cuntan' Alıntı:Allahım sen beni rüya görmeyi nasib et örnek kullarına nasib ettin bende isterim
dopamin' Alıntı:Hılux rüyası göremesen bile ayağını yerden kesecek birşeyin rüyasına yat bari
hayirli olsun sizde guzel gunlerde ve camurlu anlarda binersinizfissek' Alıntı:Ahmet bey hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korur inşallah.
Bende bir tane aldım ama daha bayiden teslim almadık,aksesuarları takılıyor.
Sanırım çarşamba teslim alıcaz,bizimkide Antalya da Ahmet ustaya teslim edilecek revizyon için.
Neler yapmayı planladığımızı paylaşırsak,birbirimize faydamız olabilir.
kevin' Alıntı:hayirli olsun sizde guzel gunlerde ve camurlu anlarda binersiniz
oncelikle toyotada perfonmas chip on cam ruzgarlik arka bagaj havuzu cam siyah film arkalar icin ve bir kac ektra seyler
tarotdan on ve arka kilit, arb on arka tompon ve basamaklar, ceki topuzu ,snorkel , portbagaj, extra yakit tanki 140 lt,
alt koruma sac, on tampon spot, yukseltme kiti OME 2,5 inch, arb tavan ustu cadir ve tente 2,5 metre, canopy arka kabin
arka kabin agir hizmet ic cercevesi ve agir hizmet barlari arb buzdolabi 47 lt ve warn 9500 ibc vinc
ve bunlari temoto suat usta ile birlestirdim (bu arada antalyadan ahmet ustanin hakkini yememek gerek iyi ustalardan ) ve arac su an temoto ilemler suruyor
bende bilmiyorum ne durumda persembe gunu gidicem gorseller rica ettim benim icin arsiv yapiyorlar durum bu ne istediginize bagli yapabilinicek her sey
bu aracta yapmaya calistim
,omergin' Alıntı:Recep abi ben 35 leri taktim, fakat pek kolay degil takmasi. Eger dusunuyorsan telefon ile ulasabilirsin, paylasirim nacizane bildiklerimi.
Hadi hayırlısı,inşallah.RedlinE' Alıntı:Sonunda şu havalandirmayi ortaya almişlar. yanliz iki modelgordum 4*2 lerin içi ve stoplari degişiksanki..
Evet beyler araç satiliktir. kapiya bi 2012 de biz cekelim.