Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kevin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,623
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

[attachment=1]

kar tanesi 3.jpg

Etiketler

arac su an bayide sali gunu ist gidecek bensiz temoto suat usta islemlere basliyacak

Birer çalar saat gönder mesaj atanlara başta bana kim uyanamadıysa lazım olacak kazasız belasız sağlıcakla kullan sn belbek

hayırlı olsun çok gzüel araç maşallah motorunu güzel açmak lazım motoru açılmadan büyük lastik takmayn

hayırlı olsun, yalnız havuzu kasa ustu yaptırmıssınız.. kabin gelince sıkıntı olmasın?

omergin' Alıntı:
hayırlı olsun, yalnız havuzu kasa ustu yaptırmıssınız.. kabin gelince sıkıntı olmasın?
sagollun evet ozellikle sordum taroto ya havuz kismini yok dediler
mdr' Alıntı:
Güzel araç..Hayırlı olsun.
darktreys' Alıntı:
hayırlı olsun çok gzüel araç maşallah motorunu güzel açmak lazım motoru açılmadan büyük lastik takmayn
tesekkurler herkeze

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
bu rüyadan bende görmek istiyorum acaba ne yapmam gerekiyor :smiley:

cuntan' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
bu rüyadan bende görmek istiyorum acaba ne yapmam gerekiyor :smiley:

Valla besmeleyi çek rüyaya yat diyecem parasız biraz zor bu rüyayı görmek

dopamin' Alıntı:
Valla besmeleyi çek rüyaya yat diyecem parasız biraz zor bu rüyayı görmek

o zaman ben ilk önce paranın rüyasına görmeye çalışıyım ve sonra ( Allahım banada bir hilux 3.0 D4D nasib et) diyim :smiley:

guzel temenlileriniz icin tesekkurler
cuntan' Alıntı:
o zaman ben ilk önce paranın rüyasına görmeye çalışıyım ve sonra ( Allahım banada bir hilux 3.0 D4D nasib et) diyim :smiley:
burda hata yapiyorsunuz :D daha gormediginiz ruyaya amin diyorsunuz :smiley: :smiley: :smiley: once benim gibi
ruyayi gorun sonra amin deyin bak nasil gercek oluyor ilk ornek ben oluyorum
ruyayi gordum daha uyanmadan amin dedim sonuc ortada
[attachment=1]

kar tanesi2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri