Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım

aracın yaktıgı yakıt miktarını ytl/km yerine lt/100 km olarak belirtirsek daha iyi olur bence.akaryakıt fiyatları hergün değiştiği için ileride forumdan faydalanmak ısteyenler içinde güncel bilgi verilmiş olur.

Etiketler

Bugün itibariyle 234 km de yaklaşık 24 lt lpg tüketimi.... İstanbul Sakarya arası genel olarak şehirdışı 90-120 km hız aralığındaki tüketim miktarı... 97 model 4.0 lt zj.

Yakıt tüketiminin düşük olmasının şanzımanla da ilgisi var bu arada..... Aracımdaki şanzıman select track olduğu için gerekmedikçe asfaltta 2 çeker yani otomobil gibi kullanıyorum.....

zaten asfaltta 4x4 e takmanız tavsiye edilmiyor orta diferansiyel olmadığı için

öncelikle herkese selamlar bende bir doga hayranıyım motorsıkletım var ama kısın kullanamıyorum fazla bende bır grand cerokee almak ıstıyorum ama hangısı ıyıdır ve hangısı az yakar bılmıyorum benı bılgılendırırsenız ::smiley:

sayın freeman2222
nickinizin altına isminizi yazarsanız yazışmalarımız daha rahat ve samimi olacaktır
93- 98 yılları arası üretilen ZJ kasa kodlu 5.2 V8 motora sahip,sıralı sistem LPG kiti monte edilmiş temiz bir grand cherokee hem konfor hem sağlamlık hemde yedek parça fiyatları açısından sizi tatmin edecektir sanırım.Yakıt konusunda kullanan arkdaşlar daha doğru bilgiler verecektir.Bu aracları modeline göre 13.000ytl ile 25.000ytl arasında bulabilirsiniz.

Özgür bey MP3 çalar sorununu çözdünüzmü bilmiyorum ama ben kedi aracımda FM transmitter denilen cinsten bir mp3 çalar kullanıyorum çokta memmunum kumandasıda var 2 GB'da hafızası... sonuçta CD ile çalışan mp3 çalarların arazideki sallantılar da sorun çıkartacağınıda düşünürsen benim kullandığım cihaz daha iyi gibi; öyle cd derdi falanda yok.
Ben tavsiye ederim.

Çelebi Bey çözeli bayagı oldu.ilk önce bende sizin gibi fm trans. kullandım fakat cızırtılı oldugu zamanlar oluyordu.su an teybın arkasndan kaset calar trnsı gıbı bısey yaptırdım.kasetcalara bı kaset koyuyosunuz ama mp3 calar dınlıosunuz boyle daha rahat ettım.

Ben de tam tersini yapmıştım önce kaset alıp kablosunu takıp çıkartmaktan bıkınca transmitter aldım ama benimkinden hiç cızırtı olmuyor hemde istanbulda kullanıyorum sanırım marka ile alakalı hatta aynı frekanstan yan yana giderken kuzenimde diğer araçtan aynı şarkıları dinliyor:smiley:

Benimki onden kaset sokup dınlemelı olanlardan degıl.teyıp sokuldu arkdan bı baglantılar falan yapıldı allta bı dugme kondu acıkken mp3 kapalıyken kaset dınlıyorum ılgınc kullanıslı bısey oldu.mp3 takılan kablo teybın arkasından gelıyor atıyorum torpıdoya rahat rahat gıdıyorum

Merhabalar,

Hazır konusu açılmışken size danışmak istiyorum. 96 model 5.2 lt ZJ kasa aracımı yeni satın aldım. Üzerinde orjinal CD/Kaset/Radyo çaları var (RAZ serisi diye biliniyor). Radyo frekansları USA sistem ve 90.1 - 90.3 vb gibi atlıyor. Bunun bir ayarı olduğunu duydum bazı tuş kombinasyonlarını da denedim ancak başarılı olmadım. Forumda bir başka başlık altında bir arkadaşımız "Tune" tuşlarına aynı anda basarak açıp kapatmak gerektiğini yazmış ancak tuşların yapısı gereği tune up ve tune down tuşlarına aynı anda basmak mümkün olmuyor.

Sırf bunun için e-bayden owner manual ısmarladım. Henüz gelmedi, geldiğinde İstanbul'daki arkadaşlar alıp fotokopi ile çoğaltabilirler.

Radyoyu bu hali ile kullanmak çok can sıkıcı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Deniz

Arkadaşlar yeni bir konu açacakken bu başlığı gördüm fazla konu kirliliği olmaması için sorumu buradan sormak istiyorum geçen hafta aldığım 96 model V8 5.2 ZJ nin maalesef teybi çalışmıyor güvenlik koduyla ilgili bir sorunu var güvenlik kodu istiyor ve aldığım kişilerde bunu bilmiyorlar bu sorunu nasıl aşabilirim bunu düzeltebilecek bildiğiniz bir yer ya da bunu kendim çözmeme yardım edecek bir kaynak varmı

Peşin teşekkürlerimle

Bu işler için ya yetkili servise gidecekseniz ya da çok iyi bir oto müzik sistemcisine gitmelisiniz.Ankara'da kim var kim yok bilmem fazla ama Şaşmaz'daki Akgün Usta'ya sorarsanız o sizi belki yönlendirebilir.Saygılarımla.

Teşekkür ederim o zaman yarın Aydın ustayı bir aratayım o bir yol söyler sanırım

Akgün Amca' ya selamımı söyleyin. Yardımcı olacaktır. Serviste Ahmet usta var. Halleder...

Bu gün bir kaç parça almak için Akgün ustaya gittim tabi önceden telefon ettirdim sağolsun ustam aradı gördüğüm kadarıyla benim ustamla yaşıtlar yani iki eski kurt ama teyp olayını sormayı unutmuşum o telaştan aslında sıkı bir radyocu bulsam çözeriz belki neyse araştırmalar devam edecek yakında paylaşırım tecrübeleri ama sanırım bu olay da yine film gibi olacak :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR