Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım
Arkadaşlar selamlar, bende yaklaşık 2 aydır 96-98 arası Grand Cherokee 5.2 Limited düşünüyorum. Başlarda bende çok tedirgin bakıyordum bu araçlara fakat bu forumdan epey faydalandığımı söyleyebilirim. Detaylı bilgi vermeye çalışan herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim.
Benim çalıştığım şirkette şu anda 2 kişi bu model araca sahip. Hastalığı banada bulaştırdırlar 3 olucaz yakında. Bu kadar uzun zaman böyle bir aracı farkedememin sebebini anlamış değilim...
Neyse, vergi olayını bu gün araştırp netleştirdim Özgür KARAÇAYLı arkadaşımızın bahseettiği gibi, kasko değer listesinin %5 ini geçen araçlarda vergi dilimi bir alt dilimden hesaplanıp 2 eşit taksitle alınıyor. Bu beni bir nebze daha rahatlattı.
Benim sormak istediğim (şirketteki arkadaşlarımın adına da sormuş olayım) kronik sıkıntıları varmıdır. Parça maliyetleri ve işçilik maliyetleri abartılımıdır.
Örneğin 10.000 bakımı kaça maal oluyor.
Bunun dışında aracın teknik detaylarının bulunduğu bir pdf dosyası yada belge sizlerde mevcut mu. Motor teknolojisi ve şanzuman verileri. (Kullanım klavuzu gibi)
Aslında çok sorularım var ama başlığı açan savcı arkadaşımız sağolsun birlikte, soru bombardımanına devam edecek gibiyiz.
Anlayışınız için şimdiden çok teşekkürler, saygılar...