yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Güçlü'ye Eberspacher takmamıza rağmen, 220'yi bulduğumuz yerlerde kullanmak üzere bir de fanlı ısıtıcı ekliyoruz. Bu fanlı ısıtıcılar araç içerisini çok iyi ısıtabiliyorlar.
Güçlü'ye Eberspacher takmamıza rağmen, 220'yi bulduğumuz yerlerde kullanmak üzere bir de fanlı ısıtıcı ekliyoruz. Bu fanlı ısıtıcılar araç içerisini çok iyi ısıtabiliyorlar.
Fanın durması konusu beni de korkutuyor ancak resistansta aşırı ısınma koruması var olmalı. Aksi halde bunu ürettitip sattırmazlar zaten.Hocam, bu tip ısıtıcılar küçük ve kaçması zor olan mekanlarda (araç yada karavan) beni korkutuyor. Her tarafı plastik fan durması yada fanın emiş tarafına fark etmeden poşet, kağıt gibi bir şey düşmesi durumunda çok kolay alev alır.
Ben o nedenle ağır radyatör taşıyorum.Hocam, bu tip ısıtıcılar küçük ve kaçması zor olan mekanlarda (araç yada karavan) beni korkutuyor. Her tarafı plastik fan durması yada fanın emiş tarafına fark etmeden poşet, kağıt gibi bir şey düşmesi durumunda çok kolay alev alır.
Ben o nedenle ağır radyatör taşıyorum.
Fanlı ısıtıcının üreticisine fanın durması halinde resistansta bir tedbir var mıdır? Sordum. Cevabı gelince paylaşırım.
çanakkale nin de meşhur durBu sabah kendime PİŞİ yaptım. Pek severim.
nice yollara bu zamanda 1/2 ibre motorin her kese nasip olmaz
Hocam elektrikli ısıtıcılar karavan içini çok kısa sürede gayet iyi ısıtıyor maliyet düşük ben sürekli çalıştıramadım çok sıcak yaptı ancak güvenlik tedbirlerine de riayet etmek lazım iş yaparHocam, bu tip ısıtıcılar küçük ve kaçması zor olan mekanlarda (araç yada karavan) beni korkutuyor. Her tarafı plastik fan durması yada fanın emiş tarafına fark etmeden poşet, kağıt gibi bir şey düşmesi durumunda çok kolay alev alır.
bu arada hocam bizim midi aşırı yağışlara kendisi maruz kalmış ve başarı ile çıkmıştır hiç bir sızdırma vs yok