Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,220
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

Devam

image.jpg

Etiketler

Çok güzel yerlermiş

gidenlere selam olsun

resimleri düzeltiyorum :D

düzelttim.jpg

düzelltim 1.jpg

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Serkan, Ömer abi buralar güzel buraya gelin..:smiley::smiley:

Önümüzdeki hafta Karaağaca gidicen daha uzağa hanım izin vermiyor yoksa gelirim :D

Serkan gelemez çocuk bakıyor :D :D :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Önümüzdeki hafta Karaağaca gidicen daha uzağa hanım izin vermiyor yoksa gelirim :D

Serkan gelemez çocuk bakıyor :D :D :D
bende zaten saka yapmıştım, dün öylesini bir daldık bizim iş yerine yakın bölgeler , çok güzel yerler var Ömer abi...[/td][/tr][/table]

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
bende zaten saka yapmıştım, dün öylesini bir daldık bizim iş yerine yakın bölgeler , çok güzel yerler var Ömer abi...

tam mevsimi keyfini çıkar Valla

arkadaşlar merhaba geçtiğimiz hafta içi soğucak yayla derken baktım ömer abi işi soğutttu gitti ;D baktım kimseden ses yok aldım çocukları ver elini aydosun lastik değmemiş ormanlarına :smiley: unutmadan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun :smiley: :smiley: :smiley:

IMG_0716.JPG

IMG_0727.JPG

IMG_0744.JPG

IMG_0752.JPG

her şey iyi guzelde insan nereye gittiğini bilmeyince biraz sıkıntı olur gibi oldu ama serde kaşiflik ruhu olunca yola devam dedik :smiley:

IMG_0730.JPG

IMG_0712.JPG

IMG_0726.JPG

IMG_0733.JPG

tebrikler ahmet
biz de c.tesi akşamı yakacık ayazmada idik yemek yedik.

Ahmet abi guzel gezi olmus. Gezileriniz kasifliginiz daim olsun.
Abi ailece tek araba cok uzaklara gitme bi aksilik
Olursa yaya donmek zor olur. Arasan gelip bulamayizda :smiley:
Sana diyorum ama ayni hatayi bende hep yapiyorum en azindan ailece degilde tek gidiyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR