Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,209

Etiketler
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

ben 2 gibi katılabilirim ama sanırım bulamam sizi
malum
arazide yön tayini yapamam ben,
gps de çalışmaz oaralarda
nasıl buluşacağız bilmiyorum ???

Selamın Aleyküm

araziye tek girmek büyük risk

gps eğer aynı yazılım kullanılıyorsa iş görebilir

bu hafta içinde karaağac'a gitme durumum söz konusu

yağan yağmur arazide bazı yerleri riskli hale getirmiş olabilir tek girmek isteyenler lütfen macera aramasın, unutmayınki çoğumuzun aracı hatta lastiği bile standart

Hakan pazar günü için önerim, çavuşbaşı riva polonez arası bir yerler eğer hava güzel olursa anadolu feneri

JUNİOR' Alıntı:
ben 2 gibi katılabilirim ama sanırım bulamam sizi
malum
arazide yön tayini yapamam ben,
gps de çalışmaz oaralarda
nasıl buluşacağız bilmiyorum ???

gezi belli olsun bir şekilde buluşuruz, yada ben geziye katılırsam gelir bilinen yada gps in bildiği bir yerden seni alırım

Hakan555' Alıntı:
Ahmet abi biz sana katilalim Kurtdogmus dogmamis farketmez yeterki
Bakir yerler olsun. Birazda zor yerler olsun Pajeromuz var :smiley:
hakan kardeşim zaten adı uzerınde bakir yerler zormu kolaymı nasipse gidince görücez ;)

Sanırım 3 Ahmed'den biride benim ama hafta sonu için italyadan misafirlerim var , pazar gunü donuyorlar ama dönüş saatleri kaç bilmiyorum ama sanırım uymaz , benim için program yapmasanız daha iyi olur sanırım , durumda degisiklik olursa haberlesiriz...

Hakan555' Alıntı:
Selamlar cemaat.
Kimseden ses soluk yok. Gezmek mezmek isteyen yokmu yahuu :smiley:

Aleyküm Selam

gezi yapmıyorsun muhabbet duruyor hep senin yüzünden :D :D :D :D başlığı açarmısın rica etsem

REGAİB KANDİLİNİN HEPİMİZ İÇİN MUBAREK VE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAHTAN DİLERİM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR