Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kevin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,628
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

2011 35 lastikli Rubicon'umla, 42 inç Bogger V8 Buggy'mi araziye taşırken gibi ;D

Etiketler

Çagrı bunlar rüya degil ki.. :D gerçek..gerçek... ;D ;D ;D ;D ;D

Görmek güzel ama gerçekleştirmek daha güzel olacak :D :D

ruya devam ediyor siparisler verildi su anda ellerinde olan parcalar ayrildi
yakinda ruyanin gercege donusmesi var takip devam siparis edilen parcalar
butun siparisler ARB (hepsi Taroto; dan)

1:On diff kilidi parca kod rd111 (stokda var ayrildi)
2: Arka diff kilidi " rd133 "
3: Bull barli ve vinc yuvali on celik tampon kod 3414400 (stokta)
4: Arka basamak ve ceki topuzu kod 3614100 ( siparis yolda)
5: Yan flare koruyucular ve basamaklar kod 4414400 ( siparis yolda
6:Snorkel kod sf120hf (stokta)
7:portbagaj 120x1120mm kod 3800250 (stokta)
8:portbagaj ayakları kod 3714010 (stokta)
9: Extra tank 140 lt kod TR63 (siparis)
10:Alt koruma sacı 5440100 (stokta)
11:IPF yuvarlak spot tesisatı ile 900XSDDCS 1 (stokta)
12OME Yükseltme kiti 2,5 inch 2884 (stokta)
13:Simpson seri III tavan üstü çadır ARB3101 (stokta)
14:ARB tente seri III 2500mm+Cibinlik+Aksesuarları ARB3108 (siparis)
15:portbagaj iç çerçevesi 4114050 (siparis)
16:Canopy üstü bar montaj kiti 4100310 (siparis)
17:Canopy üstü ağır hizmet barları GL721 (siparis)
18: Tente montaj ayakları OS3071 (siparis)
19: Canopy (arka kabin) sağ/sol yukarı açılan camlı CPS25C (siparis)
20:Buzdolabı Dondurucu 47 L 10800471 ARB (stokta)
21:WARN 9500 lbs vinç

devam eden ruya nasil( Patladi gitti )yorumlar bekliyorum belki ben eksik ruya gormusumdur eklemek istiyen varmi
baska bir seyler :smiley:

Arkadaşlar, ben ne gördüm biliyormusunuz?
Arkadaşımızın rüyasındaki gibi bir araç, içinde yan koltukta oturuyorum ve yol alıyoruz arkadaşıma ait araçla (hani en iyi tekne arkadaşın teknesidir hesabı) birden baktım en iyi ve en donanımlı araç benim arkadaşımın aracı, o sırada yiğenim "dayı horluyorsun" diye kolumdan çekince baktımki kanepede uyumuşum.Olsun yinede güzeldi hem benim rüyam, hemde arkadaşımın aracı.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Arkadaşlar, ben ne gördüm biliyormusunuz?
Arkadaşımızın rüyasındaki gibi bir araç, içinde yan koltukta oturuyorum ve yol alıyoruz arkadaşıma ait araçla (hani en iyi tekne arkadaşın teknesidir hesabı) birden baktım en iyi ve en donanımlı araç benim arkadaşımın aracı, o sırada yiğenim "dayı horluyorsun" diye kolumdan çekince baktımki kanepede uyumuşum.Olsun yinede güzeldi hem benim rüyam, hemde arkadaşımın aracı.
Kalın sağlıcakla.
:D :D

Belki ben kaldirmisimdir seni kalk canakkaleye geldik diye sisdagili61 pek uzak degilim sana gel istedigin zaman uyursun icinde :D bende gure-edremit olucam

kevin' Alıntı:
devam eden ruya nasil( Patladi gitti )yorumlar bekliyorum belki ben eksik ruya gormusumdur eklemek istiyen varmi
baska bir seyler :smiley:
Bu rüyada hijack, ikinci akü, belki birde inverter eksik ::smiley:

balum' Alıntı:
Bu rüyada hijack, ikinci akü, belki birde inverter eksik ::smiley:

onlar taman jel aku ve hijack alindi bazi ufak seyler ruyanin ana semasi bozmasin diye bitince yazicaktim ;D

kevin' Alıntı:
onlar taman jel aku ve hijack alindi bazi ufak seyler ruyanin ana semasi bozmasin diye bitince yazicaktim ;D
benim hayal gücüm bu kadar işte ;D hani rüya diyince şöyle geleceğe dönüş tarzı yere paralel konuma gelerek rokete dönüşen tekerleklerle uçan bi hilux filan diyecektim ama...

hilux cift aku geliyor zaten, 3. yu aldıysanız yerini ayarlayın..

Güzel rüya ama bu rüyanın hiçmi görseli yok bizde görsek azıcık kuru kuru olmuyor böyle. görürsek fikrimiz daha iyi gelir.

dur bende hiç unutamadığım ve gerçekleşmesini hiç istemediğim bir rüyamı anlatayım.
konuyla bi alakası yok ama sonuçta rüya.yada kabus...
küçük kızım doğalı henüz 10 gün olmuştu.babamlar 15,20 gün bizde kalın deyince salona çöktüm bende.
yeni yatmış,tam dalmak üzereyken üzerime ağırbasan (karabasan vs.)geldiğini hissettim.hissetmemek mümkün değil zate.
ben gırtlaktan ses çıkararak yan odalara duyurmaya çalışıyor bu arada çebelleşiyordum.
derken rüya alemine dalmışım,rüyamda bilader kalkıp beni uyandırıyor.
yatağa oturdumki yatağın içinde birşey kımıldıyordu.
yorganı açtım hemen,oda ne çocuk kemeri hareket ediyor.
uç kısmını yakalasamda öbür ucu uzayıp gidiyordu.
hemen orayıda yakalayıp elime doladım ve biladere mutfağa gitmesini ve ocağı yakmasını söyledim.
oda yaktı ve ocakta yaktım onu.
sonrasında dışarıda bir ses geldi,bilader camdan bakmasıyla kapaması bir oldu.
nevar,neymiş o desemde bana söylemedi ve beni içeri aldı.
o anda uyandım ve kuru iğne ucu kadar yerim yoktu.
korku filmlerindeki gibi ikinci bölüme estantene bitiş.
ee bende başka cocuk düşünmüyorum ;) ikinci bölümü kaldıramayabilirim. :D
işte bende bu rüyamın gerçekleşmesini istemiyorum :mad:

Merhaba arkadaşlar,
Bazı rüyalar hiç bitmese ve gerçek olsa, bazıları da hemen bitip, birdaha aklımıza gelmese.
Ahmet bey, 1 temmuz saat 02 ler gibi Çanakkale'den İzmir'e gidip saat 14.00 da kızımı otobüse bindirip uğurlayacağız eşimle ve aynı gün geri döneceğiz, belki şeytan sofrasında güneşi uğurlarız ve Burhaniye de konaklarız diye düşünüyoruz.Bakalım belki konakladığımız yerde kolumdan çeker tıpkı yiğenimin yaptığı gibi.
Kalın sağlıcakla.

dopamin' Alıntı:
Güzel rüya ama bu rüyanın hiçmi görseli yok bizde görsek azıcık kuru kuru olmuyor böyle. görürsek fikrimiz daha iyi gelir.

gorseller gelecek gelmesinede parcalar tam gelmedi gerci arac daha gelmediki varsa bir toyata takip bakalim resimleriz sonra cikarmak icinde sahibin
ile kavga et dur cikartmaz onlari bende olsam bir tur bahanesi ile kacardim :D herhalde bu guzellikler temmuz sonunda gorsel olarak sunulacak butun
gezenbilir ailesine bende hop oturuyorum hop kalkiyorum ama hepsi bir araya gelsin ogle parca parca isi bek sevmem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR