Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kevin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,623
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

RedlinE' Alıntı:
Sonunda şu havalandirmayi ortaya almişlar. yanliz iki modelgordum 4*2 lerin içi ve stoplari degişiksanki..
Evet beyler araç satiliktir. kapiya bi 2012 de biz cekelim.

Ortada değil abicim yine aynı yerde yahu.. Hep ordaydı..
Beni bekle beraber alalım, yeni makyajlı kasa bi gelsin hele. Çok fena aklıma girdi yine Hilux, ne de olsa eski Hilux'cuyum :smiley: :smiley:

Etiketler

darktreys' Alıntı:
süper ya land cruiser gibi olur arkası kapanınca.

Valla ben pek beğenmedim. Şimdiki kasa oldukça heybetli duruyor. 2012 kasanın makyajıyla bence araç daha sıradan olmuş.
Tabi tek fotoğraf bu, hele bi katalog çıksın anlarız ne neymiş :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Sonunda şu havalandirmayi ortaya almişlar. yanliz iki modelgordum 4*2 lerin içi ve stoplari degişiksanki..
Evet beyler araç satiliktir. kapiya bi 2012 de biz cekelim.

vay vay buyuk haber :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Ortada değil abicim yine aynı yerde yahu.. Hep ordaydı..
Beni bekle beraber alalım, yeni makyajlı kasa bi gelsin hele. Çok fena aklıma girdi yine Hilux, ne de olsa eski Hilux'cuyum :smiley: :smiley:

gel yuvaya onur :smiley:

mücahit satıyorsun haa :eek:, sen daha iyisini almazsan asla o arabayı satmazsın ne düşünüyorsun söyle bakalım land cruisermi hilux mu, ;)

fissek' Alıntı:
Benim araç hazır,bayide bazı aksesuarları takılıyor,kısmetse cuma plakaları ile birlikte alıcaz. :smiley:

[attachment=1]

abi hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş..
kazasız belasız inşallah..
kocamanda bi Maşallah...

arac bitti sadece merak gidermek icin tek resim umarim beyenirsiniz
;D ;D ;D ;D ;D
[attachment=1]

Billede 043.jpg

Bir hilux bundan daha güzel olamazdı. Güle güle kullanın.

Bu arada Mücahit Bey dizel bir land cruiserın yerini yine dizel bir landcruiser doldurur diye düşünüyorum.
Yeni projenizi merak ettim gerçekten, Siz satıcam diyince benim içim kıyıldı valla :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri