Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...
arkadaşlar merhaba daha önce chevrolet tahoe konusunda bi hayli arştırma yaptım hatta bir çok arkadaşımıza bu sitede fikir verdim çünkü bu araç hayalimdi ve taki perşembe gününe kadar bir tahoe arıyodum ,ama hiç aklımda yokken bu sitede araçlar hakkında yazılar okurken sizlerinde verdiğiniz ve genel anlamdaki araçlar hakkındaki bilgileri inceliyip ,çok kararsız bir şekilde internette bulduğum çeşitli araçlara bakmak için bütün bir günümü bu işe adayıp dolaştım ve istanbul anadolu yakasında olan birçok jeep galerisine ,internetteki araçlara baktım ve kendimi bir an bir araca aşık olarak buldum hiç aklımda yokken .ve şu an zj 5.2 sahibi biriyim artık ve bu benim ilk arazi aracım daha önce hep binek tarzı araçlarım oldu aracım 96 model 132.000 km de siyah ,aynı zamanda sıralı sistemi daha yeni takılmış atiker marka, aracımı salı günü teslim alıyorum ve LPG faturasını bile ben gidip kendi adıma kestiricem
) şansın bukadarı yani!!!
aracımı İst Göztepede bulunan GÜNDOĞDU OTOMOTİV adında bir jeep galerisinden aldım burası sadece zj satıyor ve aynı gün iki araç sattılar benle beraber bunu söylememmin sebebi firma sahibi şaban beyin araçları konusunda verdiği bilginin gittiğiniz servistede aynılarının çıkması bu beni şok etti aracı bana anlattıktan sonra ben test sürüşüne çıktım ve JEEP GARAGE servisine götürdüm orda araç incelendi ve hiç bir sorun çıkmadı sadece 2 arka teker bilyasının değişmesi gerektiğini ses yaptığını söylediler oradaki ustalarda muhteşemler ,oradan çıkıp kaporta ustama götürdüğümde aracın mükemmel olduğunu söyledi bana,yani kısacası adamlar çok güzel arabalar satıyolar eğer araç arayan ve almak isteyen arkadaşlar varsa mutlaka bir uğrasınlar kesin tavsiyemdir..
Herşeyden önce sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum inanın bir çocuğun heyecanı var bu konuda içimde çünkü sizler farkında değilsiniz ama birçok insana bu konularda bilgi ve sevgi aşılıyosunuz bunlardan biride benim herşeyden önce teşekkürler benide sizlerden biri yaptınız ama size göre çok acemi olarak bu benim sizle tanışma yazım olduğu için daha sorunlarım hakkında bilgi alamıyorum ,ama inanın sizlerden, daha bu çok acemisi olduğum aracım ve tecrübelerim konusunda çok şey öğrenicem şimdiden hepinize çokkk teşekkürler en kısa zamanda benim için gezi amaçlı olsa bile
))))
sizlerle aynı ortamda buluşmak, tanışmak ve salı gününün biran önce gelmesi tek hedefim herkese tekrar merhaba
))))
şimdi bu acemi kardeşinize ilk tavsiyeleriniz nelerdir
(((
,