kevin' Alıntı:herkeze tesekkurler ama bu harika aleti bu sekile gelmesinde suat ustanin buyuk payi var
XXSİLVERADOXX' Alıntı:TEM SERVIS TEBRIKLER
sokrat gandiya' Alıntı:Suat harika bir iş çıkarmışsınız,Heytem beğendiğine göre iş tamamdır. güle güle kullansın, hayırlı olsun.
sokrat gandiya' Alıntı:Suat her zaman söylüyorum sağ olursam son projem böyle olacak[attachment=1]
secim tarotio yapti cunki son cikan hilux lara 17 jant asagisi olmuyor sunki fren sistemleri 17 jant uygun 2011 model fren sistemi daha buyuk alt modelleremstdgbkn' Alıntı:hocam araç güzel ama bence jant seçimini kim yaptıysa daha kötüsü olamazdı yani. adanada pert olan tüm pikaplara o jantlardan takıyorlarbence ona güzel bir jant lazım.
Size yanlış bilgi vermişler sanırım.Ben 16'' taktım problemsiz kullanıyorum.Benim ki de 2011 3.0.kevin' Alıntı:secim tarotio yapti cunki son cikan hilux lara 17 jant asagisi olmuyor sunki fren sistemleri 17 jant uygun 2011 model fren sistemi daha buyuk alt modellere
gore baska secim imkani olmadi nasil olsa hergun yeni bir urun cikiyor birgun yeniler bile eski oluyor![]()
![]()