SN.Bartek nasıl olmuş detay var mı ? Bağlantıyı Güney Karavan mı yapmış yoksa başkası mı ?Yücel hocam , güneş paneli yolda uçan güney karavan gordum geçen hafta. Aman sen kendininkini sağlama al.
Benimki sağlam şekilde karavanın iskeletine vidalı. Hiçbirşey olmaz. Uçan yapıştırma yapmıştır. Güneş paneli çok önemli bir hadise olmasına rağmen malesef insanlar kendisi yapmaya kalkıyor. Sonuç olarak ciddi kazalara bile sebep olabilir.Yücel hocam , güneş paneli yolda uçan güney karavan gordum geçen hafta. Aman sen kendininkini sağlama al.
Hocam, panel montajını sizmi yaptınız?Benimki sağlam şekilde karavanın iskeletine vidalı. Hiçbirşey olmaz. Uçan yapıştırma yapmıştır. Güneş paneli çok önemli bir hadise olmasına rağmen malesef insanlar kendisi yapmaya kalkıyor. Sonuç olarak ciddi kazalara bile sebep olabilir.
Güney karavan altyapısını hazırladı, işinde uzman bir elektrikçi tesisatı döşedi. Ben sadece güle güle kullandım.Hocam, paneı montajını sizmi yaptınız?
Detay bilmiyorum, herkes kendininkini kontrol etmeli.SN.Bartek nasıl olmuş detay var mı ? Bağlantıyı Güney Karavan mı yapmış yoksa başkası mı ?