Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,891
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

ssem' Alıntı:
Merhaba;
Belki bir faydam dokunur.Uzun yıllardır gps ile ilgileniyorum. Şu anda Megallan Triton 2000 gps kullanıyorum.Buna benzer bir uygulamayı kullanıyorum.Fakat ben google eart görüntüleri üzerinden rotamı çıkartıp,yine google eart görüntüsü üstünde gerçek zamanlı navigasyon yapabiliyorum.
program megallan gps için arayüz programı olan vantenge poit programı bunu bilgisayarınıza kurun yazdıklarınızdan bu programı kolaylıkla kullanabileceğinizi zannediyorum.

http://www.gpsturk.net/vantage-point-yeni-versiyon.aspx

Kolay gelsin..

İyi günler acaba google earth haritası ile gerçek zamanlı navigasyonun nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz bende de explorist 600 modeli mevcut teşekkürler.

Etiketler

Arkadaşlar ürün şimdi geldi görüntüsü baya hoş.Ancak akşama sakin kafa ile kurulumları yapmayı planlıyorum.Yalnız kutusunun üstünde şöyle bir ibare var 3,5 inç bluetotoh-4,3 inç av in(bu model)-5 inç fm-6 inç tv eğer bunun 6 inç olanı olsaydı şahsen onu almak isterdim iyi yanı ''av in''(geri vites kamerası) e de ihtiyacım var.

magnum06' Alıntı:
İyi günler acaba google earth haritası ile gerçek zamanlı navigasyonun nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz bende de explorist 600 modeli mevcut teşekkürler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53474.0
burda bir arkadaşımız güzel bir şekilde anlatmış.

Merhabalar,

Herhangi bir Java destekli (ve GPS'li) cep telefonuna NavFunPro programını yüklerseniz hem Google Earth hem Google Maps hem Google Terrain hem de yükleyeceğiniz herhangi bir harita ile tracking yapabilirsiniz.

Tıpkı bu bahsedilen cihaz gibi.

İnternet desteği olsa da olmasa da. Yani offline olarak da yapabilirsiniz, cache dosyalarını yükleyerek. Daha sonra tracking'inize ait GPX dosyasını rahatça Google Earth'de açabilirsiniz. Tam tersi işlemi de yapabilirsiniz yani Google Earth'te çizdiğiniz parkuru programa atabilirsiniz.

Program sadece 4.99 Euro. Gidip 270 TL civarı parayı o cihaza vermektense hali hazırda cep telefonunuzu o cihaza dönüştürme işi daha az maliyetli olacaktır.

http://www.funrungames.com/getnavfunpro/

Umarım faydalı olur.. :smiley:

UnderWater' Alıntı:
Merhabalar,

Herhangi bir Java destekli (ve GPS'li) cep telefonuna NavFunPro programını yüklerseniz hem Google Earth hem Google Maps hem Google Terrain hem de yükleyeceğiniz herhangi bir harita ile tracking yapabilirsiniz.

İnternet desteği olsa da olmasa da. Yani offline olarak da yapabilirsiniz, cache dosyalarını yükleyerek. Daha sonra tracking'inize ait GPX dosyasını rahatça Google Earth'de açabilirsiniz. Tam tersi işlemi de yapabilirsiniz yani Google Earth'te çizdiğiniz parkuru programa atabilirsiniz.

Program sadece 4.99 Euro. Gidip 270 TL civarı parayı o cihaza vermektense hali hazırda cep telefonunuzu o cihaza dönüştürme işi daha az maliyetli olacaktır.

Can paylaşım için teşekkürler peki işletim sistemi android olan telefonlara nasıl yüklenir bu program?

UnderWater' Alıntı:
Merhabalar,

Can paylaşım için teşekkürler peki işletim sistemi android olan telefonlara nasıl yüklenir bu program?

Burak Bey programın kendi sitesinde şöyle bir açıklama mevcut:

"Runs on most modern mobiles (MIDP2.0, CLDC 1.1), and most Blackberry devices."

Ben daha önce hiç Android işletim sistemli bir cihaz kullanmadım. Android, Java destekliyor mu bilmiyorum. Eğer desteği varsa, tahminime göre sorunsuz çalışacaktır. Ben Nokia 3710 fold kullanıyorum.

sorun bu cihazda kullanılan yazılım yazılım temin edilirse dediğniz doğru Igo8 çalışan cihazlara yüklenebilir bu konuda cihazı satın alan arkadaşların desteğini bekliyoruz

ksd' Alıntı:
index.php

Bu da iyiymiş..

Çok güzel bi sistem ama şu anda kullandığım navigasyon cihazını buna uyrlayabilirsem daha iyi olur artık bıkkınlık geldi cihaz almaktan

evet içim dışım cihaz yazılım oldu bu cihazı alan arkadaşlar içinde bulunan yazılım hakkında bilgi paylaşırlarsa iyi olamzmı malum yazda geliyor :p

evet içindeki yazılımı komple kopyalayıp buraya kayarsanız biz onun üzerinde tadilat yapabiliriz belki

Biraz araştırınca buldum.
Programın adı SAS4WinCE. Free bir program, yalnız Rusça olan forumuna indirmek için üye olmak gerekiyor.
Programcı anladığım kadarı ile forum dışında bir yere yüklenip dağıtılmasını istemiyor ve bu durumda registration ekleyeceğini belirtiyor.
En son versiyonu SAS4WinCE_4_5_6_v2640.
Aşağıda SAS4WinCE_4_5_6_v2471 versiyonunun linki var.
Foruma üye olabilen olursa yenisini koyabiilir.

http://www.megaupload.com/?d=5N0SZZ93

Ana sayfası
http://4pna.com/showthread.php?t=6256

Daha deneyemedim, deneyen olursa ve yazarsa çok iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR