ömer_20
ah jeepim olsaydı camurda cırpınsaydı ahhhh ;D
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bol camurlu günler geçirsin diye dua edelim
''beatrix''ergun abimiz cvp vermiş zaten ama eklemek istedigim bu araclarda bir özellik vardır dikkat edin aracın park far lambalarını cevirdiginiz tarafın zıttında bir kademe daha var yani solda bir kademe var o kademe aracın alarmını (kilidini)açtıgınızda farların yanmasını ve stop ettiginizde 1 dakika kadar yanmasını saglar kendiliginden söner dügme söyledigim kademede olabilir
araziye geçirirken benim önerim aracın vitesini ''N'' bosa getirin ve kolu assagı cekin aracınız 4x4 lowda olacak tekrar 4x4 hıgh getirmek için ayrı sekil bu sefer kolu yukarı götürün tabiki zor arazi kosullarında vitesi ''1 veya 2'' kademesine getirmenizi öneririm çünkü bu kademelerde arac düşük viteste oldugu için yere kuvveti daha iyi iletecektir tekrar hayırlı olsun
biz her zaman burdayız
ates' Alıntı:arkadaşlar merhaba sonunda arabamı aldım felaket keyifli bir araç kısacası mükemmel ama size bir kaç soru sorucam inanın ben birtürlü çözemedim)
1. orta dikiz aynasında aynanın alt çıtasında bir düğme var şeffaf basınca yeşil bir ışık yanıyor bu düğme ne işe yarıyor?
2. arazi vitesini nasıl kullanıcam ağır arazi geçişlerinde ?
3.araçta gece park ettikten sonra yol takibi varmı benimki yanıyo sonra sönüyo ama bunu her far açıkken yapmıyor acaba belli bir özelliğimi var bunu takip için nelere dikkat etmem gerekiyor.
4. gösterge deki yağ basıncının normalde kaçta olması gerekiyor ?
şuana merak edip çözemediklerim bunlar ama daha muhakkak sorularım olacaktır şimdiden teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bol camurlu günler geçirsin diye dua edelim
''beatrix''ergun abimiz cvp vermiş zaten ama eklemek istedigim bu araclarda bir özellik vardır dikkat edin aracın park far lambalarını cevirdiginiz tarafın zıttında bir kademe daha var yani solda bir kademe var o kademe aracın alarmını (kilidini)açtıgınızda farların yanmasını ve stop ettiginizde 1 dakika kadar yanmasını saglar kendiliginden söner dügme söyledigim kademede olabilir
araziye geçirirken benim önerim aracın vitesini ''N'' bosa getirin ve kolu assagı cekin aracınız 4x4 lowda olacak tekrar 4x4 hıgh getirmek için ayrı sekil bu sefer kolu yukarı götürün tabiki zor arazi kosullarında vitesi ''1 veya 2'' kademesine getirmenizi öneririm çünkü bu kademelerde arac düşük viteste oldugu için yere kuvveti daha iyi iletecektir tekrar hayırlı olsun
biz her zaman burdayız