Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dlgr007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,371

Etiketler

beyler, aracımı yeni bir projeye geçtiğimiz için satmaya karar verdim.

bir sürtme izi vardı, onun için şu an serviste sanırım bu Cuma çıkar.

satma kararım bir anda oldu, hatta bakımdan da 2 gün önce çıktı araç, ön diskler dahil değiştirdim.
260 bin de şu an (237 de almıştım), mekanik olarak bir sıkıntı yok çok şükür, buradan detaylı foto paylaşırım, ilan vermedim daha, haftaya vereceğim, düşündüğüm fiyat 83 bin TL, son boya işleminden sonra iki taraf da boyalı olmuş olacak, ön/arka/tavan ve direkler sorunsuz.

3. sahibiyim, 213bin e kadar bakımlar Master da yapılmış, sonra 1 bakım dışarıda yapılmış, ben de aldığımdan beri Jeep garage da yaptırdım (1 i ağır olmak üzere toplam 3 bakım), bütün kayıtları var, sağında solunda çıt ses olmayan diri bir araç.
zaten buradan takip edenler de bilir, biraz fazla pimpirikli biri olduğumdan en ufak bir sorunda hemen yaptırır ve iyi olan ürünleri kullanırım. bir arıza çıkarmadığı taktirde (12 yaşında bir araç sonuçta) 10bin km masrafı yok, lastikler Micheline ve iyi durumda.

düşünen olursa özelden mesaj atabilir ya da buradan aklına takılan bir konu olursa sorabilir.

Evt modeli yazmayi unutmuşum
2006 model ama piyasa da 2005 girisli 2006 larda var, benimkinde on park sensoru mevcut. 2005 olanlarda yok.

Satmadan bi görüşelim benimki de bu hafta sıkıntı olmazsa takasa gidiyor kış yaklaşıyor biz 4x4 leri veriyoruz
beyler, aracımı yeni bir projeye geçtiğimiz için satmaya karar verdim.

bir sürtme izi vardı, onun için şu an serviste sanırım bu Cuma çıkar.

satma kararım bir anda oldu, hatta bakımdan da 2 gün önce çıktı araç, ön diskler dahil değiştirdim.
260 bin de şu an (237 de almıştım), mekanik olarak bir sıkıntı yok çok şükür, buradan detaylı foto paylaşırım, ilan vermedim daha, haftaya vereceğim, düşündüğüm fiyat 83 bin TL, son boya işleminden sonra iki taraf da boyalı olmuş olacak, ön/arka/tavan ve direkler sorunsuz.

3. sahibiyim, 213bin e kadar bakımlar Master da yapılmış, sonra 1 bakım dışarıda yapılmış, ben de aldığımdan beri Jeep garage da yaptırdım (1 i ağır olmak üzere toplam 3 bakım), bütün kayıtları var, sağında solunda çıt ses olmayan diri bir araç.
zaten buradan takip edenler de bilir, biraz fazla pimpirikli biri olduğumdan en ufak bir sorunda hemen yaptırır ve iyi olan ürünleri kullanırım. bir arıza çıkarmadığı taktirde (12 yaşında bir araç sonuçta) 10bin km masrafı yok, lastikler Micheline ve iyi durumda.

düşünen olursa özelden mesaj atabilir ya da buradan aklına takılan bir konu olursa sorabilir.

Aynen oyle,Bütün yaz kahrini cek kis gelsin sat. Benimki ani oldu yine amerikana devam ama olay farkli bu sefer.
2020 de tekrar bir WH almayi istiyorum hersey yolunda giderse. Tabi 2. Arac olarak, ayda 2500/3000 km cok fazla bu arac icin.

:smiley:
valla çok ani oldu

gerçi şöyle bir durum da var, bu hafta belli olacak ama satmama durumum da ortaya çıktı dün akşam
işin kötüsü satıcam diye aracı servise de götürdüm boya işlemi için..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR