yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
İyiyim, karnım doyuyor sağlığım yerinde daha ne? Allaha şükürler olsun. Allah bu günlerimizi aratmasın.
Hocam , dediginiz yerler seksenlerde, doksan larda kaldı. Sakin bir yer bulmak artık neredeyse mümkün değil. İmkan varsa yazlıkçıların gittiği yere kışın gitmek, kıșlıkçların gittiği yere yazın gitmek. Kafa dinlemek için en iyi çözüm.Ben kamp kamp gezmekten artık usandım. Kendime sessiz, sakin ıssız yerler arıyorum. Orada rahat rahat kitaplarımı okuyacağım yerler. Rahatsız edilmeyeceğim yerler. Dongır dongır müzik açılmayacağı, çocukların gece vakti karavanımın çevresinde dönüp durmayacağı. Sessiz sakin kimsenin gitmek istemediği ve dahi olmadığı yerler...
süperKaravanda kullanmak için Vodafone TV üyesi olduk. 9.90TL kotadan yemiyor...
Bakacağız artık... Belki de bir yere gitmeyiz...Hocam , dediginiz yerler seksenlerde, doksan larda kaldı. Sakin bir yer bulmak artık neredeyse mümkün değil. İmkan varsa yazlıkçıların gittiği yere kışın gitmek, kıșlıkçların gittiği yere yazın gitmek. Kafa dinlemek için en iyi çözüm.
Teşekkürler...