cc motosikletle de, çadırla da, offroad aracıyla da, karavanla da katılabildiler. Yüz kişinin çok üstünde kamplarım oldu. İnsanların kamp ateşi başında özgür ve eşit olduğu kamplar. Şimdilerde de buna benzer mantıktaki etkinliklere katılmayı daha çok seviyorum. Bana göre yüz liralık çadır da yüz bin liralık karavanlar da birarada bulunabilir arkadaşlar. Önemli olan insan olabilmek.

Okullar açılacak ve köye geliş gidişlerimiz hem de oradaki karavanda kalışlarımız artacak. Yeni dönem için yeni yüz tane maske sipariş ettim. Maskeyle öğretmenlik yapmaya çalışmak çok zor ama buna mecburuz. Anlaşılan çocukları aşılamaya niyetleri yok. Ayrıca velisi aşılanmamış öğrenciler konusu da var. Biz de çocuklara bulaştırabiliriz hem. Maske ne olursa olsun hayatımızda olmaya devam edecek gibi görünüyor...

Online Suluboya kursuna başladım. Daha önce kitaplar ve genel araştırmalar yoluyla çok şeyler yapmaya çalıştım ama istediğim gibi olmadı. İnşallah bu sefer olur. Gazam mübarek olsun!... Bana şans dileyin...

IMG_20210814_110052.jpg

Şu sıralar yaptığım bir alıştırma.

Arkadaşlar,
Herkesin niyeti ne ise akıbeti o olsun. Kimseye iyilik güzellikten başka bir şey dilemiyorum.
Ben kırkımı geçtim ve birtakım rahatsızlıklarım var artık. Gençliğimde en güzel zamanlarımı kampçılık yaparken harcadım ve bundan dolayı da çok mutluyum. Ben istediğim gibi oldum, düşündüm yaşadım ve fazlasıyla eyleme de geçtim. Birtakım insanların arkamdan yalan yere çirkin şeyler uydurmasının hiçbir alemi yok.
Gençlere tavsiyem doğru bildikleri şeylerden ne pahasına olursa olsun vazgeçmemeleri ve kendilerine her ne kadar yalnız başına bırakılsalar bile sonuna kadar güvenmeleri olur.
Ben artık otellere gidiyorum ve böyle rahat ediyorum ama kendi gönlümce ölene kadar ben bir kampçıyım arkadaşlar.
Ölene değin kampçıyız!...

Bu yaz gezi ve tatil sezonumuzu kapattık. Bolu'ya gidebilirim diyordum ama gitmeyeceğim. Artık seneye belki Allah sağlık kuvvet verirse...
Evdeki üretim ve sanatsal çalışmalara ağırlık vereceğiz bu ara. Suluboya kursum 31 Ağustos'ta başlayacak. Okulum da aynı zamanda başlıyor. Okulumu özledim.

Arkadaşlar,
Ben işyerim tatil olduğu için karavanımda geçirebileceğim bir dönemi evimde geçiriyorum şu anda. Bunun en önemli nedeni ekonomik. Kendi çıkarım uyarınca gezmek için ayırdığım kaynak, Kendime, evime ve arabama ait bütün ihtiyaçlar giderildikten sonra ayrılan bir kaynak. Bu kaynak ancak yılda birkaç gün ucuz bir seçenekle tatil yapmaya yetiyor. Oradan oraya aylarca gezmek veya ücretli kamplarda aylarca kalmak hiçbir zaman benim gerçeğim olamadı. Ama yine de ben bir karavan sevdalısıyım. Belki bir gün durumlar daha değişik olur. Şimdilik evde takılmaya devam...
Bu dönemde Güçlü ile Ankara içindeki park ve bahçelerde takılıyoruz...
Kahve için termosumuz bile var.
Gezi sevdamızı, okuma sevdasıyla dengelemeye çalışıyoruz evdeyken.
Gezenleri izleyerek de keyif alabiliyoruz ucundan biz de...
Oluyor bir şekilde şikayetim yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR