Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
yukardaki gibi yapınca olacak gibi duruyor bakacaz birazdan fakat bu sas4 ü navia 1020 ye yükledim port:Com1:baud:0 hatası veriyor map olmadığından olabilir mi ?
SAS Planette dosyaları cache klasörü altında oluşturuyor. Diyelim ki Virtual Earth'ü seçtiniz ve istediğiniz bölgeyi indirip, export ettiniz. Bu dosyalar cache klasörü altında vesat adlı klasörde toplanıyor. Vesat klasörünü SAS4WinCE klasöründeki cache klasörünün altına kopyalıyorsunuz.
Sat ve Map adında iki tane klasör oluşturdu ve içlerinde z1 z2 z3 z..vb klasörler oluştu bunları cache altına kopyaladım ama navigasyonda program görmedi bu dosyaları zannedersem export etmek demişsiniz orda mı bir hata yapıyorum anlayamadım sat ve map dosyalarına başka bir işlem daha mı gerekiyor export gibi
Önce,sayın msurg'un belirttiği gibi SAS4WinCe klasörünün içindeki SAS4WinCe.cfg dosyası word le açıldı..
Oradaki com 1,bizim chazın(Htc Touch) haberleşme portu olan 6 ile değiştirilip dosya yeniden kayıt edildi...
SasPlanette belirli bi bölge seçilip,15,16,17 zum seviyelerinde bu seçilen bölgeye bakıldı...Siz bölgenin üstünde
gezinirken SasPlanet, verleri,CACHE dosyasının altında Sat diye bir dosyanın içine atıyor...Gezinme işi bitince bu dosyanın içindeki veriler
kopyalandı ve Sas4Wce deki CACHE dosyasının içindeki Sat dosyasına atıldı...
Bu kadar...İnşallah yardımcı olabilmişimdir...
Saygılarımla....