Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
sonuçta en iyi durumda olanı 10 yaşını doldurmuş..her mekanil yapıda olduğu gibi aksaklıklar olacak,değişmesi gereken şeyler olacak,arızalar çıkacak..önemli olan bu sıkıntılar ne kadar zamanda ne şartlarda ve ne kadar bütçe ile giderilebiliyor..benim aracımdan örnek verecek olursam;aracım galerinin önünde 3 ay yatmış(beni beklemiş diyelim).balataları,bujileri,buji kablolarını,salıncak burçlarını,aküsünü,motor kulağını,sağ arka akıs bilyasını,kayış gergi bilyasını,direksiyon pistonunu,filitrelerini,yağlarını,teybini değiştim.maliyet yaklaşık 1800 ytl civarı oldu işçilik dahil.şanzımanda bir uğultu var sadece kalkışta.iyibir ustayla görüştüm.şanzımanın tamirini 2000 ytl civarına yaptığını yenisinin 2500 3000 arası olduğunu söyledi.sesin rahatsız etmeci sürece binip geniş bir zamanda komple şanzımanı değişmemi söyledi.ilave olarakta getz lerin bile şanzımanın 9000 ytl civarı olduğunu söyledi:=)
kıyası siz yapın artık.aracın konforu ve performansı içinde anlatılmaz yaşınır gii kleşe bir cümle kullanayım:=)