Yücel Bey park sorunu olmasada bazı komṣular sorun yaratıyorlar. Kapı komṣum yaṣlıca bir kadın uzun zaman karavanı sorun yaptı ama, kendisine bir kaҫ defa yardım edince iyi komṣuluğun kıymetini anladı ve ṣimdi iyi anlaṣıyoruz.
Son haftalarda bir baṣka sorun var. Karavanın yanındaki park yerine 6 araҫ parkedebilir. Fakat komṣular 5 aracı park yerine sığdıramıyorlar. Iki aracı olan bir komṣu ve eṣi, arka arkaya durduklarında dört arabanın sığabileceği iki ṣeridin de ortasına parkediyorlar ve iki park ṣeridini iṣgal ediyorlar. Beṣinci araba park yerine tam sığmadığı iҫin bir metre kadar benim park yerinin giriṣini daraltıyor. Bu durumda karanlıkta karavanla geri geri park yerine girerken kaza riskini artırıyor. Az önce baktım, aynı durum tekrar var. Iki defa kendileriyle konuṣtum tamam diyorlar ama aynı ṣekilde park etmeye devam ediyorlar.
Galiba en iyisi sakin olup ikna etmeye ҫalıṣmak. Siz öğretmesiniz bilirsiniz. Bazıları bir defa da anlıyor bazılarıyla da tekrar tekrar konuṣmak gerekiyor.