Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kevin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,623

Etiketler

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Araç evrim,mi geçirdi mutasyona,mı uğradı yahu ne ettiniz arabaya arazi canavarı olmuş uyan artık şu rüyadan birazda başkaları görsün .
(güle güle kullan)

herkeze tesekkurler ama bu harika aleti bu sekile gelmesinde suat ustanin buyuk payi var
[attachment=1]

Billede 026.jpg

Suat harika bir iş çıkarmışsınız,Heytem beğendiğine göre iş tamamdır. güle güle kullansın, hayırlı olsun.

sokrat gandiya' Alıntı:
Suat harika bir iş çıkarmışsınız,Heytem beğendiğine göre iş tamamdır. güle güle kullansın, hayırlı olsun.

Haldun abi senin emektarın yanında biraz çömez ama yinede alet fenalık :smiley:

Allah kaza bela vermesin.

hocam araç güzel ama bence jant seçimini kim yaptıysa daha kötüsü olamazdı yani. adanada pert olan tüm pikaplara o jantlardan takıyorlar :smiley: bence ona güzel bir jant lazım.

mstdgbkn' Alıntı:
hocam araç güzel ama bence jant seçimini kim yaptıysa daha kötüsü olamazdı yani. adanada pert olan tüm pikaplara o jantlardan takıyorlar :smiley: bence ona güzel bir jant lazım.
secim tarotio yapti cunki son cikan hilux lara 17 jant asagisi olmuyor sunki fren sistemleri 17 jant uygun 2011 model fren sistemi daha buyuk alt modellere
gore baska secim imkani olmadi nasil olsa hergun yeni bir urun cikiyor birgun yeniler bile eski oluyor ;) ;)

kevin' Alıntı:
secim tarotio yapti cunki son cikan hilux lara 17 jant asagisi olmuyor sunki fren sistemleri 17 jant uygun 2011 model fren sistemi daha buyuk alt modellere
gore baska secim imkani olmadi nasil olsa hergun yeni bir urun cikiyor birgun yeniler bile eski oluyor ;) ;)
Size yanlış bilgi vermişler sanırım.Ben 16'' taktım problemsiz kullanıyorum.Benim ki de 2011 3.0.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri