Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım

Teknokta' Alıntı:
Bu gün bir kaç parça almak için Akgün ustaya gittim tabi önceden telefon ettirdim sağolsun ustam aradı gördüğüm kadarıyla benim ustamla yaşıtlar yani iki eski kurt ama teyp olayını sormayı unutmuşum o telaştan aslında sıkı bir radyocu bulsam çözeriz belki neyse araştırmalar devam edecek yakında paylaşırım tecrübeleri ama sanırım bu olay da yine film gibi olacak :D
Yok yok... radyocular anlamaz o işten...
Ahmet ustaya sorun. Akgün & Aydın' da...

Etiketler

Bendeki de kafa zaten kaç kez gittim iki gündür akgün ustanın oraya her seferinde sanki basiretim bağlandı unuttum teyp olayını ama bunun nedenini ben biliyorum oraya zj ile gitmediğimden kaynaklanıyor tüm sorun :D :D :D

Bu gün ordan konsinye parçalar almıştım yarın bırakmaya gideceğim bu kez zj ile gideceğimden kesin unutmam :D

Teknokta' Alıntı:
Bendeki de kafa zaten kaç kez gittim iki gündür akgün ustanın oraya her seferinde sanki basiretim bağlandı unuttum teyp olayını ama bunun nedenini ben biliyorum oraya zj ile gitmediğimden kaynaklanıyor tüm sorun :D :D :D

Bu gün ordan konsinye parçalar almıştım yarın bırakmaya gideceğim bu kez zj ile gideceğimden kesin unutmam :D

Ondan değil daha ZJ'nin sesine doyamadığınız için radyo aklınıza gelmiyor..
Aşina olunca sese eliniz radyoya gider. Hatırlarsınız :smiley:

Yok yaw kaç gündür yani üç gündür zaten alete binemiyordum servisin bir köşesinde darmadağın duruyodu bu akşam çıkardım servisten yani sesi sesime henüz alışmadı biz daha flört zamanındayız bu daha benim ilk makinem çok heyecanlıyım :D

Teknokta' Alıntı:
Yok yaw kaç gündür yani üç gündür zaten alete binemiyordum servisin bir köşesinde darmadağın duruyodu bu akşam çıkardım servisten yani sesi sesime henüz alışmadı biz daha flört zamanındayız bu daha benim ilk makinem çok heyecanlıyım :D

E işte bu yüzden teybi dert etmeyin bu kadar. Daha bir müddet aramazsınız yokluğunu .. vırrrrn vııırrrnnnn! doyulmaz kolay kolay bu sese.. :smiley:

Yaw tamam sekiz silindirin sesi keyfi okey daha önce de sekiz silindirli amerikan kullanmıştım keyfini de sesini de bilirim severimde ama bir de şu dillere destan infinity gold unda sesini duysak fenamı olur yoksa gidip hepsini söktürüp roadstar dandik teyp takacam vatandaşlar amerikadan gelip makineyi elimden alacaklar :D

Teknokta' Alıntı:
Yaw tamam sekiz silindirin sesi keyfi okey daha önce de sekiz silindirli amerikan kullanmıştım keyfini de sesini de bilirim severimde ama bir de şu dillere destan infinity gold unda sesini duysak fenamı olur yoksa gidip hepsini söktürüp roadstar dandik teyp takacam vatandaşlar amerikadan gelip makineyi elimden alacaklar :D

Valla hocam radyo frekansı amerikan olduğu için radyo madyo çekmez :smiley: lensi eski olduğu için cd okumaz :smiley: o yüzden infinity kalitesini yaşamak zordor biraz. ;D

yaw ne lensi bizimkisi direk kara düzen teyp çalar :D :D :D

ama yine de o sesi duymak istiyom yoksa şu an arkamdaki dolapta duruyo pionner DEH-55PB7 ile alpine anfi jbl bas vs :D

Teknokta' Alıntı:
yaw ne lensi bizimkisi direk kara düzen teyp çalar :D :D :D

ama yine de o sesi duymak istiyom yoksa şu an arkamdaki dolapta duruyo pionner DEH-55PB7 ile alpine anfi jbl bas vs :D

Aman konu buralara geldimmiydi ben kaçar :'(
Siz yenisiniz eski konularda kaldı. Benim ses ve görüntü sisteminde ZJ'de bir ilke imza atmışlığım var. Trajedik sonu var bide. Hiç konuşmayalım bunları. Kara düzene devam et abi. Onlar dolapta kalsın

O zaman otomatikman başa dönüyoz ne olecek benim bu teybin kod sorunu :D :D :D

Yaw şaka biyana bu neşenin kepek sorunundanda zor bir sorun :D

Teknokta' Alıntı:
O zaman otomatikman başa dönüyoz ne olecek benim bu teybin kod sorunu :D :D :D

Yaw şaka biyana bu neşenin kepek sorunundanda zor bir sorun :D

Evet abi başa dönüyorsun :smiley: Ana fikir bu.
Ben 5000 liranın üzerinde para harcayarak geri görüş kamerasından DVD'sine,basa mide ayrı ayrı anfiden çok özel kolonlarına kadar bir sistem kurdum. Şuan daha 15 gün önce Amerika'dan sıfır orjinal infinity cd ve kasetçaları bir arada olan modelden getirtip taktık. Yani başa döndük. Ama en azından lensi sıfır olduğu için CD'yi sorunsuz çalıyor..

alpaslanepli' Alıntı:
Valla hocam radyo frekansı amerikan olduğu için radyo madyo çekmez :smiley: lensi eski olduğu için cd okumaz :smiley: o yüzden infinity kalitesini yaşamak zordor biraz. ;D
Alpaslan' ın 94 ZJ' sinde, sıfır, Gold Infiniy, Cd' li, kaset' li, MP3' lü, USB' li, uzaktan kumandalı hi-fi var..... :smiley:

Tuzu-kuru tabi..... :smiley:

Çatlayalım :smiley:

Neyse kod sorunu çözüldü radyom gümbür gümbür çalıyor ve istasyon sorunu da yaşamıyorum bende devam edeyim çatlatmaya :D :D :D

Yes valla aslanlar gibi çekiyo radyo mis gibi istasyon arıyorum tüm radyo kanallarını dinliyorum ve ekliyorum kıskananlar çatlasın :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR