Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,891

Etiketler
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ben anlayamadım bu programı wince demi çalışıyor acaba sadece

WinCE ile beraber Windows Mobile'da da çalışıyor. WinMo 6.5.3 yüklü OmniaII'de çalıştı. Bir ara arabamdaki PNA'da da deneyeceğim.

Sas Planet adlı programdan nasıl data aktarılacağı aşağıdaki linkte var. Rusça-İngilizce tercüme olduğu için biraz uğraştırıyor ama halloluyor.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pna.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D4270%26highlight%3Dsas4wince

Sasplanet'in linki (100707 versiyonundan sonrasında dil problemi var, ingilizce seçseniz bile rusça çıkıyor. O nedenle aşağıdaki programı kullanabilirsiniz)

https://**.com/files/457885200/SASPlanet100707.zip

Umarım işinize yarar.

Verdiğiniz linkteki programı indirdim şu anda bulunduğum yerin etrafının 19X olarak mapini kaydediyorum çok geniş açı seçmeme rağmen yaklaşık 45 dakika oldu daha yarısı kaydedildi bakalım ne olacak

Sayın hagurel,
sasWin4CE' yi indirebilmişmiydiniz?
Saygılarımla...

evet az önce indirdim 45 dk falan oldu

ben bu sas wince kurdum piranha leon çalıştırdım fakat harita yok sas planetten tam olarak nasıl alınacak ayrıca verdiğiniz o sas planet demo galiba google uyduyu tam olarak zum yaptırmıyor yapan varsa paylaşalım
ayrıcca saswince navilere nasıl unlok edileceği konusunda yardımcı olabilirim takılan varsa

yucel3334' Alıntı:
ben bu sas wince kurdum piranha leon çalıştırdım fakat harita yok sas planetten tam olarak nasıl alınacak ayrıca verdiğiniz o sas planet demo galiba google uyduyu tam olarak zum yaptırmıyor yapan varsa paylaşalım
ayrıcca saswince navilere nasıl unlok edileceği konusunda yardımcı olabilirim takılan varsa
Sayın yücel3334,
Aşağıdaki linki inceliyebilirsiniz...
Saygılarımla...

.youtube.com/watch?v=46ewwFVZ7KI....

Demirtaş' Alıntı:
Sayın msurg,
Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiş...
Saygılar...

DNS'lerinizi aşağıdaki gibi yaparsanız sorun çözülür zannediyorum.

156.154.70.22
156.154.71.22

Dns lerinizi
8.8.8.8
8.8.4.4 olarak manuel giriniz sitelere erişebilirsiniz
ben haritayı zoom yaparak 16X de kayıt ettim falat *.hlg ve *.sls olarak iki tane dosya oluşturdu bunları ne yapacaz boyutlarıda 1kb 1.5 saat kayıttan sonra neden anlayamadım

Aynı sı bende de oldu o kadar kayıttan sonra o kadar az olması imkansız.

biryerde hata yapıyoruz ama nerede program kayıt esnasında 65 mb dan açılış yaptı yükseleceğine düşmeye başladı kafam karıştı benim yok mu anlayan birisi bundan

normalde igo8 in kullandığı Türkiye map i 34 mb sas4 programı benim navigasyonda çalışmadı zaten navia 1020 model cihazım var

Google translate ile forumdan aldığım ekran görüntülerini koyuyorum. Umarım yardımcı olur.

1.
[attachment=1]

2.
[attachment=2]

3.
[attachment=3]

4.
[attachment=4]

Image1.jpg

Image2.jpg

Image4.jpg

Image3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR