Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kevin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,623
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Allahım sen beni rüya görmeyi nasib et örnek kullarına nasib ettin bende isterim

Etiketler

evet arac temoto suat ustaya teslim edildi gelismelri bende bilmiyorum
yapim asamasini temoto sira ile resimliyecek sadece tek foto yuklicem
sonraki asamalar arac bitince hepsini bir baskil altinda toplayip yeni konu ile devam edilcek bende
su an nasil bir islem yapiliyir bilmiyorum [attachment=1]
[attachment=2]

6.jpg

kntb 8.jpg

ahmet abi allah senin cebine kuvvet ustanın bileğinede güç versin evet bir beyaz panter doğuyor

Ahmet bey hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korur inşallah. :smiley:
Bende bir tane aldım ama daha bayiden teslim almadık,aksesuarları takılıyor.
Sanırım çarşamba teslim alıcaz,bizimkide Antalya da Ahmet ustaya teslim edilecek revizyon için. :smiley:
Neler yapmayı planladığımızı paylaşırsak,birbirimize faydamız olabilir.

fissek' Alıntı:
Ahmet bey hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korur inşallah. :smiley:
Bende bir tane aldım ama daha bayiden teslim almadık,aksesuarları takılıyor.
Sanırım çarşamba teslim alıcaz,bizimkide Antalya da Ahmet ustaya teslim edilecek revizyon için. :smiley:
Neler yapmayı planladığımızı paylaşırsak,birbirimize faydamız olabilir.
hayirli olsun sizde guzel gunlerde ve camurlu anlarda binersiniz
oncelikle toyotada perfonmas chip on cam ruzgarlik arka bagaj havuzu cam siyah film arkalar icin ve bir kac ektra seyler
tarotdan on ve arka kilit, arb on arka tompon ve basamaklar, ceki topuzu ,snorkel , portbagaj, extra yakit tanki 140 lt,
alt koruma sac, on tampon spot, yukseltme kiti OME 2,5 inch, arb tavan ustu cadir ve tente 2,5 metre, canopy arka kabin
arka kabin agir hizmet ic cercevesi ve agir hizmet barlari arb buzdolabi 47 lt ve warn 9500 ibc vinc
ve bunlari temoto suat usta ile birlestirdim (bu arada antalyadan ahmet ustanin hakkini yememek gerek iyi ustalardan ) ve arac su an temoto ilemler suruyor
bende bilmiyorum ne durumda persembe gunu gidicem gorseller rica ettim benim icin arsiv yapiyorlar durum bu ne istediginize bagli yapabilinicek her sey

bu aracta yapmaya calistim

kevin' Alıntı:
hayirli olsun sizde guzel gunlerde ve camurlu anlarda binersiniz
oncelikle toyotada perfonmas chip on cam ruzgarlik arka bagaj havuzu cam siyah film arkalar icin ve bir kac ektra seyler
tarotdan on ve arka kilit, arb on arka tompon ve basamaklar, ceki topuzu ,snorkel , portbagaj, extra yakit tanki 140 lt,
alt koruma sac, on tampon spot, yukseltme kiti OME 2,5 inch, arb tavan ustu cadir ve tente 2,5 metre, canopy arka kabin
arka kabin agir hizmet ic cercevesi ve agir hizmet barlari arb buzdolabi 47 lt ve warn 9500 ibc vinc
ve bunlari temoto suat usta ile birlestirdim (bu arada antalyadan ahmet ustanin hakkini yememek gerek iyi ustalardan ) ve arac su an temoto ilemler suruyor
bende bilmiyorum ne durumda persembe gunu gidicem gorseller rica ettim benim icin arsiv yapiyorlar durum bu ne istediginize bagli yapabilinicek her sey

bu aracta yapmaya calistim

Allah kolaylık versin,
Bende kilitler,tamponlar,şnorkel,vinç,yükseltme kiti gibi işlemleri yaptıracağım.Ahmet usta ile ilk işimiz değil,daha önce de 3 sefer araç revize ettirdim, sağolsun ne yapacağını iyi biliyor.Bayiden alınabilecek aksesuarları zaten aldık,ben arka kabin ve çeki demirinide bayida taktırıyorum tabi arka tampon yapılırken tekrar işlem görecek.Benim maksatım ruhsata kabinli ve çeki demirli olarak işlenmesiydi.
Ama bayide performans kiti uygulaması yoktu,siz Çanakkale de bayide mi yaptırdınız,birde fark nedir?
Birde lastik ne ebat düşünüyorsunuz.Normalde ayna mahruti ile oynamadan bu araç 35'' i çevirbiliyor ama mesele onu arabanın altına sığdırabilmek ve artikilasyonda sürtmemesi.Bizim arazide araç kullanmamız pek normal değilde sizi bilmiyorum. :smiley:

Recep abi ben 35 leri taktim, fakat pek kolay degil takmasi. Eger dusunuyorsan telefon ile ulasabilirsin, paylasirim nacizane bildiklerimi.

omergin' Alıntı:
Recep abi ben 35 leri taktim, fakat pek kolay degil takmasi. Eger dusunuyorsan telefon ile ulasabilirsin, paylasirim nacizane bildiklerimi.
,
Dostum çok sağol,zaten bende seni aracı baz almıştım.Sahibinde yazmışsın 35'' diye Ahmet abiye söyledim oda aradı ulaşamadı bende aradım ama meşgulsün heralde ulaşamadım. Benim tel 05325477565.

Sonunda şu havalandirmayi ortaya almişlar. yanliz iki modelgordum 4*2 lerin içi ve stoplari degişiksanki..
Evet beyler araç satiliktir. kapiya bi 2012 de biz cekelim.

RedlinE' Alıntı:
Sonunda şu havalandirmayi ortaya almişlar. yanliz iki modelgordum 4*2 lerin içi ve stoplari degişiksanki..
Evet beyler araç satiliktir. kapiya bi 2012 de biz cekelim.
Hadi hayırlısı,inşallah. :smiley:

Benim araç hazır,bayide bazı aksesuarları takılıyor,kısmetse cuma plakaları ile birlikte alıcaz. :smiley:

[attachment=1]

Hilüx.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Çevrimiçi üyeler

Geri