Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 381,393

Etiketler
Kıymalı patlıcan yemeğimi yaptım. Çayımı demledim şimdi de içiyorum. Bu haftasonu maddi nedenlerle kampa gidemedim ama inşallah şubat tatilinde kamp yaparak bu eksiği gidereceğim. Daha doğrusu hakkımı o zamana saklıyorum diyeyim.
Evde ise her zamanki gibi kitap-dergi okumaca ve kışın ev keyfi işte...
 

Küçük mutlu bir Dünyam varsa bu bana yeter. Kimseden hayatım boyunca bir şey istemedim ve çok şükür kimseye muhtaç falan değilim. Ben TKKD üyesi onurlu yaşayan bir kampçıyım. Kamplarıma, gezilerime devam edeceğim. Onurla. Allah sağlık sıhhat versin de... Gerisi bir şekilde olur inşallah...
 

Benim Dünyam sevgi dünyası ve bu Dünyaya giren herkese sevgimi saygımı gösterdim. Çok da iyi yaptım. Doğru olan benim yaptığımdır. Bu sevgiyi kötüye kullananların kötülüğü, çirkinliği beni çıktığım onurlu yollardan döndüremez arkadaşlar.
 

Arkadaşlar,
Biz hayata iyilik olsun diye geldik. Kamplarımızda insanların kendilerini eşit ve hür hissetmesini sağlayabildiysek ve herkesi olması gerektiği gibi ateşin başında mutlu görebildiysek, bu başarı bir kamp lideri olarak bize yeter.
 





Bizim kampçılık anlayışımız bir aracın içerisinde yatmakla sınırlı değil arkadaşlar. Biz kampçılığı daha geniş bir aile olarak görüyoruz. Ve kamp yapmakta kullanılan araçlar 7'den 77'ye kadar çok değişkenlikler gösterebilir. Ama kampçılık bu araçlarla yapılan edimlerin tümünü kapsar. Bana göre şehir şehir gezip kampdışı konaklamak da, bir kampa gidip 10 gün tatil yapmak da bir kampçılık edimidir. Bizim görüşümüz değişik zevkleri olan kampçıları birbirinden ayırmaz, birini ötekine yeğ tutmaz. Herkese eşit ve iyi yaklaşır.
2017'de katıldığım Türkiye Kamp Karavan Derneği'ndeki arkadaşlarımla da bu anlayışı paylaştığımı sevinerek gördüm. Ve Dernekteki arkadaşlarım aynı zamanda benim yol arkadaşlarım da oldular. Artık demokratik mücadelemi derneğimdeki görevlerde vs. derneğimin çatısı altında da sürdüreceğim.
 


hocam günaydın bir yazında güçlüyü ilk aldığında sanırım akaryakıt diğer 1,5 benzinli aracına göre daha fazla yaktığını yazmışsın bunu biraz açarmısın 1,5 benzinli daha mı az harcıyordun
 

Lpg ucuzken Lada yakıt yönünden daha avantajlıydı tabii. Son dört yılda lpg'ye daha çok zam yaptılar. Şimdi hemen hemen hepsi aynı oldu.
 











Manisa Demirci'de görev yaptığım sıralar olabilir. Manisa'nın dağlarında kullandığım için bu arabama Dağ şeytanı demiştim.