valla arkadaşlar yakıt benimde umrumda değil ama maliyeti merak ediyorum herkes ayrı bişey söylüyor bendemi yanlış var diyorum 80 km yi geçmedim denemek için 42kr yaktıhesapladım sonra gerçekten çok sıkılıp yapıştırdım gaza ayağımı aslan kükredi bi anda
işte dedim yaaaaaaaaaa 5.2 ve V8 yaniiiiiiiiiiii işte bu kmde 8 kuruş kar etsen 10 kmde yarım litre gaz fazla yakarsın diye hesapladım kendimce
ergun gıcırdama sesini çözdüm rot balans yapan firma somunları yanlış takmış JEEP GARAGE servisine gidiyorum 5 dakika uğradım ne var diye güldüler ,çünkü araç dururkende direksiyonu çevirince ses geldiğini farkettim hemen 2 somun yer değişti ve ses anında yok oldu çok keyifli insanlar borcumu sordum abi yolun açık olsun dediler birde arabamın temiz olduğunu her sese kulak asmamam gerektiğini söyleyip hafif tebessüm ettiler
ben fazla dinliyorum galiba her sesi ;D ve subap yağlayıcıyıda kimse taktırmamışsa taktırmıyorum ozaman
yinede bilgiler için teşekkürler iyiki bu aracı almışım çünkü çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk keyifli hatta mükemmel :
........