Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...
Bugün yapmayı babaannemden öğrendiğim çok güzel bir yemek yapıyorum. Tencerede bulgurlu tavuk yemeği... Çok güzel oluyor efendim. Ben tavuk baget kullanarak yapıyorum, But da kullanılabilir. Salçalı soğanlı sos yapıyoruz ve tavuklarımızı bunda haşlıyoruz pişmenin son 15 dakikasında bulgurunu salıyoruz. Harika oluyor. Ben Turşu biberiye de koyuyorum içine...
İstediğim gibi olurum, Dilediğim gibi yaşarım. Bu benim özgürlüğüm. Kimseye bir şey kanıtlamak veya açıklamak zorunda değilim. Kimse de hayatıma karışamadı. Bugüne kadar her günümü özgürce yaşadım. Özgür yaşamadığım ve davranmadığım tek bir günüm olmadı.
Ben haysiyetsizlerden, şerefsizlerden korkmam. Bugün benim hakkımda ben dedim diye ortaya çıkamıyorlar. Fellik fellik saklanıyorlar. Yüzüme bakacak yüzleri yok hiçbirisinin... Aşağılık sümüklüböcekler. İşte siz ancak böyle yaşamaya layıksınız...
Yarın şehiriçi toplutaşıma kullanarak biraz gezeceğim. Kızılay'a oradan da Sokullu'ya otobüsle gitmeyi planladım.
Bu haftayı böyle bitireceğiz. Haftaya Güçlü'nün iç yatağını monte ederiz yine. Sonrasında Kampervanlı gezi yaparız belki de...
Bakalım, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Havalar da soğuyor artıkın... Belki de artık şehiriçi gezilerle yetinirim bir süreliğine.
Karagedik'e Güçlü ile gitmeye devam edeceğiz bakalım.
Artık Ulaşan da yok. Ev-iş 55 km.
Dayan Yücel'in bütçesi dayan...
Köy olduğu için kiralık ev yok. En iyi ihtimal Gölbaşı'na taşınmak o da yolun yarısı.
Belki yine de yaza taşınırız...
Bir süre karavanda idare ettik ama soğuklar başladı.
Ev gibi olmuyor...
Sevgiler...