Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,442
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

arkadaşalr bu vergi meselesi hakkında tam bir fikir sahibi olamadım bi bilen anlatıversin 1999 model 4.7 motor aracı olanlar yıllık ne vergi ödüyor

Etiketler

birde 1998 5.2 gherokeelerin vergisi yıllık ne kadar

Sizden ''Forum Kuralları'' gereği aynı zaman diliminde peşpeşe mesaj yazmamanızı, gerekirse aynı mesaja ''değiştir '' butonu ile ilave etmenizi rica edicem.

Her iki aracında yıllık vergisi 5.641 YTL dir.

Uğur Beyin bilgisine ek olarak 98 model gc sahibi biri olarak sunu eklıyım.98 modeller temmuz vergısını 1910 ytl odedıler onumuzdekı vergı zamanında arac 10 yası gectıgı ıcın 800 kusur ytlye dusuyor.basıma geldı belırtıyım:smiley: ayrıca da 1910 ytl de kasko bedelı muhabbettı yuzunden bı alta dusmu hali.

yani 11 yaşında olunca vergisi yıllık 1910 ytl mi oluyor ben öyle anlıyorum özgür kardeş
sigortasını ne kadara yaptırdın aracının

sımdı dostum sole oluyor aracın vergısı bu meshur kasko bedelını yuzde 5 ınde yuksekse aracın vergısı bı alt dılımden yaralanmasını saglıyor yanı Ugur Beyin dedıgı 5641 ytl dusuor 3820 ye.2009 yılında ıse arac 11 yasına gırıdıgı ıcın 800 kusure ınıyor 6 aylıgı.benım aracın kaskosunuda 2000 ytlye yaptırdım tabı arastırarak daha uygunlarıda bulmak mumkun.ayrıca aracın kasko bedelı 30 kusur bın ytlden yapılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam

işin duygusal tarafı tabi o:=)
bugün bir araç bakmaya gittim.adam bu araçlara kasko yapmadıklarını söyledi şirketlerin..doğrumu bu yoksa diyorum adam yaptırmadığına bahanemi buluyor?

Walla bılemem adamın ne dedıgını ama benım kaskocu sagolsun bı guzel yaptı ustune de bı guzel fıyat cektı.lakın soyle bır var durum var ,lpglı oldugu ıcın kaza durumunda yuzde 20 lık kısım bana aıt oluyor ve bazı ımkanlardanda mahrumum.

olsun kasko güzel birşey..ne kadara çıktı sorabilirmiyim.?
kanada versiyonu ile america versiyonu arasında ne gibi bir fark var biliyormusunuz hangisi daha iyi?

Galiba bizdekıler kanada versıonu aradakı farkları bılemıyorum cok ama galıba yakıt depo hacmı bazı dıs aksesuarlar gıbı farklılıklar gıbı seyler olsa gerek.benım kasko 2250 cıvarı bısey

Arkadaşlar selamlar, bende yaklaşık 2 aydır 96-98 arası Grand Cherokee 5.2 Limited düşünüyorum. Başlarda bende çok tedirgin bakıyordum bu araçlara fakat bu forumdan epey faydalandığımı söyleyebilirim. Detaylı bilgi vermeye çalışan herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim.

Benim çalıştığım şirkette şu anda 2 kişi bu model araca sahip. Hastalığı banada bulaştırdırlar 3 olucaz yakında. Bu kadar uzun zaman böyle bir aracı farkedememin sebebini anlamış değilim... :smiley:

Neyse, vergi olayını bu gün araştırp netleştirdim Özgür KARAÇAYLı arkadaşımızın bahseettiği gibi, kasko değer listesinin %5 ini geçen araçlarda vergi dilimi bir alt dilimden hesaplanıp 2 eşit taksitle alınıyor. Bu beni bir nebze daha rahatlattı.

Benim sormak istediğim (şirketteki arkadaşlarımın adına da sormuş olayım) kronik sıkıntıları varmıdır. Parça maliyetleri ve işçilik maliyetleri abartılımıdır.
Örneğin 10.000 bakımı kaça maal oluyor.
Bunun dışında aracın teknik detaylarının bulunduğu bir pdf dosyası yada belge sizlerde mevcut mu. Motor teknolojisi ve şanzuman verileri. (Kullanım klavuzu gibi)

Aslında çok sorularım var ama başlığı açan savcı arkadaşımız sağolsun birlikte, soru bombardımanına devam edecek gibiyiz.
Anlayışınız için şimdiden çok teşekkürler, saygılar...

arkadaşlar 98 cherolerin kasko yaptırma konusunda bir sıkıntısı oluyormu yüksek ücret talebi vs gibi

Selam arkadaşlar,

Sanırım kasko konusu konuşuluyor.

Aracım 1997 Grand Cherokee Limited 5.2.

İsviçre sigortanın bana verdiği fiyat 2.500 YTL...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR