yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Gündüz Ankara bile bugünlerde çok sıcak... Keyifli bayramlar.Ankara nın sıcağı bile nemsiz, çok rahatsız etmiyor. Keyifli bayramlar hocam.
Gündüz Ankara bile bugünlerde çok sıcak... Keyifli bayramlar.Ankara nın sıcağı bile nemsiz, çok rahatsız etmiyor. Keyifli bayramlar hocam.
Sinop güzel bir şehir.Daha önce iki sefer gittim ve sevdim.Atatürkün karatahta önünde aljfabe öğrettiği fotoğrafı bugünkü Sinop öğretmen evinde çekilmiş. Planlarım arasında akliman veya hamsilosta bir geçe karavanla kponaklamak var. Ne zaman olur şu anda bilemiyorum ama inşallah olacakBu yaz için Ağustos'ta Sinop düşünüyorum şimdilik. Sanıyorum yine Apart türü otel tatili yapacağım. Bu tarzı sevdim ve artık kamp da zor gelir oldu. Biraz konfor fena bir şey değil kanımca...
İnşallah.Sinop güzel bir şehir.Daha önce iki sefer gittim ve sevdim.Atatürkün karatahta önünde aljfabe öğrettiği fotoğrafı bugünkü Sinop öğretmen evinde çekilmiş. Planlarım arasında akliman veya hamsilosta bir geçe karavanla kponaklamak var. Ne zaman olur şu anda bilemiyorum ama inşallah olacak