Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
arkadaşlar benim araçta 225/70/16 goodyear wrangler AT/R lastik var bunu michelin veya kumho 235/70/16 dört mevsimle değiştirelim diyolar ben aslında pek lastikten anlamam ama şu anki lastiklerimden memnunum güzel bence acaba aynısındanmı alsam yoksa sizin tavsiyeniz varmı az araziye çıkıcağim için AT al diyolar MT arazi içinmiş ve bi sorum daha olacak aracım bildiğim kadar standar yükseltme falan yok galiba!!!! aracımıda zorlamadan ve görüntüyüde bozmadan ebatları nekadar büyütmeliyim maksimum ne olmalı ??
birde 50 ytl LPG ile 165 km yapmışsınız ben şoktayım ben 100 ytl ile 60 litrelik gaz ile anca okadar yaptım 80 geçme dediler kmde 4.20 kuruş zor bela yaktım ki bugün daha lpg servisine gittim ayar için acaba ayarsızmı diye benim sistem daha sıfır yeni takılmıltı ilk ben kullandım daha 300 km olmadı 1500 km kadar fazla yakar araç anca alışır motor dediler ve 5 kuruş (500 lira) normal km de dediler alışınca bile, benmi yanlışım ,onlarmı yanlış bi yerlerde bi tutarsızlık var ama anlamadım hala !!