Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,890
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

yukardaki gibi yapınca olacak gibi duruyor bakacaz birazdan fakat bu sas4 ü navia 1020 ye yükledim port:Com1:baud:0 hatası veriyor map olmadığından olabilir mi ?

Etiketler

SAS4WinCe klasörünün içinde SAS4WinCe.cfg dosyası var. Bu dosya içinden GPS port ve baud ayarlarınızı yapabilirsiniz.

peki oluşturduğumuz map dosyasını nereye atmamız gerekir tek dosyamı çıkacak bilmiyorum gerçi

SAS Planette dosyaları cache klasörü altında oluşturuyor. Diyelim ki Virtual Earth'ü seçtiniz ve istediğiniz bölgeyi indirip, export ettiniz. Bu dosyalar cache klasörü altında vesat adlı klasörde toplanıyor. Vesat klasörünü SAS4WinCE klasöründeki cache klasörünün altına kopyalıyorsunuz.

Sat ve Map adında iki tane klasör oluşturdu ve içlerinde z1 z2 z3 z..vb klasörler oluştu bunları cache altına kopyaladım ama navigasyonda program görmedi bu dosyaları zannedersem export etmek demişsiniz orda mı bir hata yapıyorum anlayamadım sat ve map dosyalarına başka bir işlem daha mı gerekiyor export gibi

iyice kafam durdu artık takıntı haline geldi :-\ :'(

cihaza atığım hali bu bunadn sora yapılacaklarda takıldım
https://**.com/files/457994333/MobileNavigator.rar

vallahi uğraşıyorum navigasyonda uydu görünüm olarak çıkarttım ama zoom yapamıyorum belli biryerden sonra görüntü gidiyor

küçük bir yeri seçmiştim şimdi Türkiyenin yarısını seçtim onun mapını çıkartıyorum bakalım bu sefer ne diyecek

hazır yapılmışı yokmuydu bunun elinde olan bir arkadaş zipleyip atıverseydi ortaya ordan alıp kullanırdık

Dostlar paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler...
Htc Touch'a Sas4Wce'i yükledik...
Problemsiz çalışıyor...

Nasıl yaptınız harita map olayını nasıl çözdünüz bilgi verebilecekmisiniz

hagurel' Alıntı:
Nasıl yaptınız harita map olayını nasıl çözdünüz bilgi verebilecekmisiniz
Önce,sayın msurg'un belirttiği gibi SAS4WinCe klasörünün içindeki SAS4WinCe.cfg dosyası word le açıldı..
Oradaki com 1,bizim chazın(Htc Touch) haberleşme portu olan 6 ile değiştirilip dosya yeniden kayıt edildi...
SasPlanette belirli bi bölge seçilip,15,16,17 zum seviyelerinde bu seçilen bölgeye bakıldı...Siz bölgenin üstünde
gezinirken SasPlanet, verleri,CACHE dosyasının altında Sat diye bir dosyanın içine atıyor...Gezinme işi bitince bu dosyanın içindeki veriler
kopyalandı ve Sas4Wce deki CACHE dosyasının içindeki Sat dosyasına atıldı...
Bu kadar...İnşallah yardımcı olabilmişimdir...
Saygılarımla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR